- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden anladınız bunu peki? Kardeşinizle ilgili birşey mi söyledi size? Yani ne olduda bu düşünceye kapıldınız?asılma değil normal hayatında kesinlikle böyle bir insan değil fakat ilişkide böyle bir fantezisi varmıs demek
gerçekletn anlayamadığım için soruyorum; fantazileri kardeşinizin üzerine mi ki?yanlış hareketi yok ama ilişki sırasında fantezi kuruyor
zor bacim iyi dusun iyi olsunolmıuyor işte ayrılamıyosun da
öyle bişe olurmu hiç söylermi kıyamet kopar biter söylemez tabiki fakat kendi kendine yasarken ben hissettimmerakimi bagislada
esin seninle sevisirken kardesini hayal ettiginimi soyledi sana yoksa bu senin dusuncenmi
sana soylediyse pehhhhhhhhh derim
şöyle anlatayım canım eşim normalde kadınlara karsı bir zaafı var fakat sürekli yanyana oldugumuz için pek fazla kadınlarla konusmasına fırsat vermıyorum bilmem anlatabidimmi normal hayatında ise kardeşimle konusunca herhangi bir sapıklığı yok
zaten baya geçti yazlıktaki olay fakat hep aklımda idi kapı açık konusu esimin düşünmesini istedim örtsün diyeBir gün, yaz ayı diyorsunuz.
2014 yaziysa bile en az 7-8 ay geçmiş.
Dertlenmek için biraz geç değil Mi?
Evinizde misafir varken Kapısı açık bir odada seks yapmak bence saygısızlık. "Kapı açıktı, acaba kardeşimi mi düşünüyordu" ise sorunuz, siz ne düşünüyordunuz da kapıyı açık biraktiniz?
kaba olacak amaöyle bişe olurmu hiç söylermi kıyamet kopar biter söylemez tabiki fakat kendi kendine yasarken ben hissettim
okadarda yapmaz üzüldüğümün farkındaIyi de adamin kafasi sapik, basinda durup bekcilip yapmaniz eyleme gecmesini engelleyebilir ama kafasinin icindeki dusunceleri engelleyemez. Onemli olan kafasinin ici, zihniyeti bence. Adam bence gayet sapik, kafasinin ici sapik cunku.Hayatinizin sonuna kadar bu adamin tasmasindan tutmak zorundasiniz, asla guvenerek sirtinizi donemiceksiniz. Diyelim ki hasta oldunuz, ya da anne babanizla ilgilenmek zorundasiniz, o zaman adam cosacak, anlatabildim mi?
oyle bir yaparkiokadarda yapmaz üzüldüğümün farkında
zaten söylemıyorum söylediğim anda bitiririm bu evliliği bitirmem gerekir fakat duramıyorum işte en son ilişkiye girdiğimde küstüm konusmak istemedim sanki anladımıkikaba olacak ama
essegin aklina karpuz kabugu dusurme
kendinide vesveseden kurtar
kardesinle aran nasil simdizaten söylemıyorum söylediğim anda bitiririm bu evliliği bitirmem gerekir fakat duramıyorum işte en son ilişkiye girdiğimde küstüm konusmak istemedim sanki anladımıki
hiç koyverme benim öle fazla kız arkasımlarımla hasır mesır değilim yanında mumkunse konusturmam bilebende sürekli bunu düşünürüm eşimle 10 yıldır beraberiz 5 yıllık evliyiz ama bende nezman ilişkiye girsek başka fantazimi kuruyor diye düşünürüm bide ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var nezman onlarla görüşsek o gece ilişkiye girmek ister bi yalnışını görmedim arkadaşımın eşine karşı fakat tedbiri elden bırakmamak lazım mesela o ne yapsa beğenir bana eline sağlık demez biz eşimle tartışsak kız hep eşimden yana olur bi pasta yapar eşimin adı x olsun
x sırf senin için yaptım diye konuşur çevremde anlattığım arkadaşlarım sürekli bana sen bu kızla konuşma ilşkiyi kes diyor ama ben ortaya çıkarmadan gözümle görmeden inanmam
bu kadar sikma bakhiç koyverme benim öle fazla kız arkasımlarımla hasır mesır değilim yanında mumkunse konusturmam bile
o kızla esini fazla muattap etmebende sürekli bunu düşünürüm eşimle 10 yıldır beraberiz 5 yıllık evliyiz ama bende nezman ilişkiye girsek başka fantazimi kuruyor diye düşünürüm bide ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var nezman onlarla görüşsek o gece ilişkiye girmek ister bi yalnışını görmedim arkadaşımın eşine karşı fakat tedbiri elden bırakmamak lazım mesela o ne yapsa beğenir bana eline sağlık demez biz eşimle tartışsak kız hep eşimden yana olur bi pasta yapar eşimin adı x olsun
x sırf senin için yaptım diye konuşur çevremde anlattığım arkadaşlarım sürekli bana sen bu kızla konuşma ilşkiyi kes diyor ama ben ortaya çıkarmadan gözümle görmeden inanmam