- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
size pis olun demiyorum ama bal dök yala da olmasın madem gece 11 e kadar hem de kv için temizlik yapılır mı???neticede kv ile aynı yatağa girmiyorsunuz yani kv sizin temizliği takdir etse ne etmese ne..yok ayrı ama alanya küçük yer yakınız yani
yani lütfen,kendinize güven burdan başlar..çalışan kadının cebinde 10 tl kalmaz mı ya yuuhhh.kadın bu yani ,masrafı oalcak tabi ki de..alıştırın yavaştan eşinizi..sizi bakımlı güzel gördükçe daha çok hoşuna gidecektir..anlayışsız desin bişey olmaz..zamanla alışır..şuraya borç var buraya borç var sen anlayışsızsız sen bana yardımcı olmyosun diyo bu seferde diyorumda bana bir cesaret gelmeli ve emeğimin karşılıgına maaşıma sahip çıkmam lazım
yok canım ya oğlumla yeğenimle plaja giderken bakımlı olmak mümkün değilvallahi, bir keresinde plajda bir bayan gormustum, gurcistanli filan olabilir. yemin ediyorum, hayatimda, gittigim en luks dugunde bile, hatta kendi dugunumde bile o kadar bakimli olamamisimdir. Hatun hic gozumun onunden gitmiyor. Tirnaklari, mayosu, saclari, takilari. sanki yuzmeye gelmemis, defileye cikiyor.
bende bakımlı kadınlara bunun evi kesin pistir denmesini anlayamıyorum.bakımlıyım evimde eminim çoğu ev kadınına göre temizdir. çaışıyorum çocuğum var. sadece böyle yaşamak istiyorum. bakımlı olmayı seviyorum daha mutluyum. sadece biraz az uyuyorum ve olabildiğince hızlı hallediyorum işlerimi. saat 23.00te yatmak aklıma bile gelmezzz
bence sadece istemek yeterli.
yapmayın lütfen,tv reklamlarından alın demiyorum ki..ama mesela loreal kremleri 40 tl civarında çok da kaliteli..fondoten rimel vs her ay bişey alsa tamamdır.illa dior almak şart değil..golden rose var flor mar var..watsona gidip hepsini görebilrsiniz,servet gerekmiyor,sağlık için de zararsız markalar..Para çok önemli kim ne derse desin.
Bakımlı olma ile temiz olmayı malesef karıstırıyoruz.Evet paramız yokken temiz olabiliriz ama bakımlı olamayız.
Kozmetik malzemelerini ucuzada buluyoruz ama sağlık için çok zararlı.Bazen kıyafetler tek basına anlamlı olmuyor.
bakımlı olmak içsel bir şey bence ben hep temizimdir,ağda,dip bpyam vs..ama rujlu ojeli değilim..ama isterdim tabbiisize pis olun demiyorum ama bal dök yala da olmasın madem gece 11 e kadar hem de kv için temizlik yapılır mı???neticede kv ile aynı yatağa girmiyorsunuz yani kv sizin temizliği takdir etse ne etmese ne..
denge kuarabilriniz..temizliğe daha az vakit kendinize daha çok vakit..
yani lütfen,kendinize güven burdan başlar..çalışan kadının cebinde 10 tl kalmaz mı ya yuuhhh.kadın bu yani ,masrafı oalcak tabi ki de..alıştırın yavaştan eşinizi..sizi bakımlı güzel gördükçe daha çok hoşuna gidecektir..anlayışsız desin bişey olmaz..zamanla alışır..
