nasıl bir acı bu

ya akşam onlara gideriz hep eşime hizmet ede kendi kocaı kendinden 15 yaş büyük benim eşim 30 yaşında yaşları yakın eşim onun yaptıklarını normal karşılarken ben yapsam asla karşılamz bide el kol şakası çok yaparlar birbirlerine sürekli takılırlar ben arkadaşımın eşine sürekli abi derim ben cıvık olamam bide
Buna eşinin de müsade etmemesi lazım aslinda ortada kesin bisey yok ama herkesten herşey bekleniyor bunları esinle paylasmamakla iyo yapmissin ama bence ggörüşmeleri seyreklestir yavaştan

valla hiçde ediyor gibi durmuyor arkadaşım anlatıyor facede yabancı kadınlarla konuşuyor biraz evlilik bağları kopuk bide tatil ayarlıyacaklardı bizimle hayatta gitmem adambiraz pasif ya bazaen ben görüşmeyelim desem bile eşim yok görüşelim der ben kızımı uyuturken arkadaşın eşide oğlunun uyutur bunlar bazen mutfakta oturma odasında yalnız kalıyor geçenlerde eşim oturma odasındaydı arkadaşın eşide oğlunu uyutuyor bende kızımı başka odada o sırada bu kızda mutfakta bi baktım eşim mutafağa sigara içmeye gitti yani biz yanından yokken ne işin var yan yana ama kanıt yok kanıt napcam

Durumunuz hiç aç açıcı görünmüyor. Kendi çabanızla kocanızın aklına kardeşinizi kardeşinizin aklına da kocanızı sokmaya çalışıyosunuz sanki. Kapı açıkken sevişmeler, öyle nedenini söylemeden kesin bi kanıt olmadan küsmeler. Yani resmen insanların kafasına kafanızda kurduğunuz şeyleri yerleştiriyosunuz. Böyle çirkin bi olayı meşrulaştırmaya çalışıp kocanızı teşvik ediyosunuz. Adamın yerinde olsam haklı olduğum halde suç atıp küsüyo, madem aldatayım da boşuna gitmesin diye düşünürüm.

ya unutun tüm olanları ne eşinizi ne kendinizi yıpratan
ya da yok ben unutamam aklım da bir şüpe var diyorsanız ayrılın.
ayrılın demek ne kadar kolay diyebilirsiniz ama sürekli diken üzerinde yaşamak sizi ne kadar etkiliyor bunu tahmin bile edemezsiniz ve acısı bi beş on yıla çıkar.

Ben hala anlamadım ki kız kardeşini hayal ettiğini nereden çıkarmış.
Sadece kapı açık seviştikleri için mi düşündü bunu çok saçma.

Bence mesele kizkardes degil ki, o olmasa herif baska kadinlara bakacak, yani adamin kafa bozuk.
Adam ucan kusa halleniyorsa kardesi de dusunmustur bence.
O kapi acik meselesine ben de br yorum getiremedim, olay bastan asagi garip, lakin adam bastan asagi anormal.

valla hiçde ediyor gibi durmuyor arkadaşım anlatıyor facede yabancı kadınlarla konuşuyor biraz evlilik bağları kopuk bide tatil ayarlıyacaklardı bizimle hayatta gitmem adambiraz pasif ya bazaen ben görüşmeyelim desem bile eşim yok görüşelim der ben kızımı uyuturken arkadaşın eşide oğlunun uyutur bunlar bazen mutfakta oturma odasında yalnız kalıyor geçenlerde eşim oturma odasındaydı arkadaşın eşide oğlunu uyutuyor bende kızımı başka odada o sırada bu kızda mutfakta bi baktım eşim mutafağa sigara içmeye gitti yani biz yanından yokken ne işin var yan yana ama kanıt yok kanıt napcam
Saçından tutup duvara yapıştırcan :KK14:

Ama biraz sıkıntılı bi durum sizinki öyle boş şüphe kuruntu değil rahatsız olman normal. Ne yapman gerektiğini bilemedim ama :KK43: ahh bu suphe :KK43:

Bence mesele kizkardes degil ki, o olmasa herif baska kadinlara bakacak, yani adamin kafa bozuk.
Adam ucan kusa halleniyorsa kardesi de dusunmustur bence.
O kapi acik meselesine ben de br yorum getiremedim, olay bastan asagi garip, lakin adam bastan asagi anormal.

Konu sahibi böyle adamla 12 yıl evli kalmışsa anormal olan adam değil sadece bence.

Çok yorucu olmalı çapkınlığını bile bile kadınlardan sakınarak 12 yıl geçirmek.

Neden kapıyı kapamadınız? Kardeşinize karşı ayıp.. Bide fazla paranoyak olmuşsunuz düzgün bi eşiniz yok tamam ama siz iyi değilsiniz..

