- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Aysenur428
Büyük ihtimalle enfeksiyon belirtileri bunu gösteriyor sakin olBütün belirtiler öyle olduğumu gösteriyor ama çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle enfeksiyon belirtileri bunu gösteriyor sakin olBütün belirtiler öyle olduğumu gösteriyor ama çok korkuyorum
Yapıcam ama yapmadan önce yine birşeyler yaomak istiyorum yarını beklemek çok zor geliyo içimde çok büyük bi sıkıntı var kimseye de anlatamıyorum kendş kendimi yiyorum resmenGercek Bi başlık olduğunu düşünmemekle birlikte on kiralık Bi testle sonuca ulasıp ona göre karar verme yetisi de yok mu diye soracağım sanırım
Çamaşır suyuna işe o zaman köpürürse hamilesin ne diyim kiYapıcam ama yapmadan önce yine birşeyler yaomak istiyorum yarını beklemek çok zor geliyo içimde çok büyük bi sıkıntı var kimseye de anlatamıyorum kendş kendimi yiyorum resmen
İnşallah öyledir çok çaresizim yanlış birşey yapmaktan korkuyorumBüyük ihtimalle enfeksiyon belirtileri bunu gösteriyor sakin ol
Belirtilerle aglayip icin dışına cikiyor ama bir test yapmiyorsun nobetci eczaneye gidin de bir test alip yapin . Bir hata yaptim diyor hala saglikli dusunmeye calismiyorsunuz .Ya bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor neden dalga geçiyorsunuz ağlamaktan içim dışıma çıktı
Bunu yaptım bugün ve bu kadar endişelenmemin sebebi de bu yaptım ve idrar üste çıktı kanın en altında saydam su kaldı ve köpürdüÇamaşır suyuna işe o zaman köpürürse hamilesin ne diyim ki
18Kac yasindasin gerckten cok merak ettim
Sakin ol hamile değilsin sadece şuan sağlıklı düşünemiyorsun hepsi buuİnşallah öyledir çok çaresizim yanlış birşey yapmaktan korkuyorum
Kocakarı yöntemi deneyenr dek gündüz Bi test neden almadın ki ben şu an için çare olarak söyledimBunu yaptım bugün ve bu kadar endişelenmemin sebebi de bu yaptım ve idrar üste çıktı kanın en altında saydam su kaldı ve köpürdü
Sen niye kendi kendini yiyorsun tek başına niye yüklendin böylesi çirkin bir sorumluluğa. Yaparken iyi de şimdi varsa ya da yoksa bunun sorumluluğunu alacak BEYEFENDİ hazretleri neredeler acaba?Yapıcam ama yapmadan önce yine birşeyler yaomak istiyorum yarını beklemek çok zor geliyo içimde çok büyük bi sıkıntı var kimseye de anlatamıyorum kendş kendimi yiyorum resmen
naptın canım sen yaa çok kucukmussun
Ya hamile olduğumu düşünüyorum öyle hissediyorum ve korkuyorum neden dalga geçiyorsun değilsem neden düşük yapmak istiyeyim tek çarem o çünkü
Ona da söyledim ve bana hamile olmadığımı bana öyle birşey yapmadığını yani içime b*şalmadığını söylüyor ben çok kafaya takıyormuşum ve öyle hissediyormuşumSen niye kendi kendini yiyorsun tek başına niye yüklendin böylesi çirkin bir sorumluluğa. Yaparken iyi de şimdi varsa ya da yoksa bunun sorumluluğunu alacak BEYEFENDİ hazretleri neredeler acaba?
Umarım öyledir geceleri gözüme uyku girmiyo kendimden tiskiniyorumSakin ol hamile değilsin sadece şuan sağlıklı düşünemiyorsun hepsi buu
Kimler için kendini şu hale düşürüyorsun yazık günah değil mi? O an senden iyisi yokken hamile olsan seni tanımayacak karakter yoksunlarına hırpalatmayın be kendinizi kuzumOna da söyledim ve bana hamile olmadığımı bana öyle birşey yapmadığını yani içime b*şalmadığını söylüyor ben çok kafaya takıyormuşum ve öyle hissediyormuşum
Ailenlemi yaşıyorsunUmarım öyledir geceleri gözüme uyku girmiyo kendimden tiskiniyorum