aa 1000 kilo olunc tekrar depresyona girmeyesin arkadaşım..yata yata kilo alır insancnm bunu mecbur kullanmam gerek maalesef. yani beni fazlasıyla rahat yapıyor ilaç
eskiden hafta sonu erkenden kalkar deli gibi temizlik yapardım
aaah nerde o günler
canım asgari ücretli arkadaş kendisi..100 tl ayırsa ne ala
terbiyessizlikmi diyeyim artık konu sahibnede ayıp olmasın 1 sen cimO zaman , başkasının hanımını örnek gösterip "onunla alışverişe çık" hadsizliğini yapmayacak.
Bunu deyipte sonra sana nasıl para yok diyor. Alısverise ne ile cıkacakmıssın ayrıca esinde birazs ey ne o oyle yengesini ornek gosterıyorzaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo
Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..
Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.
Valla gunluk temizlemeden de olmuyor canim yaa..bende yuz temizligini sabah aksam yaptigim donemlerde cilt problemi yasiyordum.sivilcem siyah noktam eksik olmuyordu kesinlikle kalitesiz urunler kullanmadigim halde..
nezaman ki cilt temizligimi banyo zamanlarima denk getirdim,sabah aksam yuz temizlemeyi nemlendirmeyi biraktim cildim piril piril oldu
zaten ne pudram vardir ne fondotenim..arada allik surerim o kadar..
bence cilt yorulmaya gelmiyor,biz temizleyelim derken yoruyoruz cildi..bizim pis dedigimiz cilt belki dengesini bulmak icin yaglaniyor.
peelingde St Ives apricot scrub cok basarili,temizleme jelim avene cleanance ben uzun zamandir bunlari kullaniyorum ve cok memnunum.
Valla gunluk temizlemeden de olmuyor canim yaa..
Nemi bol bir sehirdeyim sehrin tum kiri pasi yuzume yapisiyor..
Sodayi mi fazla ovuyorum diye bu sefer sodayi es gecip kil maskesini yapicam sadece..
Maskeden vazgecmem mumkun degil cok memnunum sadece ara veriyorum iste boyle..
Bu arada okuyup yapmaya kalkan olursa maskeye limon kattigim icin gece yapiyorum..
Amann haa gunduz yapmayin limon guneste leke yapiyor diyorlar.
Hem almio hemde bakimlimi ol diyo kusura bakmada o is nasil olacakmis.valla misal ben kendime yeni seyler aldikca mutlu oluyorum insan kendine yakisanida alinca daha keyifli oluyor.alican o zaman degisik degisik yeni bakiminida yapican havandan gecilmiyecek.insan ayni seyleride giyine giyine pasbal gözukur cnm kendine yakisani al valla biz dusundukce kocalarimizi parasini bu hale geliyoruz al giy canim ye kocanin parasini catir catircanlarımmmm naparsam yapym olmuyoeltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..