konuya başka bir açıdan yaklaşmak istiyorum.
"kocamın tepesinden inmiyorum, yalnız bırakmıyorum. böylece beni fiilen aldatamıyor" demeye getirmişsiniz. ama içten içe de başka kadınlara bişiyler hissettiğini biliyorsunuz.
sorum sadece konu sahibine değil, herkese;
siz göz açtırmıyorsunuz diye adam sizi aldatamayınca mutlu oluyor musunuz?
sizi değil başkalarını arzuluyor ama siz tepesinde olduğunuz için başkasıyla seks yapamayınca evliliğinizin şahane olduğunu mu düşünüyorsunuz? içiniz rahat ediyor mu?
adamlar sizi kaçılacak ve sürekli dikkat edilecek birer trafik polisi olarak görüyor, farkında mısınız?
sizi değil başkalarını istiyor ve fırsat bulsa anında aldatacak.
düşün şu adamların tepesinden. siz de mutlu olun, onlar da olsun.
Degilmi kendisi sapkin dusunceli resmen kimse boyle bir adama katlanamaz kafayi yemis buEşim beni aldattı ama seviyor demişsin bir arakadaş demiş seviyorsa neden aldatsın çünkü evli değildik diyorsun ne alaka o zaman bütün bekarlar aldatılalım.
kadınlara karşı zaafı var, mest oluyor konuşurken bile ve benimle sevişirken kardeşimi hayal ediyor ama sapık değil diyorsun.
Eşinin davranışları normal değil ama seninkilerde anormal bence o kapıyı siz neden kapatmadınız? Ne biçim hayat tarzı bu ya kendi düşüncelerinle söylediklerin çelişiyor.
Sivrilik olsun diye sormuyorum harbi çözemedim. "kıcıklandığım" ne demek? Bir ben anlayamadım galiba.
Degilmi kendisi sapkin dusunceli resmen kimse boyle bir adama katlanamaz kafayi yemis bu
Onu bende anlamadım hani gıcık oldum, huylandım gibi bir şey sanırım.
Allah akil fikir versin ne diyeyimYa canım kendisi de olayın farkında ama kabullenmek istemiyor. Eşin o kadar iyi ise mükemmelse neden adama nefes aldırmıyorsun. Biliyor adamın nefsinin pis olduğunu başka başka kadınlara ilgisi olduğunu. İlla icraate gerek yok ki. İcraat yapmasını engeller ama beyninde ki pis düşünceleri engelleyemez. Zaten normal bir çift değiller kapaı baca aşık birlikte oluyorlar.
Sivrilik olsun diye sormuyorum harbi çözemedim. "kıcıklandığım" ne demek? Bir ben anlayamadım galiba.
Eşiniz ikizler burcu mu? Çok merak ettim kusura bakmayınevliyim 12 yıllık eşim beni çok seviyor bende onu fakat nasıl yazsam nerden başlasam bilmiyorum eşim ilk tanıdığım yıllarda çapkındı ve hatta aldattı affettim tabiki beni tanımıyordu fazla yakaladım yakalanmıyacak sanmıştı o yıllarda bir kaç seyi oldu artık benı iyi tanıyor malesef yapamıyor korkuyor yakalnır dıye bırde sürekli yan yana olduğumuz için fırsatı yok kadınlara kaşı zaafı var mest olur hemen konusunca bende sinirlenir kavga bile ederim çogu zaman baya kısıtlarım kıskancımda neyse benı fazla üzmemeye dikkat eder kavga etmiyeyim diye fakat kıcıklandığım bişe var bazı şeyleri boş yere de hissedip kendimi üzmem ama bu aralar çok zor atlatacağım bir konu var elim varmıyor yazmaya bu şüphe beni resmen öldürüyor ne olur mantıklı yazın özellikle aynı sorunu yaşayanlar yazsın bir gün yaz ayında bizim yazlığımız var oraya kalmaya tatile gittik kız kardeşimide açılsın diye 2 gün bizde kalmasını istedim onuda götürdüm neyse kız kardeim salonda uyudu biz yatak odamıza gectik eşim benimle ilişkiye girmek istedi kapıda açık biz ilişkiye girdik ama içimde yanlışmı yaptım acaba diye hep süphe vardı kardesim bizdeyken olmaması gerekırmı dedim esimde isteyince onu kırmadım oldu bitti fakat esimden kıcıklanıyorum sanki benimle ilişkiye girdiğinde kardeşimi hayal ediyor tabiki bana hiç hissettirmiyor yoksa kıyamet kopar sanki nasıl anlatayim beni çok üzüyor napıcam bilöiyorum bu nasıl ilişki ben anlamıyorum normalde eşim çok iyi dir bir sapıklığı yok
Sanırım öyle, bir başka arkadaş da sizinle aynı yönde bilgi verdiğine göre :))"Gıcık olduğum" sanırım :)