Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

Çalışan kadınsın alışveriş özgürlüğünü eline al.
Eşinin iznine bırakma bunu.
Her ay mesela 100,150 tl giyime harcayacağım diye limit koy ve beğendiğin parçaları al.
Dolabında bulunsun daima.

Özellikle netten çok uyguna alışveriş yapmak mümkün.

Bakım makyaj değil bana göre.
Önemli olan cilt ve saç güzelliği, parlaklığı.

Evdeki doğal maskeleri düzenli uygulayarak da sahip olman mümkün buna.
Bir kahvenin telvesini, bir yumurtanın akını bile kullanabiliyorsun yahu.

Nimetler mucize dolu :)

Kendine en yakışan saçı, kıyafetleri keşfet ve uygula.
Full makyaj gezmen şart değil.
Bence her gün öyle gezmek de tuhaf ayrıca.

Kadın dediğin doğala en yakın halleriyle de güzel görünebilmeli.

Bir göz kalemi, parlatıcı yeter.

sekreterlik malum:KK66: oturuyorum :KK70:patronlarda yok genelde daha doğrusu uyuyorum
bu arada oğluşum 13 yaşında pek benle takılmıyor ama birlikte spor ve yürüyüş yapmak istiyorda bir türlü organize olamayan bir aileyiz maalesef

Meslektaşız :KK69:
Ayy bende sandım ki 2-3 yaşlarında. Ne güzel yaşınız kaç bu arada?
Spor aktiviteleriyle ilgileniyorsa izlemeye gitseniz?
Yada beraber koşuya yürüyüşe bile gidersiniz babaya gerek yok zaten :oops:

İyi bir düzleştiriciyle en fazla 20 dk da saça şekil verebilirsin.
Ben genelde akşam üzeri dışarı işlerimi bitirdikten sonra banyo ya girerim saçlarım uzun. Havluyla ıslaklığını alırım. Fön mak. kurutmam çok kabarıyor. Hafif dalgalı zaten saçımı 2 yana ayırıp diplerini biraz düzleştirim 5 dk da.
Sonra maşa yaparım kuaför gibi tek tek ayırıp yapmam dağınık maşa yaparım genelde. Ertesi sabahta düzeltip işe giderim :)
Mümkün değil saçıma 20 dakikada herhangi bir aletle şekil vermem saçlarım sık. Kurutmak zorundayım yoksa başım ağrıyor. Islakken de düzleştirmem yanıyor, çatallaşıyor. Maşadan ziyade düzleştiriciyle çevirerek büyük dalgalar yapıyorum o bile 1 saat sürüyor en iyi ihtimal.

merhaba kızlar ben antalyalıyım fakat alanyada yasıyorum 22 yasındayım 3 yıllık evliyim . eltim çok güzel çooookkk bakımlı yani acele biyere de gidilcek olsa full makyaj saçlar düz parfüm kokusu buram buram ben saatlerce uğraşşam öyle o havayı veremiyorum. mesela bi pazar kayınvalidegile kahvaltıya gidicek oluyoruz hep beraber bi geliyo sanki çarşıya gidiyo tayt tişört hafif allık rimel saçlar hep dağınık toplu zaten ben 2 saatte çıkamyorum baksan yataktan yeni kalkmıs gibiyimmmm :KK43: ve eşimde bu konudan dolayı uyarıyo beni kendine bak filan diye hiç makyaj yapmak istemiyorum çünkü yüzümü aldırıyorum ve 1 hafta demeden cıkıyo kendime bakamıyorum öle alımlı filan olamyrum bi düğüne gidilcek napsam çok güzel olamıyorum aynı yaştayız aynı boydayz ikimizde beyaz tenliyiz sadece onun basenleri var ve kız bunu bile güzel gözsteriyo yaaa :KK43:((((

Ben ilk pudramı uniden mezun olurken aldım o kadar makyajdan uzaktım.
Eşim de süsü çok sever şu an 2 buçuk aylik bebegimle eltinle benzer durumdayim.
Evde bi tayt bi badi yeterli. Saçların nasıl bilmiyorum ama tepeden daginik topuz Bb krem biraz allik ve ruj.
Yüzünü aldırıyorsan da beyaz tenliymişsin bebek pudrası kullanabilirsin iģneli yaptirirken kullaniyordum.
sen kendini güzel hisset o hava kendiliginden geliyor. Biri gibi olmaya calisma kendin ol

Mümkün değil saçıma 20 dakikada herhangi bir aletle şekil vermem saçlarım sık. Kurutmak zorundayım yoksa başım ağrıyor. Islakken de düzleştirmem yanıyor, çatallaşıyor. Maşadan ziyade düzleştiriciyle çevirerek büyük dalgalar yapıyorum o bile 1 saat sürüyor en iyi ihtimal.

Saçlarınızı usturayla incelttirseniz biraz.
Benimde çok sık olur ki düzleştiricim pek iyi değil kabarır hemen. Ustura işe yaramıştı bende.

