Nasıl bu kadar yabancı gibi davranabiliyor?

Üzülmeni istemiyorum dedi.

38 yaşında ama 45 falan gibi duruyor bende 27 yaşındayım en fazla 24 gösterdiğimi söylüyorlar

Olmazsa üzülmemden korkuyor farklılıklar çok fazla

Soğuk davranıyorum mesela ilk o yakınlaştığımız zamanlar xx diyordum şimdi xx beye tekrar döndüm

Ben değil o öptü 🙈 kızdın mı kızdıysan özür dileyeceğim dedi. Ben ufak duruyorum o büyük duruyor işte

Ben beklemiyorum işte o bekliyor 😔

Hayır

Çok farklıyız çok zıt kutuplarız

Çok farklı kutuplarız yaş farkı ve kendisini genç hissetmiyormuş artık
Adam senden faydalanmak istiyor o zaman

Adam senden faydalanmak istiyor o zaman
Faydalanmak istese çok fırsat oldu bu güne kadr yeri geldi baş başa dip dibe çalıştık
O kadar çok seviyorsan bence adım at imkansız diye bir şey yok ikinizde bekar insanlarsınız neden imkansız olsun ki
O adımı attım işte ama bana dediği imkansız. Ama ne zaman istersen ne zaman ararsan yanındayım

Faydalanmak istese çok fırsat oldu bu güne kadr yeri geldi baş başa dip dibe çalıştık

O adımı attım işte ama bana dediği imkansız. Ama ne zaman istersen ne zaman ararsan yanındayım
Üzgünüm ama sadece gönlünü hoş eyliyor bu insan..
Ya da evli ve size söylemiyor.
Yoksa bu triplerin başka bir açıklaması yok.

Eğer sizi seviyorsa yaş vs. bahane.

Merhaba hanımlar.

Bir ay kadar önce iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gün de bir ofise geliyor o şekilde görüyorum ancak.

Daha öncesinde o kadar çok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben özellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp çağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gün yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.

İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden ötürü dünya yansa biz birlikte olamayız.

Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyaç duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.

Öylesine çok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.

Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef :KK43: o kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…

Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış görmüş ve görünüş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.
Eski çalıştığım şirkette biri vardı hiç aklımda yokken aklıma kendini kazıyarak giren. Arşiv odasında çalışırken ansızım dudağıma yapışıverdi. İttim ama gitmiştim :D
Onla beni anlattın sanki :D O siyah ben beyazdım asla gri olamayacak kadar uzaktık birbirimize aramızda baya yaş vardı ben 20 o ise 28 yaşındaydı. Hayatı dolu dizgin yaşamış biriydi hızlı yaşayan biriydi varlığını kullanmış hep. benimle her görüşmek istediğinde gittim ben ne zaman çağırsam fırsatını bulup gelirdi ama sevgili olamadık istemedi ne uzak durdu ne de hayatında tuttu. Hayalimdeki kişiydi resmen (durumu iyi kibar kadın ruhundan anlayan aktif eğlenceli eli yüzü düzgün saçları gür :D ) ama olmadı. Ailesi beni istemezdi babası müteahhit varlıklı ailelerdi abisinin hanımı bile çok iyi mesleği olan biriydi. Ailesi doktor, sağlam mesleği olan birini istermiş ona ben olamazmıştım. Çok aşık olmuştum gecem gündüzüm o olmuştu içim kıpırdıyordu onu gördüğümde dokunmadan edemezdim illa omzuna koluna dokunacaktım. bunları bile bile takıldım onunla sonra eğlencesine takılmaya başladım. ama etkisinden çıkamazdım değişik bir iletişim vardı aramızda garipti ki her dediğimi de yapardı nereye gitsem takip ederdi. Eğlenmiş benimle, sonra bende eğlendim :D ama şimdi dönüp baktığımda benim için sadece anıdan ibaret. Tebessümle anıyorum onu kızmıyorum bile çünkü güzel vakitler geçirdik onunla. Yolda görsem merhaba demekten çekinmem.
Geçiyor bazı hisler hep böyle kalmayacak.

