nasıl bir acı bu

bekom331

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
69
12
41
evliyim 12 yıllık eşim beni çok seviyor bende onu fakat nasıl yazsam nerden başlasam bilmiyorum eşim ilk tanıdığım yıllarda çapkındı ve hatta aldattı affettim tabiki beni tanımıyordu fazla yakaladım yakalanmıyacak sanmıştı o yıllarda bir kaç seyi oldu artık benı iyi tanıyor malesef yapamıyor korkuyor yakalnır dıye bırde sürekli yan yana olduğumuz için fırsatı yok kadınlara kaşı zaafı var mest olur hemen konusunca bende sinirlenir kavga bile ederim çogu zaman baya kısıtlarım kıskancımda neyse benı fazla üzmemeye dikkat eder kavga etmiyeyim diye fakat kıcıklandığım bişe var bazı şeyleri boş yere de hissedip kendimi üzmem ama bu aralar çok zor atlatacağım bir konu var elim varmıyor yazmaya bu şüphe beni resmen öldürüyor ne olur mantıklı yazın özellikle aynı sorunu yaşayanlar yazsın bir gün yaz ayında bizim yazlığımız var oraya kalmaya tatile gittik kız kardeşimide açılsın diye 2 gün bizde kalmasını istedim onuda götürdüm neyse kız kardeim salonda uyudu biz yatak odamıza gectik eşim benimle ilişkiye girmek istedi kapıda açık biz ilişkiye girdik ama içimde yanlışmı yaptım acaba diye hep süphe vardı kardesim bizdeyken olmaması gerekırmı dedim esimde isteyince onu kırmadım oldu bitti fakat esimden kıcıklanıyorum sanki benimle ilişkiye girdiğinde kardeşimi hayal ediyor tabiki bana hiç hissettirmiyor yoksa kıyamet kopar sanki nasıl anlatayim beni çok üzüyor napıcam bilöiyorum bu nasıl ilişki ben anlamıyorum normalde eşim çok iyi dir bir sapıklığı yok

Kardesinize karsi yanlis bi hareketini mi gordunuzki esinizin boyle cirkin birseyi yakistiriyorsunuz.

Seni aldatmış ve Sen hala beni seviyor diyosun Cok ilginç gercekten söylediniz şey cok kötü kadın hisseder nasıl seni aldatmış da sen onu hala yanına alıyorsun yapma canım kendini değer ver biraz !!!!

çok öncedendi aldattı affettim aha evli değildik yani çıkıyorduk erkekler işte bilmiyomusun
Canım benim erkek bi kere yaparsa hep yapar alışmış kudurmuştan beterdir ) Demek ki güvenini cok kez sarsmış ki kızkardeşine bile yanaşır diye aklında şüphe var cok zor durum sana bunu yaşattığı hissettirdiği için onu cezalandırman gerek

niyet okuyuculuğu yapmasanız.ayrca tatilde sevişmek normal değil midiir

Bu iki cumle celismedi mi simdi?
şöyle anlatayım canım eşim normalde kadınlara karsı bir zaafı var fakat sürekli yanyana oldugumuz için pek fazla kadınlarla konusmasına fırsat vermıyorum bilmem anlatabidimmi normal hayatında ise kardeşimle konusunca herhangi bir sapıklığı yok

Bunlar olabilen şeyler yani asla olmaz diyemeyiz ama bunu idda edebilmeniz için çok emin olmanız lazım,eşinizin kardeşinize karşı bazı davranışları olması lazım..Sadece kardeşiniz evdeyken ilişkiye girdiniz diye nasıl böyle birşey düşünebilirsiniz? Kusura bakmayında elinizde delil yoksa bu bir paranoyaklık yani ve çok çirkin bir düşünce..Çapkınlık başka şey kardeşinize sapıkça ilgi duyması başka şey..Çapkın çok erkek var ama herkes baldızına asılmıyor..

asılma değil normal hayatında kesinlikle böyle bir insan değil fakat ilişkide böyle bir fantezisi varmıs demek

merakimi bagislada
esin seninle sevisirken kardesini hayal ettiginimi soyledi sana yoksa bu senin dusuncenmi
sana soylediyse pehhhhhhhhh derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…