Nasil davranmam gerekir sizce? Akil akildan üstündür sonucta.

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
Merhaba iyi aksamlar arkadaslar :)

Benim yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var. Aileler hepsi tanisti ve ben onda ya da o bende kaliyor.
Biz tanistiktan kisa bir süre sonra, yeni bir asistani geldi.

Sürekli ondan bahsetmeye basladi ama ben ilk baslarda gayet normal karsiliyordum. Her gün bana gelmek icin can atiyordu biraz uzak mesafelerde yasiyoruz.
Yaklasik iki aydir eskisi kadar sik gelmiyor, ve bana isyerinde cok yogun oldugunu ve bu yüzden cok yorgun düstügünü söyledi.
Bunun bende gelmesinin gerek kalmadigini arada benimde gelecegimi söyledim. Sonucta hayat müsterek.

Bir kere gittigimde toplantida oldugunu söyledi ve telefonu kapatti. Aradan bes dakika gecmeden ben iyerinden iceri girdigimde sadece kendisi ve asistani karsi karsiya gördüm. Asistani beni gördügü anda hemen baska yere gitti. Sevgilimde müthis afallamisti, ama saskin oldugunu belirtti sadece. Konuyu kapattim.

Asistani bana karsi asiri rahat. On yillik ahbapmis gibi konusuyor benimle. Ayni yastayiz asistaniyla. Kadin benden cok cok daha bakimli. Yani bana öyle geliyor en azindan. Bu kisinin iki cocugu var.

Neyse son zamanlarda sürekli her ise o kosturuyor ve herseyi müthis sahiplendigini gördüm. Esim onu sag kolu apmis ve söylemiste ona. Diger calisana gittiginde yapilacak birsey var mi diye, asistanina kendisi olmadigi zamanlarda sefin onun oldugunu söylemis! BU benim iyice iskillenmemi sagladi.
Neymis cok güveniyormus. Sürekli ismi su bu. Gec saatlerde aramalar, haftasonlari sürekli yazismalar beni asiri derecede rahatsiz etmeye basladi. Neymis asistaniymis o yüzden o kadar sik görüsmesi gerekiyormus.

Simdide asistaninin annesi sürekli yemege davet eder oldu. Insan düsünceli olsa Cuma günleri yola gidecek bu adam Nisanlisi görmeye diye düsünmez mi? Kafam basmiyor gercekten. Ve müthis sinirleniyorum bu duruma. Bu kadar sürede tanidigi bir is arkadasina nasil bu kadar cok güveniyor. Ve kendisi ev hanimiymis eskiden. COk daha iyilerini ise alabilecekken, ondan kalma israrini anlayamadim. Cocuklarina üzülüyorum diyip duruyor. Asistanini sürekli kafaya takiyor. Anlamadim gitti.

Ben mi abartiyorum???

Kötü kokular geldi burnuma. Karsilikli hoslanma var gibi.. Bir sure takipte kalın, önceden ev hanımı olup ise başlamaya çalışması tuhaf değil ama asistanin annesinin sürekli yemeğe davet etmesi rahatsiz edici.
Ayrıca sizinle bu kadar samimi konuşmasıda hoş değil. Herkes yerini bilmeli. Siz onun patronunun evleneceği kadınsınız nerden bu cesareti alıyor

Yani iş işte kalır, gereksiz samimiyetler bunlar işte kalmayacak gibi.. Senle yaşıtmış sağ kol sol kol bilmem ne, ne oluyor yani ben senin yerine asabileştim şuan kötü kokular geldi burnuma.
Kesinlikle takip et telefonları iş ortamını mesela nisanlinin iş çıkış saatinden önce çıkışına bi bak neler oluyor asistanla mı değilmi vs..

Söyledilerinizi bende yapmak isterdim. Ama calisma saatleri sürekli degisiyor nisanlimin.
Yani kendisi sürekli müsteriler ve hastalarla görüsüyor. Saatleri biri birine tutmuyor. Bu yüzden takip etmem zor oluyor. Ayni zamanda kendisine söyledim neden haftasonlari görüsüyorsunuz zaten tüm hafta birliktesiniz haftaici haledin diyorum. Sen bu isi bilmiyorsun 24 saat hastalar ve müsteriler icin hazir olmak gerek diyor. Acil cevap bekliyorlar bu yüzden acil yazismamiz gerekiyor diyor.