Saçlarınızı usturayla incelttirseniz biraz.
Benimde çok sık olur ki düzleştiricim pek iyi değil kabarır hemen. Ustura işe yaramıştı bende.
Geçen hafta kestirdim, aralardan aldı biraz ama yine de yarıya inmedi tabi saçım:KK70:
Düzleştiricim de iyidir ama bende durum böyle. Sürekli topuz yap çık durumundayım:)

Meslektaşız :KK69:
Ayy bende sandım ki 2-3 yaşlarında. Ne güzel yaşınız kaç bu arada?
Spor aktiviteleriyle ilgileniyorsa izlemeye gitseniz?
Yada beraber koşuya yürüyüşe bile gidersiniz babaya gerek yok zaten :oops:

aynen birlikte yürüyüşe gitmek istiyor zaten:nazar: aşkım benim ama ben ve babası çoook tembeliz :KK43:
yaşım 32 (erken evlenmenin faydaları:KK45:)
spor yüzme sadece o da biz işteyken gider yüzer

Geçen hafta kestirdim, aralardan aldı biraz ama yine de yarıya inmedi tabi saçım:KK70:
Düzleştiricim de iyidir ama bende durum böyle. Sürekli topuz yap çık durumundayım:)

Köpük yada jölede pratik
aynen birlikte yürüyüşe gitmek istiyor zaten:nazar: aşkım benim ama ben ve babası çoook tembeliz :KK43:
yaşım 32 (erken evlenmenin faydaları:KK45:)
spor yüzme sadece o da biz işteyken gider yüzer

Erken evlenmenin tek ve en güzel yanı sanırım bu :KK68:

Gunduz vakti full makyaj dolasmak rukus geliyor bana kusura bakmasin yapanlar.
ama oyle gunluk hayatta piriltili farlar, kuyruklu eyelinerlar, kapkalin fondotenler falan... altina da spor giyinilince dugun icin kuafore gitmis makyajini yaptirmis eve gidip abiyesini giyecek gibi gorunuyorlar :KK70:

Kendime gelince her sabah uyanir uyanmaz duş alirim saclarimi sekillendirerek kuruturum, gozalti kapatici allik kalem ve rimel surerim, taytimi tisortumu giyerim, yani sabah 10 da evime gelseniz beni oyle bulursunuz. Bunlari yapmazsam kendimi hasta gibi hissediyorum. Tamamemen icimden gelen bisey yani, sonradan zorlama olsa usenirdim herhalde :KK14:

Vay be ben hic makyaj yapmayan ve makyaji sevmeyen birisi olarak cok bakimsizim demek ki :KK14: Sevgili konu sahibi, makyaj yapmakla bakimli olunmaz bunu once bilmeniz gerekiyor. Ben kilik kiyafeti de cok sade tutan birisiyim. Bakimli olmak illa super $ik giyinip 10 kat makyaj yapmak degildir. Sizin ozguveniniz eksik oncelikle. Makyaj yapmak istemiyorsaniz yapmayin ne yapacaksiniz? Ben makyaj yapmasam bile sabah aksam cilt temizligine cok onem veririm. Yuzume maskeler uygularim, bu sekilde canli ve diri gozukuyor cildim ki ben zamaninda cok sivilce sorunu cekmis birisiyim. Sukur simdi hicbirinden eser yok. Yediginize ictiginize dikkat edeceksiniz, cildinizi sadece distan besleyemezsiniz bu mumkun degil.

Ayrica ne olacak dolap dolap kiyafet alinca? Bosa masraf, bosa para verme.. Bos bir gununuzde gecin dolabinizin karsisina. Kendinize gore kombinler deneyin. Hic giymediklerinizi, ise yaramayanlari da ayirin. $ik olmak icin turlu turlu kiyafetlere gerek yok ki. Her daim siyah bir elbise olmali dolabinizda. Ya da siyah bir body, t-shirt ya da pantolon. Kiyafetlerinizi renklerine gore de ayirabilirsiniz.

Saciniza gelince, yani internette sac sekilleri var bir suru. Uzun mu kisa mi saciniz bilmiyorum. Ne olmus ki guzel gene tarayin, sekilli durmasi icin sprey sIkIn, ya duzlestirin ya kivircik yapin. Ne dert etmissiniz kendizine ya herseyi gercekten hayret birsey.
Nasıl kurtuldunuz sivilcelerden benim de var ve iz yapıyorlar bide maske ne yapıyorsunuz yardimci olursanız sevinirim

beraberce düşe kalka büyüdük resmen :KK70: ama bir de kötü yanı var o kadar arkadaş gibiyiz ki kim anne kim evlat karışıyor pek bir atarlanıyor:KK67:

Ergenlik döneminde tam annesi.
Benimde kardeşim 14 yaşında atarlı :KK11:
Karışmıyoruz yav he he diyip geçiyoruz bir ergenle kavga edilmez hep haklı onlar :KK70:

en basiti sizde buram buram parfüm kokarak başlaya bilirsiniz. hiç bişey yapamıyorsanız ilk etapta bari öyle yapın.

canlarımmmm naparsam yapym olmuyo :KK43: eltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..

canım cılt bakımın ne durumda duzenlı mısın bu konuda?

zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo :KK43:
kusura bakma ama bunu dicem.
ne demek seni eşinle kıyaslamak ya.
onu o dediğini öyle bi yediririm ki bidaha ağzından öyle bi cümle kelime harf bile çıkamaz.
ne demek onunla alışverişe çık.
haspam ya.

yaaa heosini gectimde ben esinize azicik kizdim bak ne giymis oyle ol flan dedigi icin. eltinizin ne gydgine kadar dikkat etmesi beni bozdu.. her insan farklidir buyume tarzi farklidir ben makyaji sevmem rimel likit hafif cok hafif bi ruj yuzume asla allil v.sm surmem dgune gtmedgim surece.... dogal ve temiz olmak guzel kokmak temiz gyinmek zaten bakimdir.. madem esiniz oyle dyor ozman kiyafet almaniza karismasin canim suslen puslen

X