- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
bence silkelenin..çok uyumak iyi değilkeşke bende siz gibi olabilsem
ben çok fazla uyuyorum ve kilo alıyorum ve işlerimi yetiştiremiyorum ve yemek yapamıyorum ve yeterince kendime bakamıyorum
keşke bende siz gibi olabilsem
ben çok fazla uyuyorum ve kilo alıyorum ve işlerimi yetiştiremiyorum ve yemek yapamıyorum ve yeterince kendime bakamıyorum
canlarımmmm naparsam yapym olmuyoeltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..
bence silkelenin..çok uyumak iyi değil
Çalışmıyormusunuz.
Çok uyku kilo aldırır tabi. 1 hafta da vücudunuzu alıştırabilirsiniz aslında. Erken kalkmaya.
Normalde kaçta yatıp kaçta kalkarsınız ki?
yapmayın lütfen,tv reklamlarından alın demiyorum ki..ama mesela loreal kremleri 40 tl civarında çok da kaliteli..fondoten rimel vs her ay bişey alsa tamamdır.illa dior almak şart değil..golden rose var flor mar var..watsona gidip hepsini görebilrsiniz,servet gerekmiyor,sağlık için de zararsız markalar..
cnm şöyle anlatayım akşam 12 de yatar sabah 9 da kalkarım (çalışıyorum)
iş yerindede sabah 2 saat kadar uyurum kimse yokken
hafta sonu 2 ye kadar kahvaltıdan sonrada tv karşısında yatış modu
boy 1,70 kilo0 71
dr a söyleseniz uyku yaptığını değitirir ilacınızı antidepresansa..ama bu şekil iyi değil benceaaaaah ah evimi temizliyemiyorum hafta sonum uyuymakla geçiyor napıcam ben
geçen sene bir rahatsızlık geçirdim bir ilaç verdiler ondan sonra iyice arttı bu uykulu haller
çok mutsuzum
fazla şey istedikleri kesinİyi de kadına yardımcı olmuyor ki eşi yani böyle de bir durum var.Tamam kozmetikler çözüldü.
Ya tuhaf şu erkekler hem bakımlı olsun isterler hemde evde ne varsa imkan cercevesinde olsun isterler.
Akşam 12 de uyuyup sabah 8 de kalksan evi bir toplasan güzel bir kahvaltı yapsan.
İşyerinde uyumak yerine tırnak bakımını yapsan yada kaş bıyık.
Maskede olabilir uyuyabildiğine göre rahatsın. Saçını bile düzleştirebilirsin.
Hafta sonu yatak keyfi benimde vazgeçilmezim. Geç kalkıp bütün gün müzik eşliğinde temizlik yada bakım yapabilirsin yaz geldi artık fazla kilolardan kurtulma çabalarına girmen lazım senin de her kadın gibi
Eşinle akşam yürüyüşleri falan yapamazmısın gelmez mi seninle?
Kendine iş çıkar bol bol işin olmadığı zaten insanın daha çok yatası geliyor.
fazla şey istedikleri kesin
dr a söyleseniz uyku yaptığını değitirir ilacınızı antidepresansa..ama bu şekil iyi değil bence
çok sağol cnm
iş çıkarmama gerek yok zaten evi b....k götürüyor. iyi bir temizlik yapmam gerek. ama resmen benim içim çürümüş
tabii kaş bıyık saç makyaj her şeyi yapacak vakit varda bende iş yok akşama kadar buradayım. iş yerinde bile iş yapmaz oldum artıkeşimmi her konuşmamızda tmm der bir kere çıkarız sonrası yok bu arada oğlum ve eşimde fazla kilolu ve temmuzda tatil var
Oğluşunu al çık parka götür oyunlar oynayın beraber.
Temizlik yaparkende ikisini yolla dışarı oldu bitti
Bu arada ne iş yapıyorsun canım, ne güzel diyemiyeceğim çünkü bende boş boş oturuyorum iş değiştireceğim çok rahatlıkta sıkıyor beni
Ben de 10 dakikada saç nasıl yapılır hayret ederim. Kuaför 45 dakikada fön çekiyor, ben 1 saatte. O da 15 dakika kuruttuktan sonra. Gün aşırı yıkandığımızı düşünürsek yarım saat yıkanmak, aklanmak, paklanmak+15 dakika saç kurutmak, 1 saatte saça şekil vermek desek 2 günde bir kim bulmuş 2 saat boş zamanı. O da sadece biçimli ve temiz saçlar için. Bir de bunun manikürü, ojesi, ağdası, kılı, tüyü var.
Yıka çık saçlılara, bir rimel bir rujculara hayranım. Ben eyeliner olmadan ölü gibi oluyorum.