Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

aynennnnn dediğiniz gibi size bazı imkanlar verilmeden ne yapabilirsiniz kiiii sonuçta
ona katılmıyorum işte..bakım için binlerce liraya gerek yok ki....uygun fiyatlı tonla şey var..aylık kendinize ayrıdğınız bir para var mı? ne kadar?
ayrıca eşiniz amdem eltinin tarzını seviyor,sizden de onu bekliyor,diyin o zaman para lazım diye..bana alma demeyeceksin o zaman diye..
ayrıca her aldığınızın hesabını da vermeyin eşinizz..o sadece sonuçla ilgilensin

eşiniz de evinizin temizliğine aşık zaten değil mi:):)kendi hatalrınızın farkındasınız aslında ,biz ne diyelim ki..
farkındayımm tabiki ama kv dem de temizlik hastası onada onu beğendiremiyorum o bi laf demesin diye yırtınıyorum bu kadar.. bide kaynım eltim pis diye çok yakınıyo kv demde ona çok kızıyo sırf ben temizlik konusunda bari biraz iyi olym diye uğraşırken kendi bakımım tamamen kalıyo (

Vay be ben hic makyaj yapmayan ve makyaji sevmeyen birisi olarak cok bakimsizim demek ki Sevgili konu sahibi, makyaj yapmakla bakimli olunmaz bunu once bilmeniz gerekiyor. Ben kilik kiyafeti de cok sade tutan birisiyim. Bakimli olmak illa super $ik giyinip 10 kat makyaj yapmak degildir. Sizin ozguveniniz eksik oncelikle. Makyaj yapmak istemiyorsaniz yapmayin ne yapacaksiniz? Ben makyaj yapmasam bile sabah aksam cilt temizligine cok onem veririm. Yuzume maskeler uygularim, bu sekilde canli ve diri gozukuyor cildim ki ben zamaninda cok sivilce sorunu cekmis birisiyim. Sukur simdi hicbirinden eser yok. Yediginize ictiginize dikkat edeceksiniz, cildinizi sadece distan besleyemezsiniz bu mumkun degil.

Ayrica ne olacak dolap dolap kiyafet alinca? Bosa masraf, bosa para verme.. Bos bir gununuzde gecin dolabinizin karsisina. Kendinize gore kombinler deneyin. Hic giymediklerinizi, ise yaramayanlari da ayirin. $ik olmak icin turlu turlu kiyafetlere gerek yok ki. Her daim siyah bir elbise olmali dolabinizda. Ya da siyah bir body, t-shirt ya da pantolon. Kiyafetlerinizi renklerine gore de ayirabilirsiniz.

Saciniza gelince, yani internette sac sekilleri var bir suru. Uzun mu kisa mi saciniz bilmiyorum. Ne olmus ki guzel gene tarayin, sekilli durmasi icin sprey sIkIn, ya duzlestirin ya kivircik yapin. Ne dert etmissiniz kendizine ya herseyi gercekten hayret birsey.

Maaşımdan elime 10 tl kalmyor ( evet bir iki kez dedim onun gibi olmamaı istiyorsan aldıgıma karısma diyorum alısveriş yapym diyorum illa almaz mı gerekiyo senin kıyafetlerinde çok güzel ama sen yakıştrmasını bilmysun diyo (

bende bakımsızgillerdenim ama biyere gidilceğinde 5 dk da makyaj saç yaparım
çalışmıyorsanız bütün gün evde uğraşın saçlarınız için artık kalıcı şeyler var brezilya fönü vs. yüzdeki tüyler içinde evde iple ağdayla kendiniz almayı öğrenin her an alabilirsiniz. Çözüm çok vakit ve istek yeterli :)

zaten beni bu kadar kıza bileyen kendimi düşük gösteren eşimin ona hayran olmasııı (

ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı biliyorsunuz ama yapmak zor geliyor... insanın alışık olduğu bir düzeni değiştirmesi zor ama imkansız değil...hem evinizi temizleyebilir hemde bakımlı olabilirsiniz...üst değiştirmek...hafif makyazj allık- kalem rimel ruj sürmek-saçları düzeleştirmek en fazla yarım saatinizi alır.. tabi düğüne gider gibi hazırlan mayacaksanız...sizi bakımsız görünce eşiniz evin bakımlı olmasını görmeyecektir bile...
benim görümcemde çok zayıf..bende doğumdan sonra çok kilo aldım... eşim sürekli kardeşinin zayıflığını över her giydiği yakışıyor diye... şimdi zayıflamaya çalışıyorum... hem kendim için hemde eşim için...

