Söyledilerinizi bende yapmak isterdim. Ama calisma saatleri sürekli degisiyor nisanlimin.
Yani kendisi sürekli müsteriler ve hastalarla görüsüyor. Saatleri biri birine tutmuyor. Bu yüzden takip etmem zor oluyor. Ayni zamanda kendisine söyledim neden haftasonlari görüsüyorsunuz zaten tüm hafta birliktesiniz haftaici haledin diyorum. Sen bu isi bilmiyorsun 24 saat hastalar ve müsteriler icin hazir olmak gerek diyor. Acil cevap bekliyorlar bu yüzden acil yazismamiz gerekiyor diyor.
Mesela az önce iki kere kendisini aradim. Suanda müsait degilim cikinca seni ararim dedi. Beni aradiginda asistanim aradi gene birseyler olmus su bu vs. Bende dedim ee benim aramalarimi görmedin mi de asistaninkini hemen görmüssün. O da diyor o benim isimi yapiyor o daha önemli, is bu sonucta diyor. Insanlar beklemez diyor.
Böyle olunca iyicene sinirleniyorum. Hatta dedim kendinsine bu durum hosuma gitmiyor ne diye asistanin annesini seni davet eder. Neymis tsk icinmis, eee kac defa tesekkür icin davet edecek? Benide davet etmisler göya. Tabii ben ayni sehirde degilim. Annesi falanda Nisanli oldugunu biliyorlarmis.
Ama icim icimi yiyor, acaba ben bu kadini kiskaniyorum bu yüzden gereksiz kiskanclik mi yapiyorum diyorum kendi kendime. Bir keresinde Rüyasinda ismini sayikladi. Kendisine söyledim, ya isler o kadar yogun ki ondandir diyor.
Ya o kadar calisanin var onlara güvenmiyorsunda neden bu kadin? Aklim almiyor. Sürekli onun bulundugu sehre gidemiyorum. Zaten bu pandemi süreci malum.