- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
Görünen köy kılavuz istemez, sizin yerinizde olsam böyle biriyle asla vakit kaybetmezdimASil problem su, nisanlimin en uzun iliskisi 10 ay sürmüs yani sürekli bir yenilik pesindeymis. Hatta annesi demis her kizla beni tanistirma diye. Iste en son benimle tanisti, ve niyetimiz ciddi, ama ben acaba diye düsünüyorum?
evet annesi cagiriyor yemege, tesekkür icinmis. MÜthis derecede maas aliyor. Normal asistan maasinin üc kati. hepsi bana cok garip geliyor. Hemen hemen hayatinin tüm detaylarini biliyor nisanlim. BU kadar vakti nerede buluyorsun?
Eskiden hergün bana gelmek icin cabalardi. Isi o kadar yogun degildide simdi mi yogun? ALgilayamiyorum. Ve sürekli bana kiskancsin sen diyor.
Dogum günümde bile, selam söyle nisanlina diyor asistani, ve gelip bana iletiyor, telefonda görüstüklerinde.
Neden sizi sinir etmek istesin peki? Bu da bir sorun?kendisine bu durumdan hoslanmadigimi sakin bir dille belirttim. Beni sevdigini gereksiz yere kiskanclik yaptigimi dile getirdi. Acaba diyorum beni sinir etmek icin bilerek mi yapiyor?
Neyini kiskanacaksin ki kadının ? Seninle evlenmek uzere olan nisanlının kafasını karıştırmaya çalışmasını mı?? Bu eğer boyleyse sadece iğrenirsin.Söyledilerinizi bende yapmak isterdim. Ama calisma saatleri sürekli degisiyor nisanlimin.
Yani kendisi sürekli müsteriler ve hastalarla görüsüyor. Saatleri biri birine tutmuyor. Bu yüzden takip etmem zor oluyor. Ayni zamanda kendisine söyledim neden haftasonlari görüsüyorsunuz zaten tüm hafta birliktesiniz haftaici haledin diyorum. Sen bu isi bilmiyorsun 24 saat hastalar ve müsteriler icin hazir olmak gerek diyor. Acil cevap bekliyorlar bu yüzden acil yazismamiz gerekiyor diyor.
Mesela az önce iki kere kendisini aradim. Suanda müsait degilim cikinca seni ararim dedi. Beni aradiginda asistanim aradi gene birseyler olmus su bu vs. Bende dedim ee benim aramalarimi görmedin mi de asistaninkini hemen görmüssün. O da diyor o benim isimi yapiyor o daha önemli, is bu sonucta diyor. Insanlar beklemez diyor.
Böyle olunca iyicene sinirleniyorum. Hatta dedim kendinsine bu durum hosuma gitmiyor ne diye asistanin annesini seni davet eder. Neymis tsk icinmis, eee kac defa tesekkür icin davet edecek? Benide davet etmisler göya. Tabii ben ayni sehirde degilim. Annesi falanda Nisanli oldugunu biliyorlarmis.
Ama icim icimi yiyor, acaba ben bu kadini kiskaniyorum bu yüzden gereksiz kiskanclik mi yapiyorum diyorum kendi kendime. Bir keresinde Rüyasinda ismini sayikladi. Kendisine söyledim, ya isler o kadar yogun ki ondandir diyor.
Ya o kadar calisanin var onlara güvenmiyorsunda neden bu kadin? Aklim almiyor. Sürekli onun bulundugu sehre gidemiyorum. Zaten bu pandemi süreci malum.
kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.Neden sizi sinir etmek istesin peki? Bu da bir sorun?
Arkadaş hayat yeterince zor değil mi, bir de böyle abidik gubidik işlere ne gerek olsunki.
Siz ciddi ciddi yol vermeye hazırlanın.
Öyle hediyeler cilveleşmeler falan,niyeti bozmuşlar.
Nişanlım diyorsunuz ama kendi aranızda mı?
Nişanlı olan biri niyetimiz ciddi demez:)
Çok da önemli değil de, yani ayrılık yaşarsanız bunun boyutları nedir diye şeyettim
Siz evlilik yaptınız mı hiç?kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.
