- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
ona katılmıyorum işte..bakım için binlerce liraya gerek yok ki....uygun fiyatlı tonla şey var..aylık kendinize ayrıdğınız bir para var mı? ne kadar?aynennnnn dediğiniz gibi size bazı imkanlar verilmeden ne yapabilirsiniz kiiii sonuçta
eşiniz de evinizin temizliğine aşık zaten değil mi:):)kendi hatalrınızın farkındasınız aslında ,biz ne diyelim ki..
Lazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.aynennnnn dediğiniz gibi size bazı imkanlar verilmeden ne yapabilirsiniz kiiii sonuçta
Maaşımdan elime 10 tl kalmyorona katılmıyorum işte..bakım için binlerce liraya gerek yok ki....uygun fiyatlı tonla şey var..aylık kendinize ayrıdğınız bir para var mı? ne kadar?
ayrıca eşiniz amdem eltinin tarzını seviyor,sizden de onu bekliyor,diyin o zaman para lazım diye..bana alma demeyeceksin o zaman diye..
ayrıca her aldığınızın hesabını da vermeyin eşinizz..o sadece sonuçla ilgilensin
zaten beni bu kadar kıza bileyen kendimi düşük gösteren eşimin ona hayran olmasıııKiyaslamasi çok kötü eşinin. Ben olsam daha da hırs yaparım. Benim de eltim çok bakımlı, çok kıyafeti var ama ben de hep farklı şeyler almaya gayret ederim, temizligime dikkat ederim, özellikle kayınvalideme, el time gidecekken daha bir güzel görünmeye cabalarim.
aynennnnn dediğiniz gibi size bazı imkanlar verilmeden ne yapabilirsiniz kiiii sonuçta
ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı biliyorsunuz ama yapmak zor geliyor... insanın alışık olduğu bir düzeni değiştirmesi zor ama imkansız değil...hem evinizi temizleyebilir hemde bakımlı olabilirsiniz...üst değiştirmek...hafif makyazj allık- kalem rimel ruj sürmek-saçları düzeleştirmek en fazla yarım saatinizi alır.. tabi düğüne gider gibi hazırlan mayacaksanız...sizi bakımsız görünce eşiniz evin bakımlı olmasını görmeyecektir bile...eltimin evini pislik götürüyo daha ya 3 ya 4 kez temiz bulup gitmişizdir ama sokağa çıktında manken gibi zannedersin herşey tertemiz iyi hayatında ben gece 11lere kadar ev temizlicem diye çatlıyorum duşa giri zor yatyrum değilki saç düzleştircemdeee maşa yapcamdaaa o bide çocuk bakıyo işten geliyo evet evini pislik gtürüyo ama her duştan sonra maşa yada düzleştricisini yapar gece 4 olsun gene yapar her sabah çok yoğun makyajını yapar bende şuan ruj bile yok bide böle düşündükce yapsamda yakışmıcak gibi hissediyorumm
erkeklerin söylediği bir yalan bu masraf olmasın diyeMaaşımdan elime 10 tl kalmyor( evet bir iki kez dedim onun gibi olmamaı istiyorsan aldıgıma karısma diyorum alısveriş yapym diyorum illa almaz mı gerekiyo senin kıyafetlerinde çok güzel ama sen yakıştrmasını bilmysun diyo (
aynennnn işte onlarında durumu bizimle aynı ama kız kavga dövüş aldırıyo her düğünde bayramda alıncak diyo kavga ediyo ama genede aldırıyoLazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.
kişisel temizlikte..saçında beyazların varsa dip boyası yapman gerek,sir ağda,saç sampuğanı kremi vs..parasız temiz olunur ama çok bakımlı olunmaz sanırımLazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.
canlarımmmm naparsam yapym olmuyoeltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..
bende bakımsızgillerdenim ama biyere gidilceğinde 5 dk da makyaj saç yaparım
çalışmıyorsanız bütün gün evde uğraşın saçlarınız için artık kalıcı şeyler var brezilya fönü vs. yüzdeki tüyler içinde evde iple ağdayla kendiniz almayı öğrenin her an alabilirsiniz. Çözüm çok vakit ve istek yeterli :)
çalışıyorum ama pazar günüm boş
laser para kabul ediyorum..Lazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.
öyle şey olur mu hiç yapmayın lütfen..çalışan bir kadın kendine 50tl en az para ayırmalı...maddi durumlar ,borç vs aşırı değilse yapabilrsiniz neden yapmaycaksınız ...Maaşımdan elime 10 tl kalmyor( evet bir iki kez dedim onun gibi olmamaı istiyorsan aldıgıma karısma diyorum alısveriş yapym diyorum illa almaz mı gerekiyo senin kıyafetlerinde çok güzel ama sen yakıştrmasını bilmysun diyo (
işte cesaret meselesi bir türlü kavga edipte o ayakkabı alınacak diyemiyorummmmmO zaman sizde gerekirse kavga kıyamet aldıracaksınız. Böyle alıştırmayın eşinizi.