• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşük yapabilirim?

Öyle bir yazmissinizki ben hamileligime bu kadar inanmadim...
Olmayan hamileliginizin düsügüne care ariyorsunuz ilginçsiniz..!

Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Kardeşim eğer hamileysen kimse sana söyle düşür böyle düşür demez biz o bebeği tutmak için neler yapıyoruz ama bazıları da böyle elinde olmayan sebeplerden dolayı bile hamile kaldıysan o bebegin günahı ne sana bisey diyemiyorum maalessf

Çünkü daha önce hamile kalmadım ve deneyimim yok son zamanlarda garip hissediyorum hissettiklerimi yazdım
Bi kaç denemeye kalırsın merak etme. Her seferinde negatif görecek değilsin ya. İlk değilmiş sonda olmaz. Olan günahsız sabiye olur. Kimilerinin evlat olsun diye yüreği yangın yeri kimileri de böyle olmadın diye ellerini semaya açıyor. Anneliği hamileliği de zevklerinizle oyuncak ettiniz!

Öyle bir yazmissinizki ben hamileligime bu kadar inanmadim...
Olmayan hamileliginizin düsügüne care ariyorsunuz ilginçsiniz..!
Hamile
Bi kaç denemeye kalırsın merak etme. Her seferinde negatif görecek değilsin ya. İlk değilmiş sonda olmaz. Olan günahsız sabiye olur. Kimilerinin evlat olsun diye yüreği yangın yeri kimileri de böyle olmadın diye ellerini semaya açıyor. Anneliği hamileliği de zevklerinizle oyuncak ettiniz!
Ne diyosun sen ya oturduğun yerden eleştirmek kolay gerçekten herkes hata yapar ve şeytana uydum pişmanım.

Havalardandır. Psikolojik olarak da kendinizi bunalttiginiz için adetiniz kısa sürmüştür . Gebelik olduğunu dusunmuyorum . 5 liralık bir test ile bütün sorularınıza cevap alabilirsiniz
Gebeyseniz ona göre tekrar bir çözüm düşünürsünüz. Şimdiden olmayan bir şey için moralinizi bozmayin
İnşallah öyledir çok sağol moral verdin

Hamile

Ne diyosun sen ya oturduğun yerden eleştirmek kolay gerçekten herkes hata yapar ve şeytana uydum pişmanım.
Şeytan insanın kendisi valla kusura bakmayacaksın HATA 1 KEZ YAPILIR. Hadi ilkinde yaptın o korkuyu o süreci yaşadın. İkincisinde niye giriyorsun o topa şeytanın da işi gücü yok senle uğraşıyor biri de çıkıp demiyor ki nefsime hakim olamadım tatlı geldi.

Once bir akliselim mi davransaniz? Hamileliginiz kesin mi? Gidip bir eczaneden gebelik testi alip bir baksaniz mi acaba? Eger pozitif ise care ararsiniz ki dusuk yapmak ne kadar saglikli? Sagliginizla oynamayin.. yurtdisinda 4 haftaya kadar dusuk yaptiran haplar var fakat turkiyede yok diye biliyorum . Yurtdisindan bu haplari getirten bir iki kisi duymustum. Hamileyseniz tek sansiniz kurtaj, dusuk cok tehlikeli bir is.

Size ne ya milletin nefsinden.. ahlak bekciligi yapip durmayin. Bir daha sevistiginde prezervatif kullan sevgili uye! Hem cinsel yolla bulasan hastalik kapmazsin hem de hamilelik korkusundan ölmezsin buralarda..

Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Psikolojik olarak o belirtileri kendinde görebilirsin. Bi idrar testi yaptır. Kendi başına düşük yapmak gibi bişey bence söz konusu bile olamaz profesyonel bi yardım alman lazım.

Back