nasıl bir acı bu

Kimse kimseyi kandirmiyor aslinda, insan kendini kandiriyor. Herife bekcilik yapmanin neresi ask? Yazdiklariniza katiliyorum, bole bir evllikten ben asla mutlu olamazdim.

Doktora git abla adam seni aldatmis affetmisin simdi aldatmiyor diyorsun ama fantazi yapiyor a getiriyosun by kadarinada pes diyorum doktora kendin git sonra esi le git su dusunceleride atin kafanizdan birde yasayan yazsin demissiniz sizin gibi dusunen kac abla var acaba yada eniste allah akil fikir versin

Anlamadım ben şimdi siz kardeşiniz sizdeyken eşiniz sizinle birlikte olduğu için mi böyle bir düşünceye kapıldınız?

Gercekten kız kardesinizi düsündügünü nasıl hissettiniz ona karsı bir bakısı bir hareketi mi oldu ki?

Eşim beni aldattı ama seviyor demişsin bir arakadaş demiş seviyorsa neden aldatsın çünkü evli değildik diyorsun ne alaka o zaman bütün bekarlar aldatılalım.
kadınlara karşı zaafı var, mest oluyor konuşurken bile ve benimle sevişirken kardeşimi hayal ediyor ama sapık değil diyorsun.
Eşinin davranışları normal değil ama seninkilerde anormal bence o kapıyı siz neden kapatmadınız? Ne biçim hayat tarzı bu ya kendi düşüncelerinle söylediklerin çelişiyor.

Degilmi kendisi sapkin dusunceli resmen kimse boyle bir adama katlanamaz kafayi yemis bu

Degilmi kendisi sapkin dusunceli resmen kimse boyle bir adama katlanamaz kafayi yemis bu

Ya canım kendisi de olayın farkında ama kabullenmek istemiyor. Eşin o kadar iyi ise mükemmelse neden adama nefes aldırmıyorsun. Biliyor adamın nefsinin pis olduğunu başka başka kadınlara ilgisi olduğunu. İlla icraate gerek yok ki. İcraat yapmasını engeller ama beyninde ki pis düşünceleri engelleyemez. Zaten normal bir çift değiller kapaı baca aşık birlikte oluyorlar.

Aldatmanın affı yoktur benim için. Gerçekten güven tek kullanımlıktır. Nasıl yapılan ihanet unutulabilir? Eğer öğrendiğinizde daha çok üzüleceksiniz bence aklınızdan çıkarmaya çalışın bu düşünceyi. Allah iyilerle karşılaştırsın. Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Allah akil fikir versin ne diyeyim

Eşiniz ikizler burcu mu? Çok merak ettim kusura bakmayın

Bir dahaki sefere üşenmeyin kalkın kapıyı kapayın. Normal insanlar 7-8 aylık olayı kapıyı kapatsa mıydım diye düşünüp kurmazlar kendi içlerinde bence. Sizin gibi telepati yeteneğine sahip olduklarını da sanmıyorlar, kapınızın kapanmasını istiyorsanız ya kalkıp kapatırsınız ya da eşinize kapıyı kapat dersiniz. Gerçek yaşam; eşimin kapıyı kapatmasını bekledim ama yapmadı o yüzden nasıl bir acı bu, kuruntuluyum vs. ile geçmez.

Benım bı arkadasım var bıkeresınde sohbet ederken dedıkı ılıskı esnasında esı ( tanıdık bosanmıs bı kadın var)acık acık soylemeyım ama o bosanmıs kadınla ılgılı fantazı kurmus daha sonrakı bırlıkte oldukları zamanda da arkadasım ( bosanan kadından dolayı) guya esını heyecanlandırmak ıcın onu cagırayımmı ... daha acık yazamıyorum dıye soylemıs Duydugumda sok olmustum gercı yasadıgım yerde cok daha garıp seyler oluyo da neblım ya ınsan nasıl boyle bır seyı dıle getırır

Tek sorununuz kapimi? Bosverin siz herseye aciksiniz zaten, varsin kapi acik kalsin... Kizkardesinizimi hayal etti konusundan önce, kadin delisi kocanizi neden hala yaninizda gezdiriyorsuniz diye bi düsünün önce.... Siz onu böyle kabul etmissiniz hayallerinede karisamassiniz o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…