• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşük yapabilirim?

Hayır ya gerçekten pişmanım ve bu 2.ye tekrarlanınca da artık aram mesafe koydum ve bıraktım
Hakkinizda hayırlısı olsun insanin en büyük düşmanı nefsidir nefsinize uyarsaniz sonrası hep keskelerden ibaret olur niyetim akil vermek değil ama evlenmeden birlikteliği isteyen bir erkek arkanızda durmaz ve bir erkekle ayni çatı altında yaşamadan taniyamazsiniz dışardan herkes iyi

Ailemle yaşıyorum erkek arkadaşım da Mayıs'ta 20 olucak
Ikinizde kucuksunuz aklim almiyor kaç kere yapmışsıniz bu yasta bu cesaret nerde yaptiniz aklimda deli sorular dikkatli ol canım seni kullanmasina izin verme neler okuyoruz izliyoruz tehditler fln allah korusun aynı hatayi bi daha yapma

Adet olduğumda hamile kalmayacağımı bende biliyorum ama şu yaşıma kadar ilk defa bu olaydan sonra 2 gün adet oldum ve birdeb kesildi ve şimdik de idrarımdan arada hafif kan geliyor ve korkuyorum doğal olarak

18 yaşında adet düzensizliği olur arada normaldir veya stresten kesilmiştir adetin ne olacak başka. İdrarından kan gelmesi de hamilelik belirtisi değil enfeksiyon belirtisidir. Bu kadar ağlayıp sızlayacağına idrar testi yapsan öğrenmiştin şimdiye kadar

Ikinizde kucuksunuz aklim almiyor kaç kere yapmışsıniz bu yasta bu cesaret nerde yaptiniz aklimda deli sorular dikkatli ol canım seni kullanmasina izin verme neler okuyoruz izliyoruz tehditler fln allah korusun aynı hatayi bi daha yapma
Asla yapmıcam o kadar pişmanım ki onu bile çıkardım hayatımdan

Adet olduğumda hamile kalmayacağımı bende biliyorum ama şu yaşıma kadar ilk defa bu olaydan sonra 2 gün adet oldum ve birdeb kesildi ve şimdik de idrarımdan arada hafif kan geliyor ve korkuyorum doğal olarak
Yaşın küçük oldugu için duzensizlikler olabilir

18 yaşında adet düzensizliği olur arada normaldir veya stresten kesilmiştir adetin ne olacak başka. İdrarından kan gelmesi de hamilelik belirtisi değil enfeksiyon belirtisidir. Bu kadar ağlayıp sızlayacağına idrar testi yapsan öğrenmiştin şimdiye kadar
Neden enfeksiyon olsun ki bu zamana kadar hiç başıma gelmedi ve 30 aralıkta ilişkiye girdim aradan çok geçti

Cinsel birliktelik yasayabilmeniz bile mucize bence. Konu hakkinda hic bir bilginiz yok. Hamile bile degilsiniz belki. Once emin olun sonra doktora gidin. Dusuk yapayim demekle dusun yapilmaz.

Stresten regl düzenin şaşmış ve kanaman kısa sürmüştür. Umarım sana gerçek anlamda ders olur bu ve tekrarlamazsın. Düşük yapmanın nasıl bir şey olduğunu bilsen kalkışmazsın. Öyle kolay değil hamile kaldım nasıl düşük yapabilirim demek. Dikkat et!

Umarım öyledir artık uyumak istiyorum geceleri cidden o kadar canımı sıkıyo ki bu olay uyku girmiyo gözüme
Okula gidiyorsundur
Gitmeden test al yap burayada yaz sonucu mutlaka iyi geceler ins bu sana ders olur bi daha aynı hataya dusmezsin 🙏

Neden enfeksiyon olsun ki bu zamana kadar hiç başıma gelmedi ve 30 aralıkta ilişkiye girdim aradan çok geçti

Neden sürekli bir savunma inkar içindesin canım sen? Enfeksiyon olması için illa bir sebep olması gerekmiyor direncinin düşük olduğu bir zamanda aniden olabilir idrar yolu enfeksiyonu. Hiç ilişki yaşamayanlarda da olabilir sadece ilişkiyle alakalı değil. Ayrıca kanlı idrarin vajinayla ilgisi olmadığını biliyorsundur herhalde

Karin 2bck 3 aydan once belirmez idrar yollarniz iltihaplandiysa yani sistit olmussanoz olabilir kanama ama yine de bir idrarda gebelik testi yapin..

Cinsel birliktelik yasayabilmeniz bile mucize bence. Konu hakkinda hic bir bilginiz yok. Hamile bile degilsiniz belki. Once emin olun sonra doktora gidin. Dusuk yapayim demekle dusun yapilmaz.
Bilmiyorum çok kötü hissediyorum birkaç haftadır karnımı şiş hissediyorum yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum şurda 1,2 gündür özellikle bugün sürekli tuvalete çıkıyorum ama belkide ayaklarım üşüyor ondandır dedim kalın peluşlarımj giydim giydiğimden beri 1 kere gittim karnıma arada sancı giriyor gaz sorunu da yaşıyorum herşey üst üste geliyor hangisi hangisinin belirtisi anlam veremiyorum

Ya hayır o öyle birisi değil gerçekten önceden de aynı hatayı yaotık ve ben yine aynı şeyleri yaşadım test yaptık ve negatif çıkmıştı bu sefer de aynısı olunca ben tekrar bu hatayı tekrarlamamak için onu bıraktım o hayla bana ulaşmaya çalışıyor
bak 1,2 derken birlikte olduğun çocuk ya da adam ne pislikse seni tehdit ederek senle yeniden olmak isteyebilir sakın,bence kimseye anlatma duyan seni kandırarak senle olmak isterler .Daha 18 yaşındasın kızım kendine yapma yatmayın şu adamların altına 5dk zevk için ,göz yaşlarına değmez canım benim.Herşeyin bir zamanı var bekle sabret .Oku mesleğini kazan ayakların yere sağlam bassın kimle istersen yat ama 18 yaşında seni maf ederler ,başına bi iş gelir.Gebelik testi al ,için rahat etsin ve ağlama yazık ,hatalarından da ders çıkar sen daha çok ufaksın ya 😔😚

Son düzenleme:
Neden sürekli bir savunma inkar içindesin canım sen? Enfeksiyon olması için illa bir sebep olması gerekmiyor direncinin düşük olduğu bir zamanda aniden olabilir idrar yolu enfeksiyonu. Hiç ilişki yaşamayanlarda da olabilir sadece ilişkiyle alakalı değil. Ayrıca kanlı idrarin vajinayla ilgisi olmadığını biliyorsundur herhalde
Çok ince düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum herşeyden bir anlam çıkarıyorum kötüyüm anla :(

Back