Nasıl boşanılır?

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
805
594
323
Edirne
Selamlar herkese

Eşim ailemin pek de tasvip ettiği bir damat olmadı hiç, gerek kişilik gerekse aileler arasındaki kültürel farklılıklardan dolayı.
Öyle ya da böyle 2,5 senedir evliyiz ama toplam beraberliğimiz 4 yıl.Bu 4 yılda çok şey yaşattı bana, başka kadınlarla flörtler, istemediğim şeyleri yapmalar, hakaretler vb gibi.Niye evlendin diyeceksiniz, cevabım yok. Garip veya saçma olansa eşimle iyiyken çok iyiyiz, kötüyken de çok kötüyüz, çocuğumuz yok bu arada ki bence iyi ki de yok.
Bir şekilde affettirdi kendini, tamam deyip geçtim.

Maddi özgürlüğüm de var, ailemin de durumu iyi çok şükür ve aile bağlarımız kuvvetli, iyi kötü her şeyde bana destek olacak bir ailem var. Ailelerimizden farklı şehirdeyiz, onun ailesi başka ilde benim ailem başka ilde, biz başka ilde yaşıyoruz yani.Her neyse.

En son ailem bizim olduğumuz yere ziyarete geldiklerinde pek de hoş olmayan tartışmalar yaşandı ve ailem geri döndü memlekete.O günden beridir içimde bir kırgınlık mı desem öfke mi desem bilemiyorum.Aramız iyi ama ben içten içe kötüyüm.Beni sevip sevmediğiyle ilgilenmiyorum artık, geliyor sarılıyor öpüyor, her şey normal şu an onun için, geçenlerde iyi ki böyle bir eşim var çok şanslıyım deyip durdu herkesin içinde.

Eşimin yurtdışı seyahatinde tanıştığı bir kadın vardı geçen sene, artık aralarında ne geçti bilemiyorum, bir kaç kez yazışmalarını yakaladım ve çok sert tepki verdim.Yeminler etti oradan buradan sildi ve görüşmeyeceğini söyledi ama kadın hisseder ya, geçenlerde baktım şöyle bir telefonuna uzun zamandır bakmıyordum (şifresini bildiğimi bilmiyor) çok başka bir yazışma programında yazışmalar, karşı taraf diyor ki hadi bir yolunu bul gel, bizimki de az kaldı demiş.Bugün bilerek seyahat planı var mı yakınlarda dedim, bir tuhaf baktı yüzüme, hayır yok dedi.

Velhasılı, çok sakinim, hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum, gülüyorum vb. ama bir yanım da artık uzatmamam gerektiğini söylüyor.
Henüz kimseye boşanmak istediğimi söylemedim, bu işler nasıl olur bilmiyorum, belki daha konuşmak için erken ama kafamda her şeyi planlamak istiyorum, nafaka, eşya paylaşımı vb. ve ve ve en sonunda yaptığı tüm rezillikleri özellikle son yazışma olayını yüzüne vurmak ve bir nebze içimi soğutmak istiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Delil toplarsanız işiniz kolay olur. Tabi bi de iyi bir avukatın yönlendirmesi daha sağlıklı delil toplamanızı sağlar.

Aileyi tartışmaları geçtim hepsini bir keranara attım ama kadınlar mevzusu kabına sığmıyor aldatma hem psikolojik hemde fiziksel şiddettir
Kaldıramam boşanın demem ama siz boşanın bu şekilde yaş aldığımı şüphe ile yaşadığımı düşündüm ama yok olmaz yapamazdım

Bir an önce boşanmaya bakardım yerinizde olsam. İyi ki çocuğunuz yok.

Elimde bir takım ekran görüntüleri var ama, tarihi önemli mi?
ayrıntılar kısmında tarih ve saat yazar onuda çekin . fatura detay dan tl görüşmelerini de çıkartabilirsiniz . illaki msj varsa konuşmada olmuştur.

ayrıntılar kısmında tarih ve saat yazar onuda çekin . fatura detay dan tl görüşmelerini de çıkartabilirsiniz . illaki msj varsa konuşmada olmuştur.

Telefon görüşmesi hiç yok eminim, evden çalıştığımız için sürekli gece gündüz dip dibeyiz. Dışarı beraber çıkıyoruz vb, yalnız kaldığı bir zaman dilimi pek olmuyor telefonda konuşmak için.
Yazışma işi daha farklı tabi, wc de bile yapabilir :)

siz gene de bakın derim . belli olmaz bu işler hiç beklenmedik şeyler imkansız dediklerimiz olabiliyor.

Maddi güç yerindeyse ben yürümeyen evliliği çok uzatmama taraftarıyım.
Manevi yıkım her şekilde toparlanıyor bence.

Önce iyi bir avukat bulup tüm sıkıntılarını anlat,iyi bir yol gösterir elbet.
Elindeki belgeleri hem yüzüne vur hem davanda kullan,cümle alem duysun ne olduğunu.

Geçenlerde bizim bir tanıdık aynen bunu yaptı. O herkesin örnek gösterdiği adamın aslında nasıl beş para etmez biri olduğunu tüm sülale ve arkadaş çevresi öğrenmiş oldu.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

deliliniz varsa verin avukata kendinizi daha fazla yıpratmanıza izin vermeyin bu şekilde psikolojik şiddet giriyor bugün o adımı atmamanız ilerde daha büyük bir acıya kapı açmaktır önce kendinizi düşünün

Delil toplamaya çalışın. Olası bir durumda anlaşmalı boşanır mı eşiniz olacak kişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…