- 6 Şubat 2020
- 36
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Aysenur428
-
Enfeksiyon olabilir test yapsaydın hamilelik olacağını pek sanmıyorumArkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Adet oldum fakat adetim 2 gün sürdü sadece çok korkuyorum başka hiç bi çarem yok çok çaresizim pişmanımYani once bi hamile kal dusugu sonra dusun. Regl.olup hamile kalmak zor cunku. Ee hamile degilken dusuk yapmak daha bi zor.
20 gün değil ki eğer hamileysem 4.5-5 haftalık kendimi çok garip hissediyorum karnımı çok dolu ve tuhaf hissediyorum ilk defa başıma geliyor ve bi bilgim yokkE hamile olup olmadığınız bile kesin değil ki nasıl düşük yapabilirim diye soruyorsunuz.Ayrica hamile olunca karin öyle 20 günde şişmez gidin bir test yaptırın allah aşkına bu nedir ya.
5 hafta da olsa karin şişmez.Hamile olduğunuzu hiç düşünmüyorum.Kendinizi paralayacaginiza bir test yapın rahatlarsınız.20 gün değil ki eğer hamileysem 4.5-5 haftalık kendimi çok garip hissediyorum karnımı çok dolu ve tuhaf hissediyorum ilk defa başıma geliyor ve bi bilgim yokk
Bütün belirtiler öyle olduğumu gösteriyor ama çok korkuyorumEe ortada bebek yokki
Ya bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor neden dalga geçiyorsunuz ağlamaktan içim dışıma çıktıOlmayan bebeği mi düşüreceksin Allahım sen akıl fikir ver
Arkadasım on lira bir test al önce bak Bi var mı yok mu? Ortada olmayan bişey için ne bu endişe AllasenYa bütün belirtiler hamile olduğumu gösteriyor neden dalga geçiyorsunuz ağlamaktan içim dışıma çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?