- 25 Kasım 2020
- 162
- 476
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
nişanlınıza asistanını seviyomuş gibi davransanız. hatta kadına birini bulsanız hadi tanıştıralım falan çok iyi adamdır falan deseniz. nişanlıızın vereceği tepkiye göre bi yol çizersiniz belki. ilgisi varsa tanıştırmak istemez kadını kimseyleevet bende bir ayrilik yasadim.
keske seninle 10 yil önce tanissaydim. Seni cok seviyorum. Hersey cok degisik olurdu falan diyor.
kafam allak bullak.
ya şeyi merak ettim. sizden ayrıldıktan sonra o yapışkan kızla arasında bi şey geçti mi sevgili falan oldular mı? özel değilse anlatır mısınız?Benzer olay başıma geldi. Evleneceğim adama anne-kız resmen yapıştı. Ben bunlara izin verdiği için ex sevgilimi suçlamıştım. Sonuçta hala bekarım. Kıza da yar olmadı. :) . Inşallah bu duruma gelmezsiniz. Nişanlınız aklını başına alır ama böyle bir karaktere sahipse de evlenmeden görmeniz sizin hayrınıza olur tabi.
nişanlınıza asistanını seviyomuş gibi davransanız. hatta kadına birini bulsanız hadi tanıştıralım falan çok iyi adamdır falan deseniz. nişanlıızın vereceği tepkiye göre bi yol çizersiniz belki. ilgisi varsa tanıştırmak istemez kadını kimseyle
Evet bence de eminmisiniz annesinin çağırdığına sizde deyinki bende geleceğim tanışmak istiyorum nişanlısınız sonuçta hakkınız.Gerçekten annesimi çağırıyor yemeğe eminmisiniz. Yani bence aldatılıyorsunuz.
Olamadılar. Biraz konuşmaya falan çalışmış kız. Hatta benim gideceğim fakat son anda gelme dediği ablasının düğününe kız gelmiş. Fakat ex'in annesi kızdan nefret etmişti. Bana sen olsan da olmasan da o kız olamaz asla demişti kadın. Kadının siniri hoplamıştı resmen. Bu arada kızın annesi buna ev teklif etmiş dayalı döşeli falan. Yani ev kız herşey hazır. Şaka gibi değil mi? Anne beni biliyordu birde düşün gurursuzluğu, şeref, haya yoksunluğunu . Biz ex ile beraber çalışıyorduk. Bir süre görüşmüş olabilirler ama tahminim. Kızın annesi dul ablası dul teyzesi dul hepsi beraber yaşıyordu. Yani cahil değildi deneyimli insanlarla beraberdi. Ex her yıl saçma sapan mesaj atıyordu bana. Nişanlanmış o zaman da mesaj atıyor. Sen benim ulaşamayacağım tek hayalimsin cart curt... engelledim olmadı. Ama artık ulaşamıyor ki aradan 10 sene geçti.2 senedir rahatsızlık veremiyor.ya şeyi merak ettim. sizden ayrıldıktan sonra o yapışkan kızla arasında bi şey geçti mi sevgili falan oldular mı? özel değilse anlatır mısınız?
Abartmıyorsunuz .Bende kıskanırım vallahi .Amaçok ıyı gozlemlemenız gerek .Veval de almayın.2 çocugu varmış belkı bısey yoktur.Gözlemlemenız ve telefonlarını kontrol etmenız gerek .Merhaba iyi aksamlar arkadaslar :)
Benim yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var. Aileler hepsi tanisti ve ben onda ya da o bende kaliyor.
Biz tanistiktan kisa bir süre sonra, yeni bir asistani geldi.
Sürekli ondan bahsetmeye basladi ama ben ilk baslarda gayet normal karsiliyordum. Her gün bana gelmek icin can atiyordu biraz uzak mesafelerde yasiyoruz.
Yaklasik iki aydir eskisi kadar sik gelmiyor, ve bana isyerinde cok yogun oldugunu ve bu yüzden cok yorgun düstügünü söyledi.
Bunun bende gelmesinin gerek kalmadigini arada benimde gelecegimi söyledim. Sonucta hayat müsterek.
Bir kere gittigimde toplantida oldugunu söyledi ve telefonu kapatti. Aradan bes dakika gecmeden ben iyerinden iceri girdigimde sadece kendisi ve asistani karsi karsiya gördüm. Asistani beni gördügü anda hemen baska yere gitti. Sevgilimde müthis afallamisti, ama saskin oldugunu belirtti sadece. Konuyu kapattim.
