• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ayrılıcam, ne zaman, nasıl, help me

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ezel'deki replik aklıma geldi: "Merhametli kişi bıçak kullanır." Bence en güzeli bıçak gibi kesip atmak. Açık ve anlaşılır şekilde onun gibi hissetmediğinizi anlatıp bir daha da hiç açık kapı bırakmazsanız zamanla umudu biter.

Ezel'deki replik aklıma geldi: "Merhametli kişi bıçak kullanır." Bence en güzeli bıçak gibi kesip atmak. Açık ve anlaşılır şekilde onun gibi hissetmediğinizi anlatıp bir daha da hiç açık kapı bırakmazsanız zamanla umudu biter.
Merhametli kişi bıçak kullanır... Harika sözmüş, teşekkürler sista

Konu sahibi naptın
Mesaj attım, akşam görüşelim diye aradı ama çok geç çıktım mesaiden çok yorgunum diye yarına erteledim. Yüz yüze konuşmak istiyor, yanlış mı yapmışım

Eklentiler

• Screenshot_20210602_221841.jpg
    Screenshot_20210602_221841.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210602_221854.jpg
    Screenshot_20210602_221854.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 43
Mesaj attım, akşam görüşelim diye aradı ama çok geç çıktım mesaiden çok yorgunum diye yarına erteledim. Yüz yüze konuşmak istiyