bayramdan bayrama giyinenmi kaldı eskidendi oaynennnn işte onlarında durumu bizimle aynı ama kız kavga dövüş aldırıyo her düğünde bayramda alıncak diyo kavga ediyo ama genede aldırıyo
Güzel ve bakımlı olmak için illa ki yüzünüze makyaj yapmanız gerekmiyor.
-ki yüzünüzü aldırdığını söylüyorsun . Aman ha cildini 'kocama güzel görüneyim ' diyip mahvetme..
Ayrıca kv denizin temizlik konusunda gözüne girmek için ne diye bu kadar kendinizi hırpalıyorsunuz ..
Siz temizliğinizi normal şartlara göre uygun şekilde yapıyor musunuz , yapıyorsanız sorun yok..
Kv den ister beğensin ister beğenmesin sen temiz olduğunu ve eşinde temizliğini gördükten sonra kime neyi gösterme çabasıdır bu ?
Saçlarına bir gün fön çektir iki gün kullan yada kendin düzleştirebilirsin..
Bir kaç gün sonra da saçlarına hafif maşa yapıp , dağınık topuz yapabilir, bi rimel sürebilirsin..
Bir ruj ..
Bunlar bile inanın havasını değiştirmeye yeterli..
Sürekli aynı parfümü kullanma , farklı parfüm kokularını deneyerek kendi has kokunu bulmayı deneyebilirsin..
Evin içinde eşofmanla bile seksi olabilirsin
Dar paçalı eşofman altları var, üzerine oturan varsa imkanın onlardan alabilirsin..
Artık sıcaklar geliyor, mini şort giyebilirsin falan.
Bunları olan kıyafetlerinden bile yapabilirsin, değerlendirmek senin elinde..
haklısınız ama galiba artık kendime güvenimi tamamen kaybettim( artık bişey alırken bile aklıma eltimin aldıkları geliyo ve ona benzer şeyler almaya çalışıyorumm ( bunlar çok kötü şeyler öz güvenim yerin dibinde artıkkk..
evde hic bir is yapmasam, her daim suslu puslu gezerim. Ama inanin bazen kendimi evde bir yerden bir yere kosarken buluyorum, ne zaman oje surebilir, saclarimi duzlestirebiirim acaba :/
kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
bayramdan bayrama giyinenmi kaldı eskidendi o
senin eltin kesin pasaklidir :)bende aynyım işte ama olmamam gerekli haftanın 4 5 aksamı kv gildeyiz ve iştende gelse izinlide olsa hastada olsa eltim hepp BAKIMLIII aslında örnek almak istiyorum yakısıyo yani yakıştırıyo ama ben neden öle olamıyorummmmm
zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo
laser para kabul ediyorum..
ama onun dışındakiler için çalışan bir akdın para ayırabilir diye düşünüyorum.manikür pedikür için ,aparat var etleri alan,10 tl satılıyor.törpü gibi bişey,ucu çatala benziyor.badem yağı kullanırsın yumuşatmak için de..
saç evde rahatlıkla boyanır,20 tl..nette satılan 20-30 -40 tl ye bluzlar var ,her ay 5 tane alması da gerekmiyor.
öyle şey olur mu hiç yapmayın lütfen..çalışan bir kadın kendine 50tl en az para ayırmalı...maddi durumlar ,borç vs aşırı değilse yapabilrsiniz neden yapmaycaksınız ...
aksesuar kullnabilrsiniz..beyaz düz bir tsgrtü bile çok tarz yapar..bluz üzeri kemer,ya da büyük renkli bir kolye..ya da şık ayakkanılar..
siz çalışıyorsunuz.her ay bir iki şey alsanız gardrobunuz dolardı eşinize bakmayın,her ay yüz liralık bir şeyler alsanız ne olurki asgari ücretlimisiniz.yokk zaten her istedini gördünü alıyo ama bayramlarda cantasında ayakkabısında kıyafetlerine kadar kombin aldırıyoo
senin eltin kesin pasaklidir :)
öyle düşünmeyin ben ev hanımıyım bende erteliyorum..sıraya sokup alıyorum ev ahalisinin eksiklerini..ama biraz kendinize harcayabilirsinizşuraya borç var buraya borç var sen anlayışsızsız sen bana yardımcı olmyosun diyo bu seferde diyorumda bana bir cesaret gelmeli ve emeğimin karşılıgına maaşıma sahip çıkmam lazım
siz çalışıyorsunuz.her ay bir iki şey alsanız gardrobunuz dolardı eşinize bakmayın,her ay yüz liralık bir şeyler alsanız ne olurki asgari ücretlimisiniz.
karşılaştırılmak çok kötü eşimde bakımlı hanımları sever,eczacı bir hanım var arkadaşı aynı yaştayız ama çok bakımlı,ama çocuğunu bakıcıya baktırıyor,sonra her akşam yemek düzeni varmıdır bilmiyorum ama ev işleride yorucu tatlım..sürekli çamaşır ütü bulaşık temizlikBöyle hissetmenizin sebebi eşinizin sürekli eltinizle alışverişe git öyle ol vs gibi diyişleridir bence..
Böyle diyeceğine başka türlü desin.
eşinizdemi asgari ücretli
iç ve dış giyim için:)Bu arada geçen sene bakımla kafayı bozmuş biri olarak uzun vadedeki durumlarını söyleyeyim.
Manikür, pedikür çok fark ediyor bence...Kendin öğrenip yapabilirsin. Zaten kuaförde kanata kanata yapıyorlar:)
Sir ağda uzun vadede yüzü sarkıtıyor, denedim biliyorum. Ayrıca hassas noktalardaki deriyi kaldırıp yara yapabiliyor yahut çok sıcak olup yakabiliyor. Senelerdir geçmeyen izlerim mevcut.
Evde kendim saç yapayım diye maşaya, düzleştiriciye bulaşırsan bugün ve bir kaç ay güzel olur, sonrasında saçlar yanar. Bir de onu toparlamayla uğraşır yahut kestirmek zorunda kalırsın.
Bir allık bir rimel olayına hiç katılmıyorum. Kadın vardır ten makyajına ihtiyacı yoktur, allık sürer çıkar. Kadın vardır ten makyajı yapsa bile kötü olur. Bazı blogları takip ediyorum, kimisi Chanel kullansa da bir tık daha güzel durmuyor, kimisi 10 liralık rimelle harika görünüyor. Evet para çok çok gerekli değil ama bazı temel şeyler için gerekli.