Nasil davranmam gerekir sizce? Akil akildan üstündür sonucta.

Bak, patron tarafından bu kadar yüz verilen bir çalışana gıcık giden bir personel mutlaka olur. Gözünü aç ve bul o oltayı.

Ilk eveliligimin travmalarindan siyrilmam cok zor oldu. Atlattim ve kendimi yeni bir iliskiye hazir hissettim ve böyle olmasi cok agrima gidiyor. kondurmak istemiyorum acikcasi. Tekrar kendime geldim onun sayesinde.
Ilk esimde beni terk etti baska bir kadin icin, ve tekrar böyle olursa kendime gelemem sanirim.

Kendime ceki düzen versem biraz soguk olsam ise yarar mi acaba?

Blöf yapacak bir hal kalmamış. Aldatılıyorsun.

Varmış şefmiş nişanlısı başka bir şefe demişki ben olmadan bu asistan şef ne derse o burasıda bir klinik ben fena takıldım konuya nedense
aciklik getireyim. yanlis anlasilma olmasin.
Nisanlim patron ve asistani diger calisana benim yapabilecegim birsey var mi demis. Nisanlim asistanina gidip sen neden kendini kücük gösteriyorsun bu isyerinin patron asistani binevi sefi sensin. Ben yokken senin sözün geceer demis. Kendini kücük gösterme demis birnevi.

Ooooooo sahip de çıkılmış iki günlük asistana, maşallah inşallah.

Eğer nişanlımı çok seviyorum asla kaybetmek istemiyorum,aklı kaymis olsa bile kabulüm diyorsan, yüzüğü vericeksin eline ve ayrılacaksın.Seni kaybetmek istemiyorsa durumu toparlamaya çalışır.Yoksa bu ikisinin önünü alamazsın benden söylemesi.Nisanlin bas bas bağırıyor resmen kadından hoşlanıyorum diye.Kadinda sana sinyaller yolluyor farkında değilsin.İkisi arasında kesin bişey var.Ben olsam bu adamla evlenmezdim o ayrı konu...

çok özür dilerim belki üzüleceksiniz ama resmen aldatılıyorsunuz. şimdi bu adamdan ayrılmazsanız ilerde çok üzüleceksiniz.

Yine öyle olmasın istiyorsanız kendi isteğinizle ayrılın nisanlinizdan.

Herşey ayan beyan ortada.

sakin kalamiyorum zaten artik, sürekli sinirleniyorum.

Konu sahibi, sen her detay girdikçe herşey birbir ortaya saçıldı zaten. Seninki artık sakin kalınıp izlenecek raddeyi geçmiş, hoş izlemişsin izleyeceğini zaten.. soğuk falan durmak bu noktada işe yaramaz..
bunlar be-ra-ber!
Nişanlın 2 kez boşanmış, 1 ay evli kalmak ne..nerden buldun sen bunu?sağlam ayakkabı değil bu, belli ki kadın düşkünü, herifi hayalarından yakalayınca o kişiye dümdüz çekiliyor.. senaryo net, sen karısı o da metresi gibi davranıyor asistana resmen.. senin sözün geçer ben yokken falan,saf mısınız siz? Erkekler sevişmediği kadına bu kadar ipleri teslim etmezler..
Yerinde olsam adamın tepesine binerim, zamanı gelmiş çünkü.seni manipüle etmesine izin verme, iş yoğunluğunu kullanıp kadınla daha çok vakit geçirmenin yolunu yapmış resmen..
Aptal yerine koyulmak istemiyorsan, ben bunu sineye çekemem diyorsan sağlam kavga çıkaracaksın..herşeyin farkındayım ayrılırım diyeceksin..
Ama çok aşığım, beni aldatsa da kabülüm diyorsan o zaman şimdiki gibi pasif davranmaya devamke..

