SAÇLARIN nasıl bilmiyorum ama değişime önce saçlarından başla saçın düz ise güzel kesti kırıkları aldı r ve ya şekil verdi r yada nasıl kullanmak istiyorsan o şekilde kesim yaptır saç maaşı yada düzeltici edin bi tane suratı ndaki kılları acil pratik bi çözüm bul yada haftalık aldir kilodan memnun sun yazdıkların a bakılırsa sonra güzel alışveriş yap gerekirse bir iki sefer eline git kendini topla internetten bak makyaj teknikleri giyim tarzları onun gibi olma bi tık fazla ol önemli değil ....kendine güvenin gelsin önce. şunu aklından çıkarma kocanın yerine koy kendini eltini güzel buluyor ise güzel kadın istiyor yanında demektir zaten bunu dile getiriyor bu yönde şanslı sin gayret et......merhaba kızlar ben antalyalıyım fakat alanyada yasıyorum 22 yasındayım 3 yıllık evliyim . eltim çok güzel çooookkk bakımlı yani acele biyere de gidilcek olsa full makyaj saçlar düz parfüm kokusu buram buram ben saatlerce uğraşşam öyle o havayı veremiyorum. mesela bi pazar kayınvalidegile kahvaltıya gidicek oluyoruz hep beraber bi geliyo sanki çarşıya gidiyo tayt tişört hafif allık rimel saçlar hep dağınık toplu zaten ben 2 saatte çıkamyorum baksan yataktan yeni kalkmıs gibiyimmmmve eşimde bu konudan dolayı uyarıyo beni kendine bak filan diye hiç makyaj yapmak istemiyorum çünkü yüzümü aldırıyorum ve 1 hafta demeden cıkıyo kendime bakamıyorum öle alımlı filan olamyrum bi düğüne gidilcek napsam çok güzel olamıyorum aynı yaştayız aynı boydayz ikimizde beyaz tenliyiz sadece onun basenleri var ve kız bunu bile güzel gözsteriyo yaaa ((((
Yok kizlar ya ben yapamiyorum. Aynen ben de cok kiskaniyorum bakimli insanlari.
Simdi yurtdisindayiz. Burada bir manikur 90 lira civarina geliyor.
Killarimi kendim aliyorum ama hep kopuyor, kiriliyor, batiyor.
Mesela 2 hafta sonra sicak bir yere gidecegiz. Hani full vucut cok bakimli olmak gerekecek diye 2 haftadir killi geziyorum, uzatayim da agda daha iyi alsin diye. Su an kurtulmak istiyorum killardan ama haftaya iyi uzamaz ve tekrar alamam. HEP BOYLE BAHANELERIM var. Ee killari saklayayim diye hicbir sey giyemiyorum.
Cok sanslisiniz. Cumartesi cikip bi saat kuafore gidebiyorsunuz. Ben sacimi kestiremeyeli 1,5 sene oldu. Adamlar 200 liraya sac kesiyorlar.
Bakimsizliktan oyle mutsuzum ki. Evlendigim zaman cok bakimliydim, kocam da beni oyle sevmisti. Ozguven falan bi yere kadar. Inanin PARA gerekiyor.