Nasil davranmam gerekir sizce? Akil akildan üstündür sonucta.

Kimseye mecbur değilsiniz, siz siz olduğunuz için güzelsiniz e anladığım kadarıyla çok iyi niyetlisiniz. Yeni birini bulmasını söyleyin yoksa rest çekin daha kötü şeyler olmadan, belki oldu da haberiniz yok. Nişanlısı iseniz daha güçlü sahiplenebilirsiniz bence.
 
Şaka mi bu? Nişanliniz beğendi diye ona da ajanda almış yani yuh
 




Ben okudukça sinirlendim ve siz bu durumu yaşamaniza ragmen hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz. Anlamıyorum başka erkek mi yok dünyada ya hic mi kendinizi sevmiyorsunuz
 
Olanlar hic normal degil. Hic kiskanc olmayan ben bile rahatsiz olurdum.

Rest cekmek en mantiklisi. Ya akli basina gelir ve sizi kaybetmek istemedigini anlar ya da aranizdaki ilsiki biter ama en azindan hersey netlige kavusur.
 
Is iste kalmali bazi insanlar is ve özel hayat ayrimi yapamiyor daha doğrusu işi özel hayata tasirken ozel hayati duzgun yasamiyorlar
Bir de asistan yasit da olsa bana ismimle hitap.edemez patronuna da. Cok lakayt bir durum. Bana is iliskisi sınırlarının çoktan aşıldı gibi geldi
Ve sorun kadin degil, nisanlinizin tavrı
Eger siz ortamda yokken sizden olumlu bahsetse kadin da ona gore saygı duyardi ama belli ki sohbet esnasında hakkinizda lakayt konuşmalar geçiyor ki kadin da rahat davranıyor nisanliniz da "onun hakkinda böyle konusamazsin" diyemiyor.
 
Bence abartıyorsun asistanın annesi neden yemeğe çağırıyor ayrıca ya, bence sen önlem almalısın bu konu ile ilgili
 
kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.
Basindan iki evlilik gecmis. Ikincisinde ilk ayda bosanmis.


hatayi en bastan guvenerek yapmissiniz aslinda. hem de cok dikkatli oldugunuz halde tekrar ayni profili secmissiniz. nisanlinizin guvenilmez oldugu 2 evliliginden, evliliginin 1 ayda bitmesinden belli. 1 ayda evlilik bitmez, ancak en bastan beri yalansa biter. yoksa kimse cok sevip evlenip 1 ay icinde duygularini tuketemez.

yazdiklariniz bana eşlerinden ayrilip hemsirelerle evlenen onca doktoru hatırlattı. en son kari koca doktor bir arkadasim da esinin asistani ile iliskisi oldugunu ispatlamaya calistigini anlatiyordu, whatsappini falan takip edebilir miyiz diye bana soruyordu. yani maalesef uzun saatler, cok yakin calisan karaktersiz insanlarin arasinda bir kivilcim oluyor. kimisi bunu statu icin yapıyor. ay sayiden ne cok doktor var karisindan ayrilip asistani/hemsiresi ile evlenen.

siz ilimli bir hanim efendi olmayi birakin. ne demek sizi odada birakip onun yanina gitmek, resmen onun gururu incinmesin diye sizi ihmal ediyor.

eger anneye yemege gidilecekse siz de gidin! belki az utanirlar.
 
Neler olduğunu siz biliyorsunuz, burada konunuzu okuyan bütün kadınlar da anladı. Ha emin olmak istiyorum derseniz, takipte kalın ama bir şey olmasa bile ne bileyim sevgilinizin hâli tavrı da hoş değil. Az ilgi görünce değişen tayfadan olabilir kendisi, en kötü ihtimalle. Aldatma yoksa bile, sevgilinizin karakterini tekrar degerlendirmenizi tavsiye ederim, naçizane.

Bu arada kendinizi ezmeyin hiç, çirkin hissediyorum falan demişsiniz. Ben sizden çok tatlı, pozitif bir enerji aldım. Sebebini bilmiyorum ama kadını kıskanıyorum, kendimi onun yanında çirkin hissediyorum falan bunları dürüstçe söyleyebilmeniz benim çok hoşuma gitti. Ki genelde böyle düşünenler, daha güzel olup farkında olmayanlar oluyor :) Umarım çok mutlu olursunuz, sevgiler...
 
