Nasil davranmam gerekir sizce? Akil akildan üstündür sonucta.

hastane ortami degil.
Bakim klinigi gibi birsey. Asistani normal büro calisani. telefonlara vs bakiyor.
Valla sen bilirsin iki evlilik ikincisi 1 ay çok iyi anlıyorsa annen kendi gitsin gözlemlesin konuşma bile bence. Belli işte daha ne

sürekli söylüyordu ama birkac aydir daha fazla söylüyr. Seni cok seviyorum falan filan. Bazen basna sey gibi geliyor. Sanki biri günah islemiste onu bastirmaya calisiyormus gibi.
Vicdan yapmış. Ya da yediği haltın üstünü örtüyor.

Aralarında bir çekim var çok net. Nişanlın yeni heyecanlar peşinde. Asistan da adamın aklıma girmeyi başarmış.
asistan asiri cilveli. yani anlatamam o derece, ben geldigimde sürekli bizi izliyor ve yüzü düsüyor. Bende özellikle yaninda sariliyorum öpüyorum. Ama nisanlim isim var diyip asistanin yanina gidiyor. Bende orada öylece oturuyorum.

Bunları yaşayıp hala tekmeyi basmadınız yani o adama

Sen üstüne düştükçe adam ona kacar. Ben olsam telefonu kapatırım paşa paşa yanına gelsin. Her zamankinden çok daha bakımlı ol hoş ol. Ve adamın peşinde koşarak onu kazanamazsın. Bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. Ya adam olur yada defolsun.

Yatakta yakalayana kadar ikna olmayacaksın sen.
Ay tam cinnetlik hareketler, alooo buz gibi aldatılıyorsunuz, çok net!

Adam olsa ne olur bu saatten sonra. Kadını asistanın yanında yeterince dibe gömmüş zaten.

Allah mmmm bu ne ya, okurken vallahi ben tribe girdim. Ne manyak bir kadın bu ya delimidir nedir kancayı takmış resmen sen abartmıyorsun, durum yeterince abartı zaten. Yani sakin kalmak çokkkk zor sana nasıl akıl vermeli bilemedim

evet bende bir ayrilik yasadim.

keske seninle 10 yil önce tanissaydim. Seni cok seviyorum. Hersey cok degisik olurdu falan diyor.
kafam allak bullak.
Ya aslında hepsi bir yana adam sizin rahatsız olduğunuz birşeyi ısrarla yapıyor. Bu bir sorundur.
Eğer "bunda ne var? " diyorsa aynı şeyi siz yapsanız ne olurmuş bunu sorun.
Bence güvenilmez çapkın biri.. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi

Sadece-Ben başka çalışan yok mu bu işyerinde?
var. Büroda genelde bir kac kisi daha oluyor. Ama ben anlamiyorum bu özel konusmayi hangi arada yapiyorlar. Bazen beraber gidiyorlarmis hastalara ve müsterilere. Tam olarak bende bilmiyorum. Asistani ne derse ona göre hareket ediyor. Isyeri icin yeni mobilya alacakti aman asistanim rahat etsin, ileride o burayi yönetecek ona göre o karar versin molbilyalara su bu. Resmen agzim acik kalmisti. Dedim iyimis sen asistaninla ugras o zaman bana danismana ne hacet dedim. Sonradan bana sormaya basladi.

Bir keresinde bir konusma gecti. Ya ben cam kenari istiyorum disari bakip belki bir sevgili bulurum dedi. Baksana sizde nisanlisiniz zaten dedi. Gözlerim saskinliktan fal tasi gibi acilmisti. NIsanlima ne demek istedigini sordum sende herseyi yanlis anliyorsun dedi bana. Müthis iskillendim.

evet sanirim buda bir etken, son zamanlarda saglik sorunlari yasiyordum. Eski esimi sürekli kafaya takmis. Pek birsey bilmesede sürekli sinirleniyor ve niye önceden tanismadik diyip duruyor.

sanirim ona sen kimsin havasi vermem gerekiyor galiba. Asistani ona tabiiki baglanabilir nisanlim bayagi iyi kazaniyor cünkü. Ama asistani yaptigi is icin düsünün 1000 tl lik maas yerine 6000 kazaniyor. Bu anormal geliyor bana. Ama alisveris yapmaz ben kendi cebimden ödüyorum herseyi. algilayamiyorum artik.

o zaman kendimi biraz geri cekmeliyim, aramamaliyim ve yanina gitmemeliyim sanirim. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…