Nasıl düşük yapabilirim?

Gercek Bi başlık olduğunu düşünmemekle birlikte on kiralık Bi testle sonuca ulasıp ona göre karar verme yetisi de yok mu diye soracağım sanırım
Yapıcam ama yapmadan önce yine birşeyler yaomak istiyorum yarını beklemek çok zor geliyo içimde çok büyük bi sıkıntı var kimseye de anlatamıyorum kendş kendimi yiyorum resmen

Yapıcam ama yapmadan önce yine birşeyler yaomak istiyorum yarını beklemek çok zor geliyo içimde çok büyük bi sıkıntı var kimseye de anlatamıyorum kendş kendimi yiyorum resmen
Çamaşır suyuna işe o zaman köpürürse hamilesin ne diyim ki

Ya bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor neden dalga geçiyorsunuz ağlamaktan içim dışıma çıktı
Belirtilerle aglayip icin dışına cikiyor ama bir test yapmiyorsun nobetci eczaneye gidin de bir test alip yapin . Bir hata yaptim diyor hala saglikli dusunmeye calismiyorsunuz .

Bunu yaptım bugün ve bu kadar endişelenmemin sebebi de bu yaptım ve idrar üste çıktı kanın en altında saydam su kaldı ve köpürdü
Kocakarı yöntemi deneyenr dek gündüz Bi test neden almadın ki ben şu an için çare olarak söyledim

Bide kınamayın demezler mi!
Arkadaşım kimse sizin sevişmenizi kınamıyor zaten.
Ama madem bunu yapacak aklınız var neden korunmayı akıl edemiyorsunuz!!!
Bide nasıl düşük yapabilirim diyorsun!
Nasıl korunabilirim diye sorsaydın ondan önce.

Sen niye kendi kendini yiyorsun tek başına niye yüklendin böylesi çirkin bir sorumluluğa. Yaparken iyi de şimdi varsa ya da yoksa bunun sorumluluğunu alacak BEYEFENDİ hazretleri neredeler acaba?

Yargılamak gibi olmasın ama 18 yasında neden kendinize bunu yaparsınız be güzelim yazık değil mi gençliğine şu an sınavdan kaç alacağım endişesiyle uyuman gerekirken hamile miyim diye didinip dur kıyamam ama üzüldüm

Sen niye kendi kendini yiyorsun tek başına niye yüklendin böylesi çirkin bir sorumluluğa. Yaparken iyi de şimdi varsa ya da yoksa bunun sorumluluğunu alacak BEYEFENDİ hazretleri neredeler acaba?
Ona da söyledim ve bana hamile olmadığımı bana öyle birşey yapmadığını yani içime b*şalmadığını söylüyor ben çok kafaya takıyormuşum ve öyle hissediyormuşum

Ona da söyledim ve bana hamile olmadığımı bana öyle birşey yapmadığını yani içime b*şalmadığını söylüyor ben çok kafaya takıyormuşum ve öyle hissediyormuşum
Kimler için kendini şu hale düşürüyorsun yazık günah değil mi? O an senden iyisi yokken hamile olsan seni tanımayacak karakter yoksunlarına hırpalatmayın be kendinizi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…