- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
Hepsi aynı kapıya çıkabilir ama sevgilinmi eşinmi nişanlınmı onu anlamadımMerhaba iyi aksamlar arkadaslar :)
Benim yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var. Aileler hepsi tanisti ve ben onda ya da o bende kaliyor.
Biz tanistiktan kisa bir süre sonra, yeni bir asistani geldi.
Sürekli ondan bahsetmeye basladi ama ben ilk baslarda gayet normal karsiliyordum. Her gün bana gelmek icin can atiyordu biraz uzak mesafelerde yasiyoruz.
Yaklasik iki aydir eskisi kadar sik gelmiyor, ve bana isyerinde cok yogun oldugunu ve bu yüzden cok yorgun düstügünü söyledi.
Bunun bende gelmesinin gerek kalmadigini arada benimde gelecegimi söyledim. Sonucta hayat müsterek.
Bir kere gittigimde toplantida oldugunu söyledi ve telefonu kapatti. Aradan bes dakika gecmeden ben iyerinden iceri girdigimde sadece kendisi ve asistani karsi karsiya gördüm. Asistani beni gördügü anda hemen baska yere gitti. Sevgilimde müthis afallamisti, ama saskin oldugunu belirtti sadece. Konuyu kapattim.
Asistani bana karsi asiri rahat. On yillik ahbapmis gibi konusuyor benimle. Ayni yastayiz asistaniyla. Kadin benden cok cok daha bakimli. Yani bana öyle geliyor en azindan. Bu kisinin iki cocugu var.
Neyse son zamanlarda sürekli her ise o kosturuyor ve herseyi müthis sahiplendigini gördüm. Esim onu sag kolu apmis ve söylemiste ona. Diger calisana gittiginde yapilacak birsey var mi diye, asistanina kendisi olmadigi zamanlarda sefin onun oldugunu söylemis! BU benim iyice iskillenmemi sagladi.
Neymis cok güveniyormus. Sürekli ismi su bu. Gec saatlerde aramalar, haftasonlari sürekli yazismalar beni asiri derecede rahatsiz etmeye basladi. Neymis asistaniymis o yüzden o kadar sik görüsmesi gerekiyormus.
Simdide asistaninin annesi sürekli yemege davet eder oldu. Insan düsünceli olsa Cuma günleri yola gidecek bu adam Nisanlisi görmeye diye düsünmez mi? Kafam basmiyor gercekten. Ve müthis sinirleniyorum bu duruma. Bu kadar sürede tanidigi bir is arkadasina nasil bu kadar cok güveniyor. Ve kendisi ev hanimiymis eskiden. COk daha iyilerini ise alabilecekken, ondan kalma israrini anlayamadim. Cocuklarina üzülüyorum diyip duruyor. Asistanini sürekli kafaya takiyor. Anlamadim gitti.
Ben mi abartiyorum???
Eğer yeni üye olsa şundan sonra konu fake derdim. Ama şu an yok artık diyorum. Geçmiş olsun şimdiden, kanıt toplamaya başlayın ailesine göstermelik.. Bir keresinde Rüyasinda ismini sayikladi. Kendisine söyledim, ya isler o kadar yogun ki ondandir diyor.
evet annesi cagiriyor yemege, tesekkür icinmis. MÜthis derecede maas aliyor. Normal asistan maasinin üc kati. hepsi bana cok garip geliyor. Hemen hemen hayatinin tüm detaylarini biliyor nisanlim. BU kadar vakti nerede buluyorsun?Gerçekten annesimi çağırıyor yemeğe eminmisiniz. Yani bence aldatılıyorsunuz.
NIsanlimHepsi aynı kapıya çıkabilir ama sevgilinmi eşinmi nişanlınmı onu anlamadım
kendisine bu durumdan hoslanmadigimi sakin bir dille belirttim. Beni sevdigini gereksiz yere kiskanclik yaptigimi dile getirdi. Acaba diyorum beni sinir etmek icin bilerek mi yapiyor?Kadının çocukları mı var bir de?
Bence aldatılıyorsunuz ya da aldatılmak üzeresiniz.
Öyle ufak tefek tripler tartışmalar değil,ciddi bir ayar çekin. Olmuyorsa da siz ayrılın.
Aldatılmıyorsanız bile bu samimiyetten hoşlanmadığınız için ve o da ısrarcı olduğu için ayrılsanız yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?