• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşük yapabilirim?

Ya hamile olduğumu düşünüyorum öyle hissediyorum ve korkuyorum neden dalga geçiyorsun değilsem neden düşük yapmak istiyeyim tek çarem o çünkü

Öyle hissetmekle düşünmekle olmuyor canım o işler. Şüpheleniyorsan git önce bir test yap. Çift çizgi çıkar olmadı silik çıkar öyle şüphelenirsin. Olmayan hamileliğin nesini düşüreceksin? Yaşın da küçükmüş bak herkes söylüyor adet gördüysen hamile olma ihtimalin çok zayıf diye. Hamile olmaktan korkuyorsan ne diye ilişkiye giriyorsun. Girdin neden korunmuyorsun? Bu yaşta bu kadar korkacağınız şeylerin altına ne diye girersiniz anlamıyorum

Ah yavrum yaaa. Yapma bi daha bole bi hata. Taviz tavizi dogurur sakın unutma. Boyle biseye bi daha izin verme Kendini dusunuosan.
Hamile deilsin bi kere rahat ol. Ustune gormeyi bile biliosun. Yogun ve sancili da gecmis. Adet olmussun sen. Zaman zamn gecikme de olabilir erken de olabilirsin bu dogaldir. Icin rahat etsin diye yarin bi test al ve yap. Sonucunu da bize bildir.

Kimler için kendini şu hale düşürüyorsun yazık günah değil mi? O an senden iyisi yokken hamile olsan seni tanımayacak karakter yoksunlarına hırpalatmayın be kendinizi kuzum
Ya hayır o öyle birisi değil gerçekten önceden de aynı hatayı yaotık ve ben yine aynı şeyleri yaşadım test yaptık ve negatif çıkmıştı bu sefer de aynısı olunca ben tekrar bu hatayı tekrarlamamak için onu bıraktım o hayla bana ulaşmaya çalışıyor

Havalardandır. Psikolojik olarak da kendinizi bunalttiginiz için adetiniz kısa sürmüştür . Gebelik olduğunu dusunmuyorum . 5 liralık bir test ile bütün sorularınıza cevap alabilirsiniz
Gebeyseniz ona göre tekrar bir çözüm düşünürsünüz. Şimdiden olmayan bir şey için moralinizi bozmayin

Ya hayır o öyle birisi değil gerçekten önceden de aynı hatayı yaotık ve ben yine aynı şeyleri yaşadım test yaptık ve negatif çıkmıştı bu sefer de aynısı olunca ben tekrar bu hatayı tekrarlamamak için onu bıraktım o hayla bana ulaşmaya çalışıyor
Pişmanım diyip defalarca yapman. Korun bari Bi canın günahına girmeyin ne diyim üzüldüm dedim ama 1 kere yapılan şeye hata denir aynı ley 2 3 4 kere yapılıyorsa bile isteye göze almışsındır

Ah yavrum yaaa. Yapma bi daha bole bi hata. Taviz tavizi dogurur sakın unutma. Boyle biseye bi daha izin verme Kendini dusunuosan.
Hamile deilsin bi kere rahat ol. Ustune gormeyi bile biliosun. Yogun ve sancili da gecmis. Adet olmussun sen. Zaman zamn gecikme de olabilir erken de olabilirsin bu dogaldir. Icin rahat etsin diye yarin bi test al ve yap. Sonucunu da bize bildir.
Bugün eski zamanlarda hamilelik test yöntemleri varmış onlardan birini denedim idrarın üstüne çamaşır suyu damlattım köpürürse pozitif değişiklik olmazsa negatif ve benimki köpürdü bundan dolayı da çok endişeliyim

O kadar küçüksün ki konusmandan bile anlaşılıyor cok üzüldüm sana 😔 senden faydalanmasına izin verme lütfen kaldı ki cocuksun ne cocuğu doğuracaksın! Yapmayın böyle yazık günah cidden bes dakikalık zevkler bir ömrü mahvediyor işte. Huzursuzsun çünkü biliyorsun bu bir Hata 🙄 telrarlamamalısın yoksa çekirge bir zıplar iki zıplar gerisini biliyorsun 🤔

Test yapmamissiniz kafaniza gore kendinize hamile teshisi koymussunz birde dusuk nasil yapabilirim diye soruyorsunuzz. Oyle karinda bir sislik hissetmeyle hamile oldgunu anlayamazsin test yapmalisin

Daha önceden de aynı şeyi yani korku yaşadın yani ya kınamak istemiyorum sana burdan ahkam kesmek te haddim değil ahlak dersi de verecek değilim 18 yaşında sen kendine ne yaptığının farkındamisın ya neyse bir kaç sene sonra da kızlık zarı dikimi hakkında bilgiler almak istersin onu ilk olduğuna kandırman ayy inandırmak gerek ee nede olsa evleneceğin adam ilkin olduğunu bilmesi gerekir.

daha öncede ayni hatayı yaptığınızı yazmissiniz hata bir kere olur ayni hata tekrarlanirsa artik bu hata olmaktan çıkar ilkinde test yapmissiniz olmamış olana kadar devam edersiniz artik 😕

daha öncede ayni hatayı yaptığınızı yazmissiniz hata bir kere olur ayni hata tekrarlanirsa artik bu hata olmaktan çıkar ilkinde test yapmissiniz olmamış olana kadar devam edersiniz artik 😕
Hayır ya gerçekten pişmanım ve bu 2.ye tekrarlanınca da artık aram mesafe koydum ve bıraktım

Canım bir ablan olarak söylşyim o denedigin idrar köpürtmesi boş ben hamile degilim merak etim denedim zaten kabarıyor koca karı uydurması üzme kendini senden ricam oku hayatını heba etme 😔😔

Öyle hissetmekle düşünmekle olmuyor canım o işler. Şüpheleniyorsan git önce bir test yap. Çift çizgi çıkar olmadı silik çıkar öyle şüphelenirsin. Olmayan hamileliğin nesini düşüreceksin? Yaşın da küçükmüş bak herkes söylüyor adet gördüysen hamile olma ihtimalin çok zayıf diye. Hamile olmaktan korkuyorsan ne diye ilişkiye giriyorsun. Girdin neden korunmuyorsun? Bu yaşta bu kadar korkacağınız şeylerin altına ne diye girersiniz anlamıyorum
Adet olduğumda hamile kalmayacağımı bende biliyorum ama şu yaşıma kadar ilk defa bu olaydan sonra 2 gün adet oldum ve birdeb kesildi ve şimdik de idrarımdan arada hafif kan geliyor ve korkuyorum doğal olarak

Back