Eski çalıştığım şirkette biri vardı hiç aklımda yokken aklıma kendini kazıyarak giren. Arşiv odasında çalışırken ansızım dudağıma yapışıverdi. İttim ama gitmiştim :KK70:
Onla beni anlattın sanki :KK70: O siyah ben beyazdım asla gri olamayacak kadar uzaktık birbirimize aramızda baya yaş vardı ben 20 o ise 28 yaşındaydı. Hayatı dolu dizgin yaşamış biriydi hızlı yaşayan biriydi varlığını kullanmış hep. benimle her görüşmek istediğinde gittim ben ne zaman çağırsam fırsatını bulup gelirdi ama sevgili olamadık istemedi ne uzak durdu ne de hayatında tuttu. Hayalimdeki kişiydi resmen (durumu iyi kibar kadın ruhundan anlayan aktif eğlenceli eli yüzü düzgün saçları gür :KK70: ) ama olmadı. Ailesi beni istemezdi babası müteahhit varlıklı ailelerdi abisinin hanımı bile çok iyi mesleği olan biriydi. Ailesi doktor, sağlam mesleği olan birini istermiş ona ben olamazmıştım. Çok aşık olmuştum gecem gündüzüm o olmuştu içim kıpırdıyordu onu gördüğümde dokunmadan edemezdim illa omzuna koluna dokunacaktım. bunları bile bile takıldım onunla sonra eğlencesine takılmaya başladım. ama etkisinden çıkamazdım değişik bir iletişim vardı aramızda garipti ki her dediğimi de yapardı nereye gitsem takip ederdi. Eğlenmiş benimle, sonra bende eğlendim :KK70: ama şimdi dönüp baktığımda benim için sadece anıdan ibaret. Tebessümle anıyorum onu kızmıyorum bile çünkü güzel vakitler geçirdik onunla. Yolda görsem merhaba demekten çekinmem.
Bazı şeyler o kadar aynı ki eli yüzü düzgün kadın ruhundan anlayan bir adam surat assam güldürmek için uğraşır yardımcı, hangi işe elini atsa mükemmel derecede yapan biri. Ve ben işe başladığım zamandan beri o kadar yıldızımız uyuşmamıştı ki Farklı bir çekingenlik duyuyordum ona karşı çekiniyordum açıkçası. Yani herkese hükmedebilecek bir yapısı var ve senin de dediğin gibi hızlı yaşamış hayatı.

Eski çalıştığım şirkette biri vardı hiç aklımda yokken aklıma kendini kazıyarak giren. Arşiv odasında çalışırken ansızım dudağıma yapışıverdi. İttim ama gitmiştim :KK70:
Onla beni anlattın sanki :KK70: O siyah ben beyazdım asla gri olamayacak kadar uzaktık birbirimize aramızda baya yaş vardı ben 20 o ise 28 yaşındaydı. Hayatı dolu dizgin yaşamış biriydi hızlı yaşayan biriydi varlığını kullanmış hep. benimle her görüşmek istediğinde gittim ben ne zaman çağırsam fırsatını bulup gelirdi ama sevgili olamadık istemedi ne uzak durdu ne de hayatında tuttu. Hayalimdeki kişiydi resmen (durumu iyi kibar kadın ruhundan anlayan aktif eğlenceli eli yüzü düzgün saçları gür :KK70: ) ama olmadı. Ailesi beni istemezdi babası müteahhit varlıklı ailelerdi abisinin hanımı bile çok iyi mesleği olan biriydi. Ailesi doktor, sağlam mesleği olan birini istermiş ona ben olamazmıştım. Çok aşık olmuştum gecem gündüzüm o olmuştu içim kıpırdıyordu onu gördüğümde dokunmadan edemezdim illa omzuna koluna dokunacaktım. bunları bile bile takıldım onunla sonra eğlencesine takılmaya başladım. ama etkisinden çıkamazdım değişik bir iletişim vardı aramızda garipti ki her dediğimi de yapardı nereye gitsem takip ederdi. Eğlenmiş benimle, sonra bende eğlendim :KK70: ama şimdi dönüp baktığımda benim için sadece anıdan ibaret. Tebessümle anıyorum onu kızmıyorum bile çünkü güzel vakitler geçirdik onunla. Yolda görsem merhaba demekten çekinmem.
😊 Vay bee bı bu kadar yazsan okurdum vala 😁😁

20lik kızlar bu yaşlı kargaların peşine düşüyor neden yani bir de beğenmeyen taraf adam üstelik hasbaya bak🤐vay arkadaş amma meraklısınız kart heriflerin bir yerlerini kaldırmaya

Zıt kutuplar birbirini çekermiş. Bence madem öpüştünüz ergen gibi tavırlı edalarına girme. Belki güzel bi ilişkiniz başlar. Denemeden bilemezsin. Kaybın ne ki em kötü anlasamayacagınızı deneyerek gör. Belki de on numara olursunuz

Ben bu konuyu hatirliyorum siz daha once bu adami anlatmistiniz? Adama hislerinizden bahsedin neden olamadigini anlamadiginizi soyleyin. Bu adamin amaci ne madem imkansiz ne diye geldi optu ki?

Back