Nasıl bu kadar yabancı gibi davranabiliyor?

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
487
217
103
Merhaba hanımlar.

Bir ay kadar önce iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gün de bir ofise geliyor o şekilde görüyorum ancak.

Daha öncesinde o kadar çok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben özellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp çağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gün yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.

İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden ötürü dünya yansa biz birlikte olamayız.

Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyaç duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.

Öylesine çok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.

Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef :( o kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…

Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış görmüş ve görünüş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.

Cool durmakta fayda var bence :KK36: size sözlerle kendini ifade etmiş başka anlam aramayın derim, önünüze bakın. Tanıdığınız herhangi biri gibi davranmaya çalışın aşkınızı da acınızı da içinizde yaşayın. Belli eder uğraşırsanız ilk günden kaybedersiniz.
" Ben sana demiştim kızım, üzerim seni diye " bla BLA BLA :KK55:

Sanki kendi kendinize gelin güvey oluyor gibisiniz.yaslariniz kac

Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef :KK43: o kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…
Yahu once dusunup sonra opmeniz gerekiyor..
Siz once opup sonra dusunmeye basliyorsunuz :) Yani pro yaklasim bu sekilde olmuyor..

Ayrica aranizdaki yas farki da sizi rahatsiz ediyor bence..
Yoksa bu kadar dert etmezdiniz sanki.
Belki de yaniliyorumdur.

Allah aşkına ne bekliyordunuz . Ergen liseliler gibi tavır mi alsın trip mi atsın

Merhaba hanımlar.

Bir ay kadar önce iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gün de bir ofise geliyor o şekilde görüyorum ancak.

Daha öncesinde o kadar çok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben özellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp çağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gün yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.

İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden ötürü dünya yansa biz birlikte olamayız.

Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyaç duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.

Öylesine çok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Güneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.

Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hiç bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni öpen öptüğüm adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef :KK43: o kadar çok çıkmazdayım ki kızlar…

Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış görmüş ve görünüş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.
Neden birlikte olamıyorsunuz. 🤔 Evli mi

Cool durmakta fayda var bence :KK36: size sözlerle kendini ifade etmiş başka anlam aramayın derim, önünüze bakın. Tanıdığınız herhangi biri gibi davranmaya çalışın aşkınızı da acınızı da içinizde yaşayın. Belli eder uğraşırsanız ilk günden kaybedersiniz.
" Ben sana demiştim kızım, üzerim seni diye " bla BLA BLA :KK55:
Üzülmeni istemiyorum dedi.
Neden olamayacağını anlayamadım ben.. Yaş farkı mı mesele? Yoksa adamın medeni durumu mu? Aranızda engel durumu yoksa olmaması için de sebep yok. Aşk bu sonuçta.
38 yaşında ama 45 falan gibi duruyor bende 27 yaşındayım en fazla 24 gösterdiğimi söylüyorlar
Neden birlikte olamayasınız? Adam evli değilse bence denemeye değer?
Olmazsa üzülmemden korkuyor farklılıklar çok fazla
Profesyonel davran derim kazanırsan öyle kazanırsın.
Soğuk davranıyorum mesela ilk o yakınlaştığımız zamanlar xx diyordum şimdi xx beye tekrar döndüm
Yahu once dusunup sonra opmeniz gerekiyor..
Siz once opup sonra dusunmeye basliyorsunuz :) Yani pro yaklasim bu sekilde olmuyor..

Ayrica aranizdaki yas farki da sizi rahatsiz ediyor bence..
Yoksa bu kadar dert etmezdiniz sanki.
Belki de yaniliyorumdur.
Ben değil o öptü 🙈 kızdın mı kızdıysan özür dileyeceğim dedi. Ben ufak duruyorum o büyük duruyor işte
Allah aşkına ne bekliyordunuz . Ergen liseliler gibi tavır mi alsın trip mi atsın
Ben beklemiyorum işte o bekliyor 😔
Hayır
Neden asla olmadığını anlamadım
Çok farklıyız çok zıt kutuplarız
Neden birlikte olamıyorsunuz. 🤔 Evli mi
Çok farklı kutuplarız yaş farkı ve kendisini genç hissetmiyormuş artık

Ben değil o öptü 🙈 kızdın mı kızdıysan özür dileyeceğim dedi. Ben ufak duruyorum o büyük duruyor işte
O nasil bir sey yahu..
Deneme,yanilma..
Kizdiysan ozur mu dileyecekmis :KK70: Madem kizacagini dusunmus,opebilecek cesareti nasil gostermis peki..
Sizin olayiniz cok garip geldi bana :)

O nasil bir sey yahu..
Deneme,yanilma..
Kizdiysan ozur mu dileyecekmis :KK70: Madem kizacagini dusunmus,opebilecek cesareti nasil gostermis peki..
Sizin olayiniz cok garip geldi bana :)
Biz normalde muhabbet ederdik gülerdik ederdik ama benden yana öyle bir tavır yoktu ona karşı bir dönem ondan sanırım :) hayır hayatımın şokunu yaşadım zaten o ara ona platonik hoşlantı beslemeye başlamıştım. Aradan bir süre sonra oda bir atak yapınca kaldım ben şok içinde
bu ne kötü bir örnek! : )
Aklıma o geldi :D

aklıma Bob Marley ustanın şu sözleri geldi ;

Biz seninle ekmekle tuz gibi
Yaz gününde buz gibi
Sekizle dokuz gibi
Ayrılamayız

Biz seninle aynı damarda kan
Bir yürekte iki can
Allah biliyor ki
Darılamayız
Bana kalsa da ayrılamayız da işte ketum gibi keçi.

Back