Mesela az önce iki kere kendisini aradim. Suanda müsait degilim cikinca seni ararim dedi. Beni aradiginda asistanim aradi gene birseyler olmus su bu vs. Bende dedim ee benim aramalarimi görmedin mi de asistaninkini hemen görmüssün. O da diyor o benim isimi yapiyor o daha önemli, is bu sonucta diyor. Insanlar beklemez diyor.

Böyle olunca iyicene sinirleniyorum. Hatta dedim kendinsine bu durum hosuma gitmiyor ne diye asistanin annesini seni davet eder. Neymis tsk icinmis, eee kac defa tesekkür icin davet edecek? Benide davet etmisler göya. Tabii ben ayni sehirde degilim. Annesi falanda Nisanli oldugunu biliyorlarmis.

Ama icim icimi yiyor, acaba ben bu kadini kiskaniyorum bu yüzden gereksiz kiskanclik mi yapiyorum diyorum kendi kendime. Bir keresinde Rüyasinda ismini sayikladi. Kendisine söyledim, ya isler o kadar yogun ki ondandir diyor.
Ya o kadar calisanin var onlara güvenmiyorsunda neden bu kadin? Aklim almiyor. Sürekli onun bulundugu sehre gidemiyorum. Zaten bu pandemi süreci malum.

Hepsi aynı kapıya çıkabilir ama sevgilinmi eşinmi nişanlınmı onu anlamadım

Yani ben isyerine gittigimde ikiside cok garip davraniyor. Ilk baslarda cok soguktu kadin. Hep böyle tuhaf birbirlerine bakmamalar falan. Simdide kadin asiri rahat. BU özgüven bu rahatlik nerden geliyor anlamiyorum.
Kadin hic hosuma gitmedi. BIrkeresinde tüm calisanlarla yemege gittik. SÜrekli nisanlimin önünde göbek atmalar falan yani ilgiyi kendisine cekmek istiyor. Ve öyle bir süslenmisti aklim sasmisti. ISte bende birini ariyorum ama bulamiyorum laflari falan. Benim sizlerin yaninda ne isim var vs.

Ben oldugumda sürekli beni ve nisanlimi izliyor. Sonra yanima geliyor iste diyelim "Ahmet" in telefon sarj aleti oradami. vs vs. Yahi senin yok mu sarj aletin??? Sonra sürekli nisanlima hediye almalar vs. Ben nisanlima ajanda almsitim, asistani demiski ayyy cok güzel. NIsanlim gitmis ona almis. BU neyin kafasi algilayamiyorum.

Kendimi asiri cirkin hisseiyorum onun yaninda. Ne yapicagim?

Gerçekten annesimi çağırıyor yemeğe eminmisiniz. Yani bence aldatılıyorsunuz.
evet annesi cagiriyor yemege, tesekkür icinmis. MÜthis derecede maas aliyor. Normal asistan maasinin üc kati. hepsi bana cok garip geliyor. Hemen hemen hayatinin tüm detaylarini biliyor nisanlim. BU kadar vakti nerede buluyorsun?

Eskiden hergün bana gelmek icin cabalardi. Isi o kadar yogun degildide simdi mi yogun? ALgilayamiyorum. Ve sürekli bana kiskancsin sen diyor.

Dogum günümde bile, selam söyle nisanlina diyor asistani, ve gelip bana iletiyor, telefonda görüstüklerinde.

Kadının çocukları mı var bir de?

Bence aldatılıyorsunuz ya da aldatılmak üzeresiniz.
Öyle ufak tefek tripler tartışmalar değil,ciddi bir ayar çekin. Olmuyorsa da siz ayrılın.

Aldatılmıyorsanız bile bu samimiyetten hoşlanmadığınız için ve o da ısrarcı olduğu için ayrılsanız yeridir.

kendisine bu durumdan hoslanmadigimi sakin bir dille belirttim. Beni sevdigini gereksiz yere kiskanclik yaptigimi dile getirdi. Acaba diyorum beni sinir etmek icin bilerek mi yapiyor?

ayari nasil cekmem gerekir? kaybetme korkusu yasasin derken tam bozulmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…