- 21 Temmuz 2015
- 487
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Yahu once dusunup sonra opmeniz gerekiyor..Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesefo kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…
Neden birlikte olamıyorsunuz.Merhaba hanımlar.
Bir ay kadar önce iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gün de bir ofise geliyor o şekilde görüyorum ancak.
Daha öncesinde o kadar çok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben özellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp çağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gün yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.
İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden ötürü dünya yansa biz birlikte olamayız.
Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyaç duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.
Öylesine çok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.
Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesefo kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…
Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış görmüş ve görünüş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.
Üzülmeni istemiyorum dedi.Cool durmakta fayda var bencesize sözlerle kendini ifade etmiş başka anlam aramayın derim, önünüze bakın. Tanıdığınız herhangi biri gibi davranmaya çalışın aşkınızı da acınızı da içinizde yaşayın. Belli eder uğraşırsanız ilk günden kaybedersiniz.
" Ben sana demiştim kızım, üzerim seni diye " bla BLA BLA
38 yaşında ama 45 falan gibi duruyor bende 27 yaşındayım en fazla 24 gösterdiğimi söylüyorlarNeden olamayacağını anlayamadım ben.. Yaş farkı mı mesele? Yoksa adamın medeni durumu mu? Aranızda engel durumu yoksa olmaması için de sebep yok. Aşk bu sonuçta.
Olmazsa üzülmemden korkuyor farklılıklar çok fazlaNeden birlikte olamayasınız? Adam evli değilse bence denemeye değer?
Soğuk davranıyorum mesela ilk o yakınlaştığımız zamanlar xx diyordum şimdi xx beye tekrar döndümProfesyonel davran derim kazanırsan öyle kazanırsın.
Ben değil o öptüYahu once dusunup sonra opmeniz gerekiyor..
Siz once opup sonra dusunmeye basliyorsunuz :) Yani pro yaklasim bu sekilde olmuyor..
Ayrica aranizdaki yas farki da sizi rahatsiz ediyor bence..
Yoksa bu kadar dert etmezdiniz sanki.
Belki de yaniliyorumdur.
Ben beklemiyorum işte o bekliyorAllah aşkına ne bekliyordunuz . Ergen liseliler gibi tavır mi alsın trip mi atsın
Hayıradam evli mi
Çok farklıyız çok zıt kutuplarızNeden asla olmadığını anlamadım
Çok farklı kutuplarız yaş farkı ve kendisini genç hissetmiyormuş artıkNeden birlikte olamıyorsunuz.Evli mi
O nasil bir sey yahu..Ben değil o öptükızdın mı kızdıysan özür dileyeceğim dedi. Ben ufak duruyorum o büyük duruyor işte
Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.
Biz normalde muhabbet ederdik gülerdik ederdik ama benden yana öyle bir tavır yoktu ona karşı bir dönem ondan sanırım :) hayır hayatımın şokunu yaşadım zaten o ara ona platonik hoşlantı beslemeye başlamıştım. Aradan bir süre sonra oda bir atak yapınca kaldım ben şok içindeO nasil bir sey yahu..
Deneme,yanilma..
Kizdiysan ozur mu dileyecekmisMadem kizacagini dusunmus,opebilecek cesareti nasil gostermis peki..
Sizin olayiniz cok garip geldi bana :)
Aklıma o geldibu ne kötü bir örnek! : )
Aklıma o geldi
Bana kalsa da ayrılamayız da işte ketum gibi keçi.aklıma Bob Marley ustanın şu sözleri geldi ;
Biz seninle ekmekle tuz gibi
Yaz gününde buz gibi
Sekizle dokuz gibi
Ayrılamayız
Biz seninle aynı damarda kan
Bir yürekte iki can
Allah biliyor ki
Darılamayız
Yukarıda mesajları okuyun isterseniz dönünAdam evli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?