Senin adina cok uzgunum ama inan kafa yormaya bile degmez. Eger nisanlinizin bir haysiyeti bir onuru olsaydi asistanina bu kadar yuz vermez ve ilk yanlis anlasilmada kendisine yeni bir asistan alirdi. Bu asistan dunyadaki tek mi yani ozelligi ne sihirli bir degnegi var onunlan mi not tutuyor. Sizi gercekten sevse kadinin 1 snlik cilve yapmasi bile mumkun degil hemen gozunu ac ve terket bu adami guzel birde ders ver gozunu seveyim. Adam bariz aldatiyor seni ya.

Ayrıl dicemde bu adam 1 ayda evlilik bitiriyorsa aldatmaz bence ya istemiyorsa ayrılır sendende. biraz sen abartıyor olabilirmisin

Ben olsam adamın ayağına gitmem. Kendime çok daha fazla bakarım. Spor vs ıyi hissettirir. Istiyorsa o senin peşinde koşsun.
Sen kıskançlık krizinde kendini yerken o asistan süslenip süslenip gününü gün ediyor. Zerre umursama. Bi kendine gel yahu. Ben de aldatildim bosandim şimdi asla bir erkeğin kulu kölesi olmam. Sen de değerini bil.

Ayyy nasıl dayanıyorsun bu duruma. Bne bunca şeyi yaşasam ve hissetsem yapışırdım çoktan adamın boğazına. Hiç benlik durumlar değil. Ben böyle durumlarda iyi düşünemiyorum. . Bu ne ya böyle

Ayyy nasıl dayanıyorsun bu duruma. Bne bunca şeyi yaşasam ve hissetsem yapışırdım çoktan adamın boğazına. Hiç benlik durumlar değil. Ben böyle durumlarda iyi düşünemiyorum. . Bu ne ya böyle
Adamın boğazına yapışıp asistanında saçına yapışmak lazım da neyse

Baciiiim kafayı mı yedin. KAFAYİ Mİ YEDİN KÖR MÜ OLDUN buz gibi aldatiliyosun yahu aç gözünüü. Okuduğum yerden suratım karincalandi basmıştım o işyerini basmistiiim daha ne kadar salak yerine konulacaksiniz? Ne soğuk yapması sizin o adamın yakasına yapismaniz lazım cinnet geçirmeniz lazım yahu!! Diyelim ki aldatmiyo (aldatiyo), yine de kimseyle o şekilde samimi olamaz, anasına yemeklere gidemez, sizin telefonlarınızı acmayip onunla baş başa konuşamaz!! Şu minik ses kayıt cihazlarından alsanız da ofisine mi yerleştirseniz gizliden napsaniz??

Net saçını başını yolar eline verirdim. Parçalardım ben valla. Nişanlım yokken ayarı verirdim ona. Nişanlıma da gereken atari çekerdim. Hayırdır siz ? Pardon benim nişanlım ismini sayiklicak? Pardon benim nisanlimin önünde göbek atıcak. Oyardım. Belli edin bence. Kendinizi rezil etmeyin ama sessiz kalmayin

Eyvahh eyvahhh...

aldatılıp terkedilmeden, terket.

elalemin eğitimsizi 1000 liralık işe sadece kaşı gözu oynuyo, cilveli, bakımlı diye 6000 kazansın. ulkemin muhendisi, öğretmeni aç gezsin, zincir markette kasiyerlik bile bulamasın. bu devir kadar şekle önem veren bir devir gelmemiştir. nerde bir orasını burasını açan var göturuyor milyarları.
durduk yere sinir oldum bu duruma da, senin konundan bağımsız olarak.

senin yapacağın şey ayrılmak, rest çekmek, ayrılma diye ısrar ederse onu işten çıkarırsan ayrılmam diye şart koşmak. (aralarında bir şey olduğu bariz, hiç bir şey yoksa guçlu bir çekim var)
ben olsam öyle yapardım, ayrılsak da zerre uzulmezdim, elalemin kadınını evlenmeden bana tercih etmiş, evlensem beterini yapar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…