- 16 Aralık 2020
- 33
- -46
- 37
- Konu Sahibi Songul1360
Merhabalar benim de yaklaşık iki yıldır içinde bukunduğum zor durumlar var sizlerin düşünce ve önerilerine ihtiyacım var ben ve eşimin ikinci evlilikleri benim ilk evliliğimden iki oğlum var biri 16 ve diğeri 14 yaşında eşimin ise bir kız çocuğu var 13 yaşınd şuanda. biz evlendiğimizde kayınvalidem hayattaydı koronadan vefat etti torununa o bakıyordu anne küçükken 2 yaşındayken ayrılmışlar velayetibaba almış anne hiç arayıp sormuyormuş bayramda sadece birgün alıp ertesi gün gönderiyormuş bana söylenen bu. kayınvalidem vefat edince e tabi ben hiç düşünmeden kızı yanıma aldım eşimin bir parçası sonuçta o sırada ben 6 aylık hamileydim yaklaşık 3 yıla yakındır yaşıyoruz hepbirlikte benim çocuklarım da yanımda kalıyor ama istedikleri zamn herhafta sonu tatillerde sürekli babaya giderler ama kızımız hep bizimle birkere annesine gitti 15 tatilde biz ulaştık kendisine birgün kaldı ertesi gün kzımız aradı ben gelicem dedi bizde tamam gel dedik ondan sonra birdaha hiç aramadı gelin görünki bu üç yılda kızımız çok fazla hatalar yaptı sürekli bir yanlışa ağilim sürekli gizli saklı işler izinsiz eşyalar göttürmeler okulda yanlış seviyesiz arkafaşlıklar derken birgün yine böyle hatasında kızarken bana bir itirafta bulundu sana birşey dşyeceğim anne dedi nedir dedim ben kçükken eniştem bana tecavüz etti dedi ben şok geçirdim nasıl yani dedim halasının eşinden bahsediyor babaanneyle evleri karşılıklıydı sürekli birbirlerine devamlı gidip gelirkerdi hattq eşimin demesi bu banyosunu bile eniştesinin yaptırdığı çok üzücü aylarca etkisinden çıkamadım zaten benim kırılma noktam bu konu neyse biz bu konuyu tabiki gereken yerlere bildirdik hala mahkeme devam ediyor ifadeker alındı psikologlarla görüşüldü kızın söylediğine itimat ediliyor ama kızımız da çok aşırı derecede yalan var hatta başta baba inanmadı ben çok fazla tanımadığım için ve anne olarak inandım üstüne bide üvey qnnesi iftira attırıyor denildi biz bu işkerle uğraşırken tehdit üstüne tehdit aldık kızda okula gitmek istemedi rehberlikle görüştük okul birsüreliğine donduruldu kursa verdik hafta sonları yqnımıza geliyor ihtiyaçlarını karşılayıp iki gece yanımızda kalıp tekrar dönüyor okul dersleri ve dini eğitimler verilşyor şimdi asıl konu ben bu kadar çabalatken bu annenin ortada olmaması beni gün geçtikçe çok acıtmaya başladı ve bu kızın başına bu gelenler bana göre hep annesilikten sahipsizlikten ben elinden tuttum ama ben ona ne kadar bi anne olabilirim bu kızımız büyüyor genç kız oluuor ve benim üçtane daha ilgilrnmem gerekn çocuklarım var bu kadınq birkaç defa ulaşmaya çalıltık ve çalışıyoeum ben bakamam deyip telefonu yüzümüze kapatıyor tek başına yaşıyormuş ev tutmuş kendi tek kalıyor ve ayrıca başka da hiç evlilik yapmamış ve yaş olarakta 29 falan ve şimdi benim size sormak istediğim evet benim eşimin bir parçası ve ben kabul ediyorum ama empati yapmanızı istiycem sizlerden yqni bu evliliğimi bu şekilde yıpratmaya ne hakkı var herkes üzerine düşeni yapması gerekmez mi evet evlilik bitti ama evlatla aradaki bağ nasıl bitebilir şimdi ben bu kadına tekrar tekrar ulaşmalımıyım ev adresine varana kadar herşeyi var bizde ama ben artık bu kızımız için çok üzülühorum herşeyi geçtim kendimi koyuyorum bana annemi vermelerini annemle elele tutuşup gezmeyş annemin kokusuyla uyumayı isterdim ve ne yaptımsa iğne ucu kadar düzelme olmuyor sürekli yanlış sürekli hataya meyilli psikologla da görüştük bunun boşluğu annesizlik bu boşluğu ben nasıl doldurucam ne yapmalıyım aylardır günlerdir düşünüyorum ve küçük kızım daha 20 aylık bu sorunlar yüzünden onunla yeteri kadar ilgilenip oyunlar oynayamıyorum kızımı sevdiğim zaman kısık sesle sevmek zırunda kalıyorum çünkü annesiz bir kız çocuğu var inanın şu yazdıklarım yaşadıklarımın sadece çok hafif özeti bu saat ve benim uykularım kaçıyor daha büyük sorunlarbaşımıza geldiğinde ben nasıl başedicem üstüne birde üveyanne sıfatı verilirken ben o hastayken ateşi düşüp ilacını çorbasını veren üvey anneyim ama yıllarıdr kızının başını okşamayan kadın annesi oluyor bu dıruma çok üzülüyorum annesinin artık bir sorumluluk alma zamanı gelmedi mi sizce ulaşmalımıyım kızının yaşadıklarını haber vermeli miyim bilemiyorum rabbim kimseye taşıyqmayacağı güç vermez ama rabbim imtihanımızı kolay eylesin kimseyi zor durumda bırakmasın sormak istediğiniz sorulara cevap yazarım inşallah kendimi ifade edbilmişimdir şimdiden teşekkürler