Geçen tv de izledim sanatçının biri, nedir bu evlerde eşli görüşme muhabbeti ya dedi, eşimin arkadaşıyla ben ne konuşcam, bizde herkes kimse arkadaşı onla görüşür demişti..bencede olması gereken o, binde bir görüşürsün belki eşli arkadaşlı ama fazlası zarar gibi geliyor bana da, nedir bu batılı merakımız bilmem..ne kadar kk da çoğaldı bu tarz konular arkadaşım eşime asılıyor, yada eşim arkadaşıma

bende sürekli bunu düşünürüm eşimle 10 yıldır beraberiz 5 yıllık evliyiz ama bende nezman ilişkiye girsek başka fantazimi kuruyor diye düşünürüm bide ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var nezman onlarla görüşsek o gece ilişkiye girmek ister bi yalnışını görmedim arkadaşımın eşine karşı fakat tedbiri elden bırakmamak lazım mesela o ne yapsa beğenir bana eline sağlık demez biz eşimle tartışsak kız hep eşimden yana olur bi pasta yapar eşimin adı x olsun
x sırf senin için yaptım diye konuşur çevremde anlattığım arkadaşlarım sürekli bana sen bu kızla konuşma ilşkiyi kes diyor ama ben ortaya çıkarmadan gözümle görmeden inanmam

evliyim 12 yıllık eşim beni çok seviyor bende onu fakat nasıl yazsam nerden başlasam bilmiyorum eşim ilk tanıdığım yıllarda çapkındı ve hatta aldattı affettim tabiki beni tanımıyordu fazla yakaladım yakalanmıyacak sanmıştı o yıllarda bir kaç seyi oldu artık benı iyi tanıyor malesef yapamıyor korkuyor yakalnır dıye bırde sürekli yan yana olduğumuz için fırsatı yok kadınlara kaşı zaafı var mest olur hemen konusunca bende sinirlenir kavga bile ederim çogu zaman baya kısıtlarım kıskancımda neyse benı fazla üzmemeye dikkat eder kavga etmiyeyim diye fakat kıcıklandığım bişe var bazı şeyleri boş yere de hissedip kendimi üzmem ama bu aralar çok zor atlatacağım bir konu var elim varmıyor yazmaya bu şüphe beni resmen öldürüyor ne olur mantıklı yazın özellikle aynı sorunu yaşayanlar yazsın bir gün yaz ayında bizim yazlığımız var oraya kalmaya tatile gittik kız kardeşimide açılsın diye 2 gün bizde kalmasını istedim onuda götürdüm neyse kız kardeim salonda uyudu biz yatak odamıza gectik eşim benimle ilişkiye girmek istedi kapıda açık biz ilişkiye girdik ama içimde yanlışmı yaptım acaba diye hep süphe vardı kardesim bizdeyken olmaması gerekırmı dedim esimde isteyince onu kırmadım oldu bitti fakat esimden kıcıklanıyorum sanki benimle ilişkiye girdiğinde kardeşimi hayal ediyor tabiki bana hiç hissettirmiyor yoksa kıyamet kopar sanki nasıl anlatayim beni çok üzüyor napıcam bilöiyorum bu nasıl ilişki ben anlamıyorum normalde eşim çok iyi dir bir sapıklığı yok
Ben sadece eşinin değil de senin de kendini bi incelemen gerektiği kanaatindeyim bir yöndende.
Belkide ikinizinde bilinçaltınızda bu tür seks uyarımları rol oynuyordur. Bi çok insanda olduğu ve bunu itiraf etmedikleri halde.
Bakınız seks sitelerinde ki yorum ve itiraflar.
Sizce oraya onları yazanların hepsi "sapık" mı.
Bence bir insan doğası gerçeği ile yüzleşiyorsıunuz o kadar.
Eşinizi arkasından bi anlamda suçluyor oluşunuzda bence tutarsız davranış olmuş.

konuya başka bir açıdan yaklaşmak istiyorum.

"kocamın tepesinden inmiyorum, yalnız bırakmıyorum. böylece beni fiilen aldatamıyor" demeye getirmişsiniz. ama içten içe de başka kadınlara bişiyler hissettiğini biliyorsunuz.

sorum sadece konu sahibine değil, herkese;
siz göz açtırmıyorsunuz diye adam sizi aldatamayınca mutlu oluyor musunuz?
sizi değil başkalarını arzuluyor ama siz tepesinde olduğunuz için başkasıyla seks yapamayınca evliliğinizin şahane olduğunu mu düşünüyorsunuz? içiniz rahat ediyor mu?

adamlar sizi kaçılacak ve sürekli dikkat edilecek birer trafik polisi olarak görüyor, farkında mısınız?
sizi değil başkalarını istiyor ve fırsat bulsa anında aldatacak.
düşün şu adamların tepesinden. siz de mutlu olun, onlar da olsun.

bişe degil bişey yazmak çok mu zor
ne biçim konudur bu ..
nerden buluyosunuz bu senaryoları

X