evet o başka bir duygu..tahmin ettiğiniz üzere ben makyajı süslenmeyi bakımı falan pek severim..herkes sevmek zorunda değil tabii ki..ona lafım yok,ama öyle olmak isteyip de zmaan bulamıyorum,para bulamıyorum,vs diyenlere de kızıyorum..bakımlı olmak içsel bir şey bence ben hep temizimdir,ağda,dip bpyam vs..ama rujlu ojeli değilim..ama isterdim tabbii
karşılaştırılmak çok kötü eşimde bakımlı hanımları sever,eczacı bir hanım var arkadaşı aynı yaştayız ama çok bakımlı,ama çocuğunu bakıcıya baktırıyor,sonra her akşam yemek düzeni varmıdır bilmiyorum ama ev işleride yorucu tatlım..sürekli çamaşır ütü bulaşık temizlik
margam ben biliyorum öyle bir alışkanlık edinmediğim için..kıl tüy takıntım var:)o nedenle dikkat ederim..birde dip boyam gelince hemen yaparım saçlarımda kırık vs yoktur..ama genelde yalınım..bazı hanımlara bakıyorum şıkır şıkır..makyaj seti falan oluşturdum techizat var ama gel gelelim alışkanlık yok..bence arkadaşın eltisinin içinden geliyor değilmi?Bak bir günün yarım saatciğini kendine ayırabilir , zor bir şey değil ..
10 dakika da saçlarını yapsa , 10 dakika da biraz makyaj yapsa, kokusunu sürse, kıyafetlerini değiştirse şu yarım saat içinde zaten istediğini elde etmiş olur..
Eşi çalışıyor ise, bunu eşinin gelmesine yakın yapabilir..
Yemeğini hazır eder, sofrasını hazırlar , eşinin gelmesine yakın üzerini değiştir saçına başına biraz çeki düzen verir..
Çok mu zor be kuzum..
oda içsel:)titiz hanım hasta bile olsa yapmaya çalışır süslü hanımlar gibi:)bakımlı olucam diye evde ahır gibi birakılmaz ki canım eltinde tuhaf yani, eşi de yardım etsin evi temizlesinler önce :)
valla sen almak istesen bi şekilde neyapar eder alırsınherşey sende bitiyor.aynı durum bende de vardı.boğazımdan kısıyorum gerekirse yinede alcağımdan geri kalmıyorum.para yetiştiremem diye düşünüyordum hiç de öyle değilmiş.hem erkek milleti harcayan kadını daha çok seviyor.bizzat denedim gördümcanlarımmmm naparsam yapym olmuyoeltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..
zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo
aynen ama evde pis olan kadında çekilmez ki yaaa kocasının yerinde olsam çoktan boşardım ben , işten gelmişim evi bok götürüyo benim hanım saç düzleştiriyo ahahah kabus gibioda içsel:)titiz hanım hasta bile olsa yapmaya çalışır süslü hanımlar gibi:)
işte cesaret meselesi bir türlü kavga edipte o ayakkabı alınacak diyemiyorummmmm(
ya benim arkadaş var eşi hiç karışmazmış felaket desem yeri benim temizlik yapasım geliyor,ama kimilerde relax yaniaynen ama evde pis olan kadında çekilmez ki yaaa kocasının yerinde olsam çoktan boşardım ben , işten gelmişim evi bok götürüyo benim hanım saç düzleştiriyo ahahah kabus gibi
canım asgari ücretli arkadaş kendisi..100 tl ayırsa ne alaO ayakkabı alınacak şekilde değilde , alın karşınıza " aylık şu şu giderim var , ihtiyaçlarımı her ay karşılamam için şu kadar vereceksin " diyeceksiniz.
Oyle " bak şuna , onunla alışverişe çık" demek olmaz. Ayıp.
Çalışmayı düşündünüz mü hiç ?
bende bakımlı kadınlara bunun evi kesin pistir denmesini anlayamıyorum.bakımlıyım evimde eminim çoğu ev kadınına göre temizdir. çaışıyorum çocuğum var. sadece böyle yaşamak istiyorum. bakımlı olmayı seviyorum daha mutluyum. sadece biraz az uyuyorum ve olabildiğince hızlı hallediyorum işlerimi. saat 23.00te yatmak aklıma bile gelmezzz
bence sadece istemek yeterli.