nasıl bir acı bu

Töbeeeee daha ne kanıtı ariyon kiz???Aaaaa Bişey yap küs bidahada konuşup gorusmeyin.

YANİ AKŞAMLARI RAHAT OTURMAK İÇİN ÇOCUKLARI 8 GİBİUYUTUP BİZ FİLM FALAN SEYREDİYORUZ BEN BAŞKA ODADA UYUTUYOM ÇOCUĞUMU ONLARDAYKEN KENDİ ÇOCUKLARI ODASINDA YATIYOR BİZDEYKENDE BENİM ÇOCUĞUM KENDİ ODASINDA ONLARINKİ BAŞKA ODADA YA BEN BU KIZLA İLGİLİ KONU AÇICAM GERÇEKTEN UFFF BÜyük yazdım nolur kısmayınnnnnn eşim aslında güneydoğulu ben iç Anadolu aile yapılarımız anı aslında ama çok yakında konumu açıcam ve fikirleriniz alıcam buradaki herkes çok tatlı

Birincisi eşin yakalanır diye korkuyor ondan seni aldatmıyor öyle mi.Yani yoksa aldatacak.Valla hiç kusura bakma.Bir erkek yapacağı varsa yapar.
Senin acilen psikologtan yardım alamn gerek.Çünkü kronik kıskançlık.Kafanda türlü türlü şeyler üretme.Ve bunlara hissettim demek.Yani asıl fanteziyi sen kuruyorsun.Kapı açık olduğunu bile ble sevişiyorsun.Çünkü kocanı deniyorsun acaba kapıyı kapatacak mı diye.Kendi kendine totamlerin var çünkü.Düşünüp kapatırsa kapıyı kardeşini düşünmüyor.Kapatmazsa kardeşini düşünüyor.
Ben sana birşey söyliyim mi?Yıllardır aynı yastığa baş koyduğun kocanın kızkardeşine karşı fantezi kurmasından şüphe ediyorsan.Boşan kendine saygın olsun.

çok öncedendi aldattı affettim aha evli değildik yani çıkıyorduk erkekler işte bilmiyomusun
erkekler işte bilmiyoruz! ne kadar rahat söyledin ya hu! bende aldatıldım ama erkektir yapar demedim.neyse konuna gelecek olursak eşinin bir şeyini mi gördün kız kardeşine karşı birde kız kardeşin kaç yaşında?Sana ek tavsiyem kız kardeşin veyahut kuzenlerin eşinin yanında dekolteli ya da mini giyinmesin.örneğin ben buna çok dikkat ederim kuzenimin eşinin yanında olabildiğince kapatırım her yerimi onun baktığından ya da bakacağından değil ama olur ya şeytan

Bu devirde babana bile guvenmiceksin olabir ki kadin hisseder bayanlar benim ark vardi kiz teyzesinde kaliyordu aralarinda 5 yas vardi ark gibiydiler teyzesi kiskaniyordu kocasini kiza bakarken onunka konusurken sesi degisir dermis sonunda teyzesi yigeninin yanin ark fotolarini yakalamis bilgisayarinda git zaman gel zaman olmamis bosanmislar zaten yani olur el oglu bu kadar guvenmeyin hayatta neler olmaz ki

Canm sen eşine guvenmediğin için şupheler uretmeye başlamışsın.nefret ediyorum eşlerini şu hale duşuren adamlardan ya ..yazık değil mi sana canm kardeşinden kıskanır olmuşsun . Sanırım ozguveninin azalmasına neden olmuş kocan

kardeşinize nispet yapmış olduğunuzu düşündüm...

kocam belki sana bakıyor ama baaaaaak benimle sevişiyor !! .... ( tıpkı aldatıyor ama beni seviyor dediğiniz gibi .. )

nasıl olabilir mi böyle bir mesaj vermek?

hangi aklı başında kadın, kapısı açık evinde bir 3. kişi varken bu işi yapar ?
anca aklı başında olmayan birisi yapar, ya da yaptıkları işin bilinmesini istiyorsa yapar...

itiraf edin yani konu sahibi, kardeşiniz bu olayı duysun istediniz...

bir çeşit ego tatmini...

Evet bencede bi konu acin enine boyuna anlatin tum durumu.
Bi gariplik var bu iste ama cozemedim hata kimde oldugunu.
Elinden geldigince yardim edicektir herkes eminim

ÇOK TATLISIN KEŞKE HAYATTA SENİN KADAR TATLI OLSA DİMİ KAAARDEŞŞŞ
Kız da esin de çok rahatsız edici hareketler yapmış bence araya mutlaka mesafe koy
Herkes söyleme demiş ama madem görüşmekte ısrarcı o zaman eşine kızın tavirlarindan rahatsız olduğunu söyle hatta gerekirse ondan da şüphe ettiğini
Gözünün önünde cilve...olacak şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…