Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

Yok kizlar ya ben yapamiyorum. Aynen ben de cok kiskaniyorum bakimli insanlari.
Simdi yurtdisindayiz. Burada bir manikur 90 lira civarina geliyor.
Killarimi kendim aliyorum ama hep kopuyor, kiriliyor, batiyor.

Mesela 2 hafta sonra sicak bir yere gidecegiz. Hani full vucut cok bakimli olmak gerekecek diye 2 haftadir killi geziyorum, uzatayim da agda daha iyi alsin diye. Su an kurtulmak istiyorum killardan ama haftaya iyi uzamaz ve tekrar alamam. HEP BOYLE BAHANELERIM var. Ee killari saklayayim diye hicbir sey giyemiyorum.

Cok sanslisiniz. Cumartesi cikip bi saat kuafore gidebiyorsunuz. Ben sacimi kestiremeyeli 1,5 sene oldu. Adamlar 200 liraya sac kesiyorlar.

Bakimsizliktan oyle mutsuzum ki. Evlendigim zaman cok bakimliydim, kocam da beni oyle sevmisti. Ozguven falan bi yere kadar. Inanin PARA gerekiyor.

bence bazı şeyler içten gelir ben 3 çocuk annesiyim fondaten allık far makyajı yapmam bilmem, ama her sabah uyanıp banyoya girdiğimde yüzümü yıkar yüz kremimi göz kalemimi sürer kirpiklerimi kıvırır saçımı tarar çıkarım 5 dk da eşofmanla bile olsam :) eşim beni göz kalemsiz görmemiştir belki saçlarımı kendim boyarım aksam eşim geleceği saatte de bir dudaklara hafif renk veririm o kadar bu bile çok değiştiriyor insanı ama yapmasam rahat edemem ucuz ama uyumlu giyinirim ara renkleri tercih ederim kombin seçeneği çok olur yani güzel görünmek için paradan çok istek gerekir sanırım.birine benzemek şart değil ama herkes kendi zevkini ve isteklerini önceleyerek kendini tanımalı insallah sende en yakın zamanda tarzını bulursun ...

SAÇLARIN nasıl bilmiyorum ama değişime önce saçlarından başla saçın düz ise güzel kesti kırıkları aldı r ve ya şekil verdi r yada nasıl kullanmak istiyorsan o şekilde kesim yaptır saç maaşı yada düzeltici edin bi tane suratı ndaki kılları acil pratik bi çözüm bul yada haftalık aldir kilodan memnun sun yazdıkların a bakılırsa sonra güzel alışveriş yap gerekirse bir iki sefer eline git kendini topla internetten bak makyaj teknikleri giyim tarzları onun gibi olma bi tık fazla ol önemli değil ....kendine güvenin gelsin önce. şunu aklından çıkarma kocanın yerine koy kendini eltini güzel buluyor ise güzel kadın istiyor yanında demektir zaten bunu dile getiriyor bu yönde şanslı sin gayret et......

Durumunuz yoksa her gün bir köşeye ufak bir para ayırın. Kumbarayla bile yapabilirsiniz bu birikimi. Bu sisin bakım paranız olur. 200 çok evet ama 1.5 yılda on defa biriktirebilirdiniz kesim parasını. Manikür setleri alın ve ufaktan kendiniz yapın manikürünüzü.
Ağda zaten kişisel temizliktir. Bakımın ötesinde bence..

eşin niye senı eltınle bır tutuyorr tamam bnde ev hanımıyımm ama bnı eltımle bır tutsunn ınan terslerımm onu bn ev gecım kayıgısına dusmusumm nıye benıı eltımle eslestırsınkıı sende dogal ola canımm benımm sıkma canınıda bence sen bakımlı bır bayansınn bakımlı olmasan haftada bır yuzunu aldırtmsassın rahat olursun degılmı sıkma canınıda bosver su eltınıde ya takma bıraakkk o oyle olsunn sende salma kendını evını temızle esıne sagdıkk ol ama esınle otur konus o senı cok etkılıyor bnce ondan boylseınnn o sen saclarını normal duzlestırsende o desekı cokk hos saclarınn o eltınden farkında olmayacak bncee

