Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

haklısınız ama galiba artık kendime güvenimi tamamen kaybettim ( artık bişey alırken bile aklıma eltimin aldıkları geliyo ve ona benzer şeyler almaya çalışıyorumm ( bunlar çok kötü şeyler öz güvenim yerin dibinde artıkkk..

Bu arada geçen sene bakımla kafayı bozmuş biri olarak uzun vadedeki durumlarını söyleyeyim.
Manikür, pedikür çok fark ediyor bence...Kendin öğrenip yapabilirsin. Zaten kuaförde kanata kanata yapıyorlar:)
Sir ağda uzun vadede yüzü sarkıtıyor, denedim biliyorum. Ayrıca hassas noktalardaki deriyi kaldırıp yara yapabiliyor yahut çok sıcak olup yakabiliyor. Senelerdir geçmeyen izlerim mevcut.
Evde kendim saç yapayım diye maşaya, düzleştiriciye bulaşırsan bugün ve bir kaç ay güzel olur, sonrasında saçlar yanar. Bir de onu toparlamayla uğraşır yahut kestirmek zorunda kalırsın.
Bir allık bir rimel olayına hiç katılmıyorum. Kadın vardır ten makyajına ihtiyacı yoktur, allık sürer çıkar. Kadın vardır ten makyajı yapsa bile kötü olur. Bazı blogları takip ediyorum, kimisi Chanel kullansa da bir tık daha güzel durmuyor, kimisi 10 liralık rimelle harika görünüyor. Evet para çok çok gerekli değil ama bazı temel şeyler için gerekli.

Böyle hissetmenizin sebebi eşinizin sürekli eltinizle alışverişe git öyle ol vs gibi diyişleridir bence..
Böyle diyeceğine başka türlü desin.

evde hic bir is yapmasam, her daim suslu puslu gezerim. Ama inanin bazen kendimi evde bir yerden bir yere kosarken buluyorum, ne zaman oje surebilir, saclarimi duzlestirebiirim acaba :/

bende aynyım işte ama olmamam gerekli haftanın 4 5 aksamı kv gildeyiz ve iştende gelse izinlide olsa hastada olsa eltim hepp BAKIMLIII aslında örnek almak istiyorum yakısıyo yani yakıştırıyo ama ben neden öle olamıyorummmmm

senin eltin kesin pasaklidir :)

zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo

Eşiniz hem onu örnek gösterip onunla alışverişe çıkmanızı isteyip hem para yok mu diyor? Bir önceki yorumunuzla çelişki yok mu sizce?
Sizin içinizden gelmiyor bence özenli giyinmek ki parayı bahane ediyorsunuz.
Hem niye çalışıp hem de alışveriş için eşinizden izin istiyor sunuz?

Ayrıca her daim bakımlı -ki bundan kastım hep makyajlı ve asortik giyinen- bayanlar bana özgüveni daha düşük gelirler. Doğallığı kalmamıştır. Bence bir bayan özel bir gün olmadıkça temiz ve doğal görünmeli.

şuraya borç var buraya borç var sen anlayışsızsız sen bana yardımcı olmyosun diyo bu seferde diyorumda bana bir cesaret gelmeli ve emeğimin karşılıgına maaşıma sahip çıkmam lazım

yokk zaten her istedini gördünü alıyo ama bayramlarda cantasında ayakkabısında kıyafetlerine kadar kombin aldırıyoo
siz çalışıyorsunuz.her ay bir iki şey alsanız gardrobunuz dolardı eşinize bakmayın,her ay yüz liralık bir şeyler alsanız ne olurki asgari ücretlimisiniz.

bende bakımlı kadınlara bunun evi kesin pistir denmesini anlayamıyorum.bakımlıyım evimde eminim çoğu ev kadınına göre temizdir. çaışıyorum çocuğum var. sadece böyle yaşamak istiyorum. bakımlı olmayı seviyorum daha mutluyum. sadece biraz az uyuyorum ve olabildiğince hızlı hallediyorum işlerimi. saat 23.00te yatmak aklıma bile gelmezzz

bence sadece istemek yeterli.

şuraya borç var buraya borç var sen anlayışsızsız sen bana yardımcı olmyosun diyo bu seferde diyorumda bana bir cesaret gelmeli ve emeğimin karşılıgına maaşıma sahip çıkmam lazım
öyle düşünmeyin ben ev hanımıyım bende erteliyorum..sıraya sokup alıyorum ev ahalisinin eksiklerini..ama biraz kendinize harcayabilirsiniz

vallahi, bir keresinde plajda bir bayan gormustum, gurcistanli filan olabilir. yemin ediyorum, hayatimda, gittigim en luks dugunde bile, hatta kendi dugunumde bile o kadar bakimli olamamisimdir. Hatun hic gozumun onunden gitmiyor. Tirnaklari, mayosu, saclari, takilari. sanki yuzmeye gelmemis, defileye cikiyor.

Böyle hissetmenizin sebebi eşinizin sürekli eltinizle alışverişe git öyle ol vs gibi diyişleridir bence..
Böyle diyeceğine başka türlü desin.
karşılaştırılmak çok kötü eşimde bakımlı hanımları sever,eczacı bir hanım var arkadaşı aynı yaştayız ama çok bakımlı,ama çocuğunu bakıcıya baktırıyor,sonra her akşam yemek düzeni varmıdır bilmiyorum ama ev işleride yorucu tatlım..sürekli çamaşır ütü bulaşık temizlik

iç ve dış giyim için:)

Bir sürü internet sitesi var- saçlarını düzene sokmak için öncellikle bunlarla başla. (Saç bakımda çok önemli-düzleştirip/dalgalı vs yapabilirsin evde kendi kendine)
Onun dışında tırnaklarının illa düzgün manikürlü olmasına gerek yok (becerebilirsen tabiki manikür yap) kısa kesip- el ve ayak tırnaklarını hep ojele. (Buna erkekler çok dikkat ediyor ben çorapta giyinsem yaz kış oje kullanırım)
Giyimin her zaman temiz ve ütülü olsun. Bir kot-tshirt ile bile bakımlı görünebilirsin önemli olan üstüne düzgün oturan paspas parçalar olmaması.
Makyaj gerçekten çok şey farkettiriyor, güzel bir fondoten al,rimel,eyeliner ve allık ile dışarı çıktığında hoş olur (yine bunların kullanımı ile ilgili internette bir sürü video var)
Ama en önemlisi ÖZGÜVENLİ ol, bütün kadınlar güzeldir ama bazıları bakımsızdır. Olabilir sen bunun farkına varmışsın şimdi değişimi iste ve gerçekleştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…