Merhaba hanımlar.
Bir ay kadar önce iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gün de bir ofise geliyor o şekilde görüyorum ancak.
Daha öncesinde o kadar çok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben özellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp çağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gün yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.
İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden ötürü dünya yansa biz birlikte olamayız.
Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyaç duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.
Öylesine çok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.
Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
o kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…
Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış görmüş ve görünüş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.