erkeklerin söylediği bir yalan bu masraf olmasın diye

Lazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.
aynennnn işte onlarında durumu bizimle aynı ama kız kavga dövüş aldırıyo her düğünde bayramda alıncak diyo kavga ediyo ama genede aldırıyo

Lazere gitmek para, cilt bakımı para, manikür pedikür para, saç bakımı para, boyası, kılı tüyü her şeyi para. En uyduruk pazar malı bluzlar 20 TL.
kişisel temizlikte..saçında beyazların varsa dip boyası yapman gerek,sir ağda,saç sampuğanı kremi vs..parasız temiz olunur ama çok bakımlı olunmaz sanırım

O zaman sizde gerekirse kavga kıyamet aldıracaksınız. Böyle alıştırmayın eşinizi.

Güzel ve bakımlı olmak için illa ki yüzünüze makyaj yapmanız gerekmiyor.
-ki yüzünüzü aldırdığını söylüyorsun . Aman ha cildini 'kocama güzel görüneyim ' diyip mahvetme..

Ayrıca kv denizin temizlik konusunda gözüne girmek için ne diye bu kadar kendinizi hırpalıyorsunuz ..
Siz temizliğinizi normal şartlara göre uygun şekilde yapıyor musunuz , yapıyorsanız sorun yok..
Kv den ister beğensin ister beğenmesin sen temiz olduğunu ve eşinde temizliğini gördükten sonra kime neyi gösterme çabasıdır bu ?

Saçlarına bir gün fön çektir iki gün kullan yada kendin düzleştirebilirsin..
Bir kaç gün sonra da saçlarına hafif maşa yapıp , dağınık topuz yapabilir, bi rimel sürebilirsin..
Bir ruj ..
Bunlar bile inanın havasını değiştirmeye yeterli..
Sürekli aynı parfümü kullanma , farklı parfüm kokularını deneyerek kendi has kokunu bulmayı deneyebilirsin..

Evin içinde eşofmanla bile seksi olabilirsin
Dar paçalı eşofman altları var, üzerine oturan varsa imkanın onlardan alabilirsin..

Artık sıcaklar geliyor, mini şort giyebilirsin falan.

Bunları olan kıyafetlerinden bile yapabilirsin, değerlendirmek senin elinde..

laser para kabul ediyorum..
ama onun dışındakiler için çalışan bir akdın para ayırabilir diye düşünüyorum.manikür pedikür için ,aparat var etleri alan,10 tl satılıyor.törpü gibi bişey,ucu çatala benziyor.badem yağı kullanırsın yumuşatmak için de..
saç evde rahatlıkla boyanır,20 tl..nette satılan 20-30 -40 tl ye bluzlar var ,her ay 5 tane alması da gerekmiyor.

öyle şey olur mu hiç yapmayın lütfen..çalışan bir kadın kendine 50tl en az para ayırmalı...maddi durumlar ,borç vs aşırı değilse yapabilrsiniz neden yapmaycaksınız ...
aksesuar kullnabilrsiniz..beyaz düz bir tsgrtü bile çok tarz yapar..bluz üzeri kemer,ya da büyük renkli bir kolye..ya da şık ayakkanılar..

valla konu sahibine bende hak verdim ama..
calisiyoruz, isten geliyoruz, temizlik camasir yemek, herseyi yerli yerince yapmaya calisinca, insanin vakti kalsa enerjisi kalmiyor.
maalesef bende yapamiyorum, mesela 2 aydir oje surecek vakit bulamadim. dibim geldi, gidemedim.
pufff ((
bunun adi ozguvensizlik filan degil, ama suslu puslu birini gorunce vallahi bnde ozeniyorum ve ne derseniz deyin, gercekten evini, isini, yemegini, camasriini ihmal etmemeye calisan bir insanin, her daim o kadar suslu puslu olabilmesi mukun degil.

evde hic bir is yapmasam, her daim suslu puslu gezerim. Ama inanin bazen kendimi evde bir yerden bir yere kosarken buluyorum, ne zaman oje surebilir, saclarimi duzlestirebiirim acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…