Basindan iki evlilik gecmis. Ikincisinde ilk ayda bosanmis.
kendisine ceki düzen vermesi gerektigini izah etmem gerekiyor ama nasil? Annem git onun yaninda kal, isyerine git orada kal bak bakalim durumlar nasil olacak diyor. Bu seferde benim islerim aksayacak, ne yapacagimi sasirdim.
Neden boşanmış?kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.
Basindan iki evlilik gecmis. Ikincisinde ilk ayda bosanmis.
kendisine ceki düzen vermesi gerektigini izah etmem gerekiyor ama nasil? Annem git onun yaninda kal, isyerine git orada kal bak bakalim durumlar nasil olacak diyor. Bu seferde benim islerim aksayacak, ne yapacagimi sasirdim.
Çok yakın zamanda hastanede 2 ay geçirmiş biri olarak hasta ve müşteri demişsin ordan tahmin yürütüyorum. Nişanlın doktorsa asistanlarla içli dışlı olması normal herşeyi onlar yürütüyorlar. Asistanların hepsine dikkat ettim sıradan insanlar ama güzeller . Ve şuanda korona var hastaneler özelde olsa tıklım tıklım değil müşteri çok demişsin. Hasta dediğin için hastane uyandı bendeSöyledilerinizi bende yapmak isterdim. Ama calisma saatleri sürekli degisiyor nisanlimin.
Yani kendisi sürekli müsteriler ve hastalarla görüsüyor. Saatleri biri birine tutmuyor. Bu yüzden takip etmem zor oluyor. Ayni zamanda kendisine söyledim neden haftasonlari görüsüyorsunuz zaten tüm hafta birliktesiniz haftaici haledin diyorum. Sen bu isi bilmiyorsun 24 saat hastalar ve müsteriler icin hazir olmak gerek diyor. Acil cevap bekliyorlar bu yüzden acil yazismamiz gerekiyor diyor.
Mesela az önce iki kere kendisini aradim. Suanda müsait degilim cikinca seni ararim dedi. Beni aradiginda asistanim aradi gene birseyler olmus su bu vs. Bende dedim ee benim aramalarimi görmedin mi de asistaninkini hemen görmüssün. O da diyor o benim isimi yapiyor o daha önemli, is bu sonucta diyor. Insanlar beklemez diyor.
Böyle olunca iyicene sinirleniyorum. Hatta dedim kendinsine bu durum hosuma gitmiyor ne diye asistanin annesini seni davet eder. Neymis tsk icinmis, eee kac defa tesekkür icin davet edecek? Benide davet etmisler göya. Tabii ben ayni sehirde degilim. Annesi falanda Nisanli oldugunu biliyorlarmis.
Ama icim icimi yiyor, acaba ben bu kadini kiskaniyorum bu yüzden gereksiz kiskanclik mi yapiyorum diyorum kendi kendime. Bir keresinde Rüyasinda ismini sayikladi. Kendisine söyledim, ya isler o kadar yogun ki ondandir diyor.
Ya o kadar calisanin var onlara güvenmiyorsunda neden bu kadin? Aklim almiyor. Sürekli onun bulundugu sehre gidemiyorum. Zaten bu pandemi süreci malum.
evet bende bir ayrilik yasadim.Siz evlilik yaptınız mı hiç?
Bence bırakın siz bu çakma playboyu.
Baksanıza en uzun ilişkisinin rekorunu egale etmek üzeresiniz zaten.
Ne zamandan beri bunu diyor?evet bende bir ayrilik yasadim.
keske seninle 10 yil önce tanissaydim. Seni cok seviyorum. Hersey cok degisik olurdu falan diyor.
kafam allak bullak.
hastane ortami degil.Çok yakın zamanda hastanede 2 ay geçirmiş biri olarak hasta ve müşteri demişsin ordan tahmin yürütüyorum. Nişanlın doktorsa asistanlarla içli dışlı olması normal herşeyi onlar yürütüyorlar. Asistanların hepsine dikkat ettim sıradan insanlar ama güzeller . Ve şuanda korona var hastaneler özelde olsa tıklım tıklım değil müşteri çok demişsin. Hasta dediğin için hastane uyandı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?