Biraz geç okumuş olsam da konu sahibine bir kaç fikir de ben vermek istiyorum.. Öncelikle biraz daha bakımsız olup iyice dibe vurmayı deneyebilirsin. Sonrasında lütfen bir kuaföre git.. Yurt dışındayım, kuaförler çok pahalı diyorsun ama mutlaka vardır uygun olanı da.. Kadın olmak bunu araştırıp bulmayı gerektirir.. Saçını kendi doğal rengine boyatabilirsin, böylece sürekli boyatmak zorunda kalmazsın.. Ayrıca yüzüne yakışacak bir saç kesimi sana kendini her zaman iyi hissettirebilir.. Bunlar yapabileceğin en kolay şeyler tabiki.. Asıl yapman gereken tek şey kendini kabullenmen.. Eltin ne yaparsa yapsın bırak artık kıskanmayı.. Kusura bakma direk yazıyorum ama bu aşırı hayranlık kıskanmaktan başka bir şey değil.. Eşine gelince.. Nasıl olur da kardeşinin karısını sana anlatabilir.. Ben olsam onda gözün mü var da sürekli onu örnek veriyorsun derdim.. Kendine gel arkadaşım.. Bırak artık irdelemeyi.. Kendine gel ve silkelen.. Kendini beğen ve bunu kocanın yanında da dile getir. Bak o zaman nasıl değişiyor sana bakış açısı.. Gencim, güzelim, hayata bir kere gelmişim bunu mu dert edicem de.. Şükür de herşeyden önce.. Hepimiz kadınız, bende oje sürmeyeli aylar oluyor.. Sebebi ise çok açık.. Ne zaman abdest alacağım belli olmuyor, sür, sil uğraşmak istemiyorum.. Ama her halimle kendimi seviyorum.. Bu yaşlarımı bir daha verecekler mi bana? Tadını çıkar hayatın.. Ve en önemlisi eşine de seni sen olduğun için sevmesi gerektiğini kibarca hatırlat.. Kendine bir söz ver ve bir daha eltin ile ilgili iyi kötü asla yorum bile yapma...

benim yorum da çok geç oldu ama cnm mühim olan dolu kıyafetinin olması değil kıyafetlerinin senin kedini güzel hissedeceğim kıyafetler olması: ben de bu konuya çok eğiliyorum bir kere cildindeki tüylerden haftada 1 aldırarak kurtulamazsın lazer + iğneli epilasyon şart... git pazarlık yap bir yerle

2.. ikicisi kilon varsa mühim ... evet bende de var bir miktar ama kilo olmayınca çok iyi duruyor kıyafetler kilo ver, spor sıkılaştırır bir de korse çektinmi üstüne tamam doğru sütyen de önemli

3 ... standart kıyafetlerin olsun ama sana çoook yakışsın örneğin 2 adet likralı kot: biri koyu renk daha klasik, çok iyi bir beyaz gömlek üstüne ne otursun ne de bol dursun çok uğraşacan bulmak için o ayrı... siyah beyaz dökümlü tshitler ... alabilirsin kocadan gizli.... evdeki artmış şeylerle kurdeleler bilmemneler kendine kolye bilekli falan yap çok hoş duruyor..

ben de makyaj sevmem ve cildim çok problemli genelde kullandığım göz kalmei rimel ve pudra maalesef puda sürmek zorundayım cildim kötü çünkü ama elim alıştı nefret etsem de 2 dakka sürmüyor hele pudrayı aynaya bakarak sürmene hiççç gerek yok...
,
yavaştan güvenin yerine gelsin, çünkü bu bir yaşam tarzı aslında.... bir de kaşlarının şekli ve rengi çok hoş olmalı... üstüne de biraz makyaj tmamdır geçmiş olsun tatlım :)

Son düzenleme:
bu arada paradan dem vurmuşsun ama tatlım ben 10 yıldır saçımı kendim kesiyorum hiç de kendimi horoza falan çevirmedim yani... yurt dışında şart mı yapış yapış ağda yapman burada bile bir epilaötr 90 tl al bir tane bitti gitti şimdi evde yapılan lazer epilasyon cihazları da var.... bu bukadar zor olmamalı yani... kaşlarımı kimseye aldıramıyorum örn çünkü çok az ve herkes kuşa çeviriyor iyi yere de gidemöiyorum inat ettim bazen bırakıyorum yeni bir şekli deniyorum her dakk da ayna başında değilim yani tüylü bir bayan güzel olamaz öyle kabul edilmez yani... önce onalrdan başla saçına fön çekmek dünyanın en kolay şeyi yıkadıktan sonra çek fönünü bitsin gitsin... bunlar bu kadar zor olmamalı bir perçem kes, yap manikürünü evde iki sefer kanatırsın 3-4 e öğrenirsin... tv karşısında yap yani ne var bunda bu kadar gözünde büyütme cnm

Bende ilk evlendiğimde ev temizliği,çamaşır bulaşık kendimi kaybetmiştim. sonra dedim ki kendime beni ne mutlu ediyor ???? artık dağınık odanın kapısını çekiyorum ve kendimi spor yaptığım odama atıyorum. spor ve beslenme öncelik benim için. kalan enerjimle de evimi tezmilerim zaten 3 haftada 1 yarım gün kadın alıyorum. hergün mutlaka kalem ve allık sürerim, saçımı 5 dk içinde 3 kısma ayırır maşalarım. ayda 1 manikür pediküre giderim ve hoş giyinmeye çalışırım. Temizlikle kendi enerjinizi öldürmeyin hanımlar.. İleride çok pişman olursunuz, sizi hayat dolduracak şeyleri yapın. evim pis olmaz asla ama öle bal dök yala da değil. her konuda mükemmel olamayız. hayattaki öncelikleri sıraya koyun ve ona göre yavaş yavaş ilerleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…