- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.210
- 498
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
sürekli söylüyordu ama birkac aydir daha fazla söylüyr. Seni cok seviyorum falan filan. Bazen basna sey gibi geliyor. Sanki biri günah islemiste onu bastirmaya calisiyormus gibi.Ne zamandan beri bunu diyor?
kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.
Basindan iki evlilik gecmis. Ikincisinde ilk ayda bosanmis.
kendisine ceki düzen vermesi gerektigini izah etmem gerekiyor ama nasil? Annem git onun yaninda kal, isyerine git orada kal bak bakalim durumlar nasil olacak diyor. Bu seferde benim islerim aksayacak, ne yapacagimi sasirdim.
Valla sen bilirsin iki evlilik ikincisi 1 ay çok iyi anlıyorsa annen kendi gitsin gözlemlesin konuşma bile bence. Belli işte daha nehastane ortami degil.
Bakim klinigi gibi birsey. Asistani normal büro calisani. telefonlara vs bakiyor.
Vicdan yapmış. Ya da yediği haltın üstünü örtüyor.sürekli söylüyordu ama birkac aydir daha fazla söylüyr. Seni cok seviyorum falan filan. Bazen basna sey gibi geliyor. Sanki biri günah islemiste onu bastirmaya calisiyormus gibi.
asistan asiri cilveli. yani anlatamam o derece, ben geldigimde sürekli bizi izliyor ve yüzü düsüyor. Bende özellikle yaninda sariliyorum öpüyorum. Ama nisanlim isim var diyip asistanin yanina gidiyor. Bende orada öylece oturuyorum.Aralarında bir çekim var çok net. Nişanlın yeni heyecanlar peşinde. Asistan da adamın aklıma girmeyi başarmış.
Bunları yaşayıp hala tekmeyi basmadınız yani o adamaasistan asiri cilveli. yani anlatamam o derece, ben geldigimde sürekli bizi izliyor ve yüzü düsüyor. Bende özellikle yaninda sariliyorum öpüyorum. Ama nisanlim isim var diyip asistanin yanina gidiyor. Bende orada öylece oturuyorum.
Sen üstüne düştükçe adam ona kacar. Ben olsam telefonu kapatırım paşa paşa yanına gelsin. Her zamankinden çok daha bakımlı ol hoş ol. Ve adamın peşinde koşarak onu kazanamazsın. Bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. Ya adam olur yada defolsun.asistan asiri cilveli. yani anlatamam o derece, ben geldigimde sürekli bizi izliyor ve yüzü düsüyor. Bende özellikle yaninda sariliyorum öpüyorum. Ama nisanlim isim var diyip asistanin yanina gidiyor. Bende orada öylece oturuyorum.
Varmış şefmiş nişanlısı başka bir şefe demişki ben olmadan bu asistan şef ne derse o burasıda bir klinik ben fena takıldım konuya nedenseSadece-Ben başka çalışan yok mu bu işyerinde?
asistan asiri cilveli. yani anlatamam o derece, ben geldigimde sürekli bizi izliyor ve yüzü düsüyor. Bende özellikle yaninda sariliyorum öpüyorum. Ama nisanlim isim var diyip asistanin yanina gidiyor. Bende orada öylece oturuyorum.
Nasıl?Varmış şefmiş nişanlısı başka bir şefe demişki ben olmadan bu asistan şef ne derse o burasıda bir klinik ben fena takıldım konuya nedense
Adam olsa ne olur bu saatten sonra. Kadını asistanın yanında yeterince dibe gömmüş zaten.Sen üstüne düştükçe adam ona kacar. Ben olsam telefonu kapatırım paşa paşa yanına gelsin. Her zamankinden çok daha bakımlı ol hoş ol. Ve adamın peşinde koşarak onu kazanamazsın. Bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. Ya adam olur yada defolsun.
Ya aslında hepsi bir yana adam sizin rahatsız olduğunuz birşeyi ısrarla yapıyor. Bu bir sorundur.evet bende bir ayrilik yasadim.
keske seninle 10 yil önce tanissaydim. Seni cok seviyorum. Hersey cok degisik olurdu falan diyor.
kafam allak bullak.
var. Büroda genelde bir kac kisi daha oluyor. Ama ben anlamiyorum bu özel konusmayi hangi arada yapiyorlar. Bazen beraber gidiyorlarmis hastalara ve müsterilere. Tam olarak bende bilmiyorum. Asistani ne derse ona göre hareket ediyor. Isyeri icin yeni mobilya alacakti aman asistanim rahat etsin, ileride o burayi yönetecek ona göre o karar versin molbilyalara su bu. Resmen agzim acik kalmisti. Dedim iyimis sen asistaninla ugras o zaman bana danismana ne hacet dedim. Sonradan bana sormaya basladi.Sadece-Ben başka çalışan yok mu bu işyerinde?
sakin kalamiyorum zaten artik, sürekli sinirleniyorum.Allah mmmm bu ne ya, okurken vallahi ben tribe girdim. Ne manyak bir kadın bu ya delimidir nedir kancayı takmış resmen sen abartmıyorsun, durum yeterince abartı zaten. Yani sakin kalmak çokkkk zor sana nasıl akıl vermeli bilemedim
Konu sahibi çok aşık. Belki adamın akli başına gelir. Gerçi iki ayda boşanmış adam onu yeni okudum bu iş yaşAdam olsa ne olur bu saatten sonra. Kadını asistanın yanında yeterince dibe gömmüş zaten.
Kendisi öyle cevap yazmışNasıl?
Bence de çok aşık. Adam onu terk etmeden ben edeyim diyemiyor bir türlü.Konu sahibi çok aşık. Belki adamın akli başına gelir. Gerçi iki ayda boşanmış adam onu yeni okudum bu iş yaş
evet sanirim buda bir etken, son zamanlarda saglik sorunlari yasiyordum. Eski esimi sürekli kafaya takmis. Pek birsey bilmesede sürekli sinirleniyor ve niye önceden tanismadik diyip duruyor.Sen üstüne düştükçe adam ona kacar. Ben olsam telefonu kapatırım paşa paşa yanına gelsin. Her zamankinden çok daha bakımlı ol hoş ol. Ve adamın peşinde koşarak onu kazanamazsın. Bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. Ya adam olur yada defolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?