Eğer konu fake degilse ( hani eski Türk filmlerinde isim sayiklanir ya ) Ben sizin adiniza cok üzüldüm empati kurup.Bir kadin nasil bunlara tahammül edebilir diye? Bir kere, 2 kez evlenip boşanmis,en uzun iliskisi 8 ay sürmüş ,asistani ile bu denli iç içe ve samimi bir adam ile gercek anlamda nişanlı olunmaz,bi sey olunursa ancak sevgili olunur.Böyle dürtüleri ile yaşayan ,ikinci evliligini 1 ayda noktalayabilen ,yaninda calisanina bu denli meydan veren bir adamla siz oooooo daha cok üzülürsünüz.Tam Adil Yildirim lik bir konu bu aslinda.Bakın ,bazı adamlar gercekten böyle.Disari ile baglantilari güclü,hayatina girdigi kadinlardan kolayca vazgeçen ya da anlik duygulari ile karar veren ..Alfa erkek degiller yani.Tabiki karşi tarafi tanimiyorum ,ama anlattiklarinizdan böyle bir erkek figürü canlaniyor insanin aklinda ister istemez.Böyle erkekleri baglasaniz durmaz ,durdugunu farzedelim ,istikrarli olmazlar ,net !

Şu aşamada yerinizde olsam ,hemen geri cekilir ve gidişatı izlerim.Sizin üzerinize düşen o olmali ve o geldiginde bunlari cok acik konusmalisiniz.Muhtemelen aksini iddia edicek ve kurgu kuruyorsun beyninde diycek ama eylemler sözlerden hep daha önemlidir bilirsiniz. Hayirlisi olsun hakkinizda dilerim.
 
Bi kadin şüpheleniyorsa, içine sinmeyen şeyler varsa boşa değildir.. hiç tersini görmedim
 
Rahat bir insan olarak ben bile şüphelendim sizin sevgilinizden. Muhtemelen aldatiliyorsunuz yakında çıkar kokusu siz geri çekin kendinizi .
 
Konu sahibi kayıplarda muhtemelen yazdıklarımız hoşuna gitmedi
Sadece-Ben
Psikolojik olarak zayıf şu an. Bu kadar şeyden sonra emin olamadığı bahane. Bırakıp gitmeye gücü yok. Herşey bu kadar aşikar iken hala soğuk yapsam düzelir mi diyor.
 


Abartan sen değil nişanlın
 
Dalga mı geçiyorsunuz? Uykusunda ismini sayıklamalar, haftasonu buluşmalar, annesinde yemekler, cıvık tavırlar..hala adamı postalamak, en azından resti çekmek için neyi bekliyorsunuz ki?
 
Cnm benim gözler nişanli olupta yedekte dolu sevgilisi olan gördü
Biride bosanmisti ayni evde yasiyolardi
Kadinda evlenecegini vs biliyordu ayni yataktada yatiyolardi yani
Hatta kadina ben evlensemde seni birakmam demis
Sonra nisanlisiyla evlendiler
Suan ne durumdalar bilmiyorum
Yani boyle ahlaksiz dinsiz imansiz insanlar var
Takipte olun bence
 
Merhaba arkadaslar, öncelikle bilerek kayiplara karismadim ya da hosuma gitmedigi icin degil. Sonucta yasadigimiz bir hayat var ve sürekli buraya bakmaya firsatim olmuyor. :)

Öncelikle hepinizin yazdigi mesajlar icin tesekkür ederim. Bircogunu dikkate alacagim. Izlemedeyim, biraz kendimi geri cektim. Zamana biraktim. Eger ki böyle birsey kesin varsa herkes kendine yakisa yapar diyip yoluma bakarim. Körkütük asik olsam da mantigim da devrede. Sadece acaba ben mi abartiyorum diye düsündüm. Izlemedeyim.
 
bence abartılacak bir şey yok. o kim ki benm nişanlıma hediye fln alıyor . haftasonu gece akşamları aramalar . bu kadar samimiyet hoş değil. uyanık olun gözunuzu dört açın. allahtan nişanlıymşsınız bi kaybınız olmaz. Zararın neresinden dönulurse karmış diyip yolunuza bakarsınız. İnanın böyle insanlar için üzülmeye değmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…