- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Cildini maske sonrası nemlendiriyor musun?Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..
Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.
zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo
ya ne güzel söylemişsin bizim için önce ev temizliği önemli sonra kendimiz aslında evimizi temizlerken kendimizi yıpratıyoruz farkında olmadan işte hep insanlardan geliyo şuna bak kendine bakmış evini temizlememiş diğer yandan da evini temizlemiş ama kendi bişeye benzemiyo eleştiren kişiyi ne kadar dikkate alıyoruz :)sabah erken kalkacaksın ve önce pijamalar çıkacak sanki bir yere gidiyormuş gibi giyineceksin...hafif makyajını yaparsın saçlarını da...hazırsın işte...evi bilmem ne götürsün ama sen önce kendine bakarsın...
Valla suruyorum ama o da tam bi dert..Cildini maske sonrası nemlendiriyor musun?
valla konu sahibine bende hak verdim ama..
calisiyoruz, isten geliyoruz, temizlik camasir yemek, herseyi yerli yerince yapmaya calisinca, insanin vakti kalsa enerjisi kalmiyor.
maalesef bende yapamiyorum, mesela 2 aydir oje surecek vakit bulamadim. dibim geldi, gidemedim.
pufff((
bunun adi ozguvensizlik filan degil, ama suslu puslu birini gorunce vallahi bnde ozeniyorum ve ne derseniz deyin, gercekten evini, isini, yemegini, camasriini ihmal etmemeye calisan bir insanin, her daim o kadar suslu puslu olabilmesi mukun degil.
Kiehl's in oil free jel kremini kullan derim.Valla suruyorum ama o da tam bi dert..
Cildim karma ve ne sursem gozenek kapatiyor ozellikle tam elmacik kemiklerimin ustu..
Su bazli sifir yagli bi nemlendirici ariyorum henuz bulamadim..
Sizin bildiginiz soyle guzel tamamen su bazli marka bilindik kaliteli bir sey var mi?
%100 dogal biliyorsaniz o da tercihimdir ama sertifikali olcak :))
yoğurt limon karışımından yapacağın bi maske işini görür. dene bak. yoğurt yumuşacık yapıyor limonda kirleri alıp götürüyor.Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..
Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.
Kil ve limondan once kil ve yogurt denemistim..yoğurt limon karışımından yapacağın bi maske işini görür. dene bak. yoğurt yumuşacık yapıyor limonda kirleri alıp götürüyor.
Hamilelik varsa hic fondotenle ugrasma. Aslinda cildinin ihtiyaci yoksa hic kullanma. Gulsuyu soda gibi seylerle tonik yap cildine.
Ama kalemin rujun rimelin zarari yok ne sana ne bebege. Kendine baktikca daha guzel olacak hersey
Bu arada burdaki ayina gore gebelik grubunu takibe al. Cok cok faydasi oluyor
Gebelik forumuna gir orda dogum yapacagin aya gore gruplar var. Takip et e tikla. Mesela ben 2015 haziran anneleri grubundayim.
Onlarfan cok sey ogrendim baktim bu sikintilar bi bende yok. Herkes belli donemde benzer bebis halleri yasiyor. Alisveris hazirlik aile dedikodusu gebeligini anca baska gebe anliyor cunku:)