sürekli yan yana olduğumuz için fırsatı yok kadınlara kaşı zaafı var mest olur hemen konusunca
.
.
.
normalde eşim çok iyi dir bir sapıklığı yok
yanlış hareketi yok ama ilişki sırasında fantezi kuruyorKardesinize karsi yanlis bi hareketini mi gordunuzki esinizin boyle cirkin birseyi yakistiriyorsunuz.
Canım benim erkek bi kere yaparsa hep yapar alışmış kudurmuştan beterdir ) Demek ki güvenini cok kez sarsmış ki kızkardeşine bile yanaşır diye aklında şüphe var cok zor durum sana bunu yaşattığı hissettirdiği için onu cezalandırman gerekçok öncedendi aldattı affettim aha evli değildik yani çıkıyorduk erkekler işte bilmiyomusun
şöyle anlatayım canım eşim normalde kadınlara karsı bir zaafı var fakat sürekli yanyana oldugumuz için pek fazla kadınlarla konusmasına fırsat vermıyorum bilmem anlatabidimmi normal hayatında ise kardeşimle konusunca herhangi bir sapıklığı yokBu iki cumle celismedi mi simdi?
mesela nasıl bir cezaCanım benim erkek bi kere yaparsa hep yapar alışmış kudurmuştan beterdir ) Demek ki güvenini cok kez sarsmış ki kızkardeşine bile yanaşır diye aklında şüphe var cok zor durum sana bunu yaşattığı hissettirdiği için onu cezalandırman gerek
bencede normalniyet okuyuculuğu yapmasanız.ayrca tatilde sevişmek normal değil midiir
evt anca yasayan anlar bunueeeeeeeee biz ne yapalimki
ne adamin tavrini biliriz
ne beynindeki fantazileri okuyabiliriz.
rahat olun.....
canim yanlis anlamaevt anca yasayan anlar bunu
asılma değil normal hayatında kesinlikle böyle bir insan değil fakat ilişkide böyle bir fantezisi varmıs demekBunlar olabilen şeyler yani asla olmaz diyemeyiz ama bunu idda edebilmeniz için çok emin olmanız lazım,eşinizin kardeşinize karşı bazı davranışları olması lazım..Sadece kardeşiniz evdeyken ilişkiye girdiniz diye nasıl böyle birşey düşünebilirsiniz? Kusura bakmayında elinizde delil yoksa bu bir paranoyaklık yani ve çok çirkin bir düşünce..Çapkınlık başka şey kardeşinize sapıkça ilgi duyması başka şey..Çapkın çok erkek var ama herkes baldızına asılmıyor..
olmıuyor işte ayrılamıyosun dacanim yanlis anlama
kendini kodlayip durma ne dusunursen evren onu verir diye dusunurum.dusunce gucune cok inanirim.hatta boyle seyleri bile dusunme derim ben