Nasil davranmam gerekir sizce? Akil akildan üstündür sonucta.

ASil problem su, nisanlimin en uzun iliskisi 10 ay sürmüs yani sürekli bir yenilik pesindeymis. Hatta annesi demis her kizla beni tanistirma diye. Iste en son benimle tanisti, ve niyetimiz ciddi, ama ben acaba diye düsünüyorum?
Görünen köy kılavuz istemez, sizin yerinizde olsam böyle biriyle asla vakit kaybetmezdim

Telefon dökümanlarına bakabilir misiniz peki. Bence bunlar mesai saatleri dışında da konuşuyordur. Yani eskisi gibi yanınıza gelmeyip birden yoğun olması zaten bariz ortada birşeyler olduğu.

kendisine bu durumdan hoslanmadigimi sakin bir dille belirttim. Beni sevdigini gereksiz yere kiskanclik yaptigimi dile getirdi. Acaba diyorum beni sinir etmek icin bilerek mi yapiyor?
Neden sizi sinir etmek istesin peki? Bu da bir sorun?
Arkadaş hayat yeterince zor değil mi, bir de böyle abidik gubidik işlere ne gerek olsunki.
Siz ciddi ciddi yol vermeye hazırlanın.
Öyle hediyeler cilveleşmeler falan,niyeti bozmuşlar.
Nişanlım diyorsunuz ama kendi aranızda mı?
Nişanlı olan biri niyetimiz ciddi demez:)
Çok da önemli değil de, yani ayrılık yaşarsanız bunun boyutları nedir diye şeyettim

Aralarında başlayan bir şey yoksa bile başlamak üzere. Siz ne derseniz deyin kabul etmeyecekler. iftiracı ve kıskanç olacaksınız. Yerinizde olsam kavga çıkarıp paranoya yapmakla suçlanmak yerine sanki kendim soğumuş gibi yapıp ara vermek isterdim. Kadına karşı rahatsızlığınızı ortaya sürmeden başka sebeplerle ara verin. Gözlemleyin sonrada.

Neyini kiskanacaksin ki kadının ? Seninle evlenmek uzere olan nisanlının kafasını karıştırmaya çalışmasını mı?? Bu eğer boyleyse sadece iğrenirsin.
Bi sekilde baskın yapman lazım pat diye git isyerine,kendi isinden izin al mutlaka habersiz git bak neler oluyor gozunle gormelisin belki hepsi kuruntudur belki değildir gormeden bilemezsin.
Bir de nisanlina açık verme ornegin ruyasinda sayiklamis asistanin ismini, soru sorduğunda ne olursa olsun inkar eder.
Valla allah gostermesin bi kadın ismi duysam sherlock serisini yeniden çekerim. Kıskanç ya da paranoyak degilim, kandırılmaya tahammülüm yok.

Uykusunda ismini sayikliycak kadar kafaya takmis bu asistani nisanliniz. Bilinc altinda kim bilir neler vardir. Kadin da bariz sizin gozunuze gozunuze sokuyor bu durumu saka gibi iyi dayanmissiniz bu kadar seye ben olsam ona hic unutamiycagi bir uyku cektiridim ki bidaha uyumak istemezdi. Ben size soyleyim iki aya kalmaz burda terk edildim diye konu acarsiniz. Bundan sonra ki evre o cunku o kadinla niyetleri bozmuslar besbelli siz ayrilin gitsinn kendinizi yipratmaya bile degmez bu insan icin simdi yapmasa 3 yil sonra gene yaparmis bu insan

kendi aramizda yüzük taktik. Ona kalsa hemen evlenelim diyor. Ama ben biraz daha bekleme taraftariyim.
Basindan iki evlilik gecmis. Ikincisinde ilk ayda bosanmis.

kendisine ceki düzen vermesi gerektigini izah etmem gerekiyor ama nasil? Annem git onun yaninda kal, isyerine git orada kal bak bakalim durumlar nasil olacak diyor. Bu seferde benim islerim aksayacak, ne yapacagimi sasirdim.

Siz evlilik yaptınız mı hiç?
Çocuk var mı peki?
Bence bırakın siz bu çakma playboyu.
Baksanıza en uzun ilişkisinin rekorunu egale etmek üzeresiniz zaten.

Neden boşanmış?

Çok yakın zamanda hastanede 2 ay geçirmiş biri olarak hasta ve müşteri demişsin ordan tahmin yürütüyorum. Nişanlın doktorsa asistanlarla içli dışlı olması normal herşeyi onlar yürütüyorlar. Asistanların hepsine dikkat ettim sıradan insanlar ama güzeller . Ve şuanda korona var hastaneler özelde olsa tıklım tıklım değil müşteri çok demişsin. Hasta dediğin için hastane uyandı bende

Yazdığınız herşey çok çok fazla.
Aralarında adı konulmamış bile olsa birşeylerin olduğu da ortada bana göre.

Siz rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz değişen birşey olmamış üstüne kıskanç olmuşsunuz, zamanla adınız paronayağa çıkar.

Kendinizi farklı durumlara sokmaya, sürekli şüphe içinde olmaya değer mi değmez bence.

Siz evlilik yaptınız mı hiç?
Bence bırakın siz bu çakma playboyu.
Baksanıza en uzun ilişkisinin rekorunu egale etmek üzeresiniz zaten.
evet bende bir ayrilik yasadim.

keske seninle 10 yil önce tanissaydim. Seni cok seviyorum. Hersey cok degisik olurdu falan diyor.
kafam allak bullak.

hastane ortami degil.
Bakim klinigi gibi birsey. Asistani normal büro calisani. telefonlara vs bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…