nasıl da acı .... :(

allah sabır versin canım çook acı gerçekten inş öbür dünyada kavuşur annesi meleğine

allah rahmet eylesin çok daha güzel bir yerde

Ne diyeyim bilmiyorumki..... Rabbim kimseye evlat acisini yasatmasin gercekten cok üzüldüm... Allah hepinize sabir versin.Allah rahmet eylesin.

Çok üzüldüm
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.
Ama Emirhan şimdi melek oldu ve Cennet'te.. Anneciğinin tek tesellisi bu olmalı

Allah sabır versin başınız sağolsun.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Son düzenleme:

çok üzüldümm gözlerim doldu okurken ki siz yasayansınız nekadar zordur... Başınızsaolsun

çok üzüldüm canım başınız sağolsun. Allah anne babasına ve sizlere sabır versin. ama üzülmeyin o bebek ahirette anne babasına şefaatçi olacak inşallah..

kızım yavrum geldi aklıma,
göz yaşlarım sel oldu aktı,
kolaymı o yavruyu hastanede bırakıp gitmek,
rabbim bir gece koynumda yatırmayı nasip etmiş meğer
doktorlar umut yok desede ben hep inandım,biliyordum ki yavrumu kucağıma alıp çıkıcam,sütüm gitmesin diye sağdım da sağdım göğsümü..
ne patlayan dikişlerim,ne enfeksiyon kapan vajinam umrum olmadı..
yeterki yavrumun yanında olayım,bi umut belki doktor anne sütü ister diye..
nasip deilmiş onu öpüp koklamak.kuzuma 15 günlük ömür biçmiş rabbim kader..

allah ailesine sabırlar versin.evlat acısı tarifi mümkün olmayan bir şey..

doktorlar sağlıklı bir evladınızın olması mucize dedi..sadece olsun kader diyebildim.

şimdi 6 yaşında bir kızım daha var,ablasının kopyası nerdeyse,rabbim onun ömrünü buna versin ne diyeyim..

Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın evlat acısını...
Mekanı cennet olsun sizlere sabır versin Allahım

öyle içten yazmışsınız ki okuyupta etkilenmemek elde değil.allah annesine babasına ve tüm yakınlarına sabır versin, rabbim kimseye böyle bir acı vermesin

Rabbim sabırlar versin inşallah...
Onlara şefaat edecek bir melekleri var..
Güzel melek, mekanı cennet olsun, anne babacığını beklesin, Rabbim'in izniyle...
İnşallah...

Konu sahibi arkadaşımızın ve konuya yorum yazan diğer melek annelerinin acısını taaaa içimde bir yerlerde hissettim.

Benimde 5 yaşında bir evladım var, yokluğunu düşünmesi bile insanı çılgına çevirmeye yetiyor.

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, yaşayanlarada tekrar hayırlı ve sağlıklı evlatlar ve sabır versin.

Söyleyecek söz bulamıyorum.

evladını kaybeden kardeşlerim ALLAH ım sizlere de sabırlar versin inşallah

annelik duygusu nedir nasıldır bilmiyorum
belki içim annesi kadar bile yanmadı içim

ama her sabah yüreğime saplanan acı böyleyse annesini düşünemiyorum

bu arada mayısta 2 yaşına girecekti

Yüce Mevlam,
anne babasına sizlere sabır versin İnşaAllah
Kimseyi evlat acısıyla sınamasın, evlat acısı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…