nasıl bir acı bu

Kardeşinin aynı evde olması sıkıntı değil de kapı neden açık ben onu anlamadım?
Eşinin çapkınlığını biliyorsan kız kardeşini neden götürdün?
Hepsini geçtim böyle bir adamla neye güvenerek evlendin? Baştan beri kişiliğini biliyormuşsun.

Eşinin kapıyı kapatmasını bekledin ve kapatmayınca kapı açıkken, evde misafir varken... Yani ben senin psikolojine değil de kardeşininkine acıdım. Bence kocandan önce kendi kafandakileri düşün.
kapı tam açık değidi ayrıca kapının yönü farklı onun yatagı farklı yonde zannerdesem uyuyordu

Ya çok zor bi durum cidden Allah yardim etsin elde delil yok biseyde diyemezs6ama şüphe yer bitirir insani

sevişirken kalkamadık o da kalkmadı

Şu başlığa bakanda bir yakınınızı kaybettiniz falan zanneder..Eşinizde birşey dememiş kardeşinizle ilgili,yanlış bir harekette yapmamış bu neyin tantanası o zaman? Bence siz onu bunu bırakın acil bir psikologa görünün..Sorun eşinizde değil sizde bence..

zaten son ilişkide sanki anladı tavır felan yaptım küstüm müstüm agzımdan laf almaya calıstı ama nıye kustum diye ben söylemedim ama sifreli konustum agrıma gitti ağladım felan anladı gibi

sen evlimisin

12 yıldır birşey olmadıysa şimdi de olmaz kardeşin 12 yıldır hayatınızda değil miydi..bence senin ki sapkınlık kocan değil..

zaten son ilişkide sanki anladı tavır felan yaptım küstüm müstüm agzımdan laf almaya calıstı ama nıye kustum diye ben söylemedim ama sifreli konustum agrıma gitti ağladım felan anladı gibi
Fazla da Konuyu Eşine Açma bu Sefer Gercekten. Aklına Sokar İşler Çıkmaza Girer ama Böyle de Hayat geçmez Be cnm sürekli kuşku , şüphe içinde Zehir Etme Hayatı Kendine Piskolojik destek alabilirsin cnm Çocuğunuz var mı ?

bu fikrinizi doğru bile olsa söylemeyin kendinize bile.en yakınınız iki kişiyi boşu boşuna zan altında bırakmayın,düşünceye de karışamazsınız çünkü.kendinize de işkence etmeyin,şüphe berbat bir his.bir de kız kardeşle ıyyy

Ya çok zor bi durum cidden Allah yardim etsin elde delil yok biseyde diyemezs6ama şüphe yer bitirir insani
ya akşam onlara gideriz hep eşime hizmet ede kendi kocaı kendinden 15 yaş büyük benim eşim 30 yaşında yaşları yakın eşim onun yaptıklarını normal karşılarken ben yapsam asla karşılamz bide el kol şakası çok yaparlar birbirlerine sürekli takılırlar ben arkadaşımın eşine sürekli abi derim ben cıvık olamam bide

yazdıysanız kusura bakmayın göremedığım için soruyorum beraber olurken yatak odasının kapısı niye açıktı?

Kadının kocası sorun etmiyor mu bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…