Asistani bana karsi asiri rahat. On yillik ahbapmis gibi konusuyor benimle. Ayni yastayiz asistaniyla. Kadin benden cok cok daha bakimli. Yani bana öyle geliyor en azindan. Bu kisinin iki cocugu var.
Neyse son zamanlarda sürekli her ise o kosturuyor ve herseyi müthis sahiplendigini gördüm. Esim onu sag kolu apmis ve söylemiste ona. Diger calisana gittiginde yapilacak birsey var mi diye, asistanina kendisi olmadigi zamanlarda sefin onun oldugunu söylemis! BU benim iyice iskillenmemi sagladi.
Neymis cok güveniyormus. Sürekli ismi su bu. Gec saatlerde aramalar, haftasonlari sürekli yazismalar beni asiri derecede rahatsiz etmeye basladi. Neymis asistaniymis o yüzden o kadar sik görüsmesi gerekiyormus.
Simdide asistaninin annesi sürekli yemege davet eder oldu. Insan düsünceli olsa Cuma günleri yola gidecek bu adam Nisanlisi görmeye diye düsünmez mi? Kafam basmiyor gercekten. Ve müthis sinirleniyorum bu duruma. Bu kadar sürede tanidigi bir is arkadasina nasil bu kadar cok güveniyor. Ve kendisi ev hanimiymis eskiden. COk daha iyilerini ise alabilecekken, ondan kalma israrini anlayamadim. Cocuklarina üzülüyorum diyip duruyor. Asistanini sürekli kafaya takiyor. Anlamadim gitti.
Ben mi abartiyorum???
AbartmıyorsunuzMerhaba iyi aksamlar arkadaslar :)
Benim yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var. Aileler hepsi tanisti ve ben onda ya da o bende kaliyor.
Biz tanistiktan kisa bir süre sonra, yeni bir asistani geldi.
Sürekli ondan bahsetmeye basladi ama ben ilk baslarda gayet normal karsiliyordum. Her gün bana gelmek icin can atiyordu biraz uzak mesafelerde yasiyoruz.
Yaklasik iki aydir eskisi kadar sik gelmiyor, ve bana isyerinde cok yogun oldugunu ve bu yüzden cok yorgun düstügünü söyledi.
Bunun bende gelmesinin gerek kalmadigini arada benimde gelecegimi söyledim. Sonucta hayat müsterek.
Bir kere gittigimde toplantida oldugunu söyledi ve telefonu kapatti. Aradan bes dakika gecmeden ben iyerinden iceri girdigimde sadece kendisi ve asistani karsi karsiya gördüm. Asistani beni gördügü anda hemen baska yere gitti. Sevgilimde müthis afallamisti, ama saskin oldugunu belirtti sadece. Konuyu kapattim.
Asistani bana karsi asiri rahat. On yillik ahbapmis gibi konusuyor benimle. Ayni yastayiz asistaniyla. Kadin benden cok cok daha bakimli. Yani bana öyle geliyor en azindan. Bu kisinin iki cocugu var.
Neyse son zamanlarda sürekli her ise o kosturuyor ve herseyi müthis sahiplendigini gördüm. Esim onu sag kolu apmis ve söylemiste ona. Diger calisana gittiginde yapilacak birsey var mi diye, asistanina kendisi olmadigi zamanlarda sefin onun oldugunu söylemis! BU benim iyice iskillenmemi sagladi.
Neymis cok güveniyormus. Sürekli ismi su bu. Gec saatlerde aramalar, haftasonlari sürekli yazismalar beni asiri derecede rahatsiz etmeye basladi. Neymis asistaniymis o yüzden o kadar sik görüsmesi gerekiyormus.
Simdide asistaninin annesi sürekli yemege davet eder oldu. Insan düsünceli olsa Cuma günleri yola gidecek bu adam Nisanlisi görmeye diye düsünmez mi? Kafam basmiyor gercekten. Ve müthis sinirleniyorum bu duruma. Bu kadar sürede tanidigi bir is arkadasina nasil bu kadar cok güveniyor. Ve kendisi ev hanimiymis eskiden. COk daha iyilerini ise alabilecekken, ondan kalma israrini anlayamadim. Cocuklarina üzülüyorum diyip duruyor. Asistanini sürekli kafaya takiyor. Anlamadim gitti.
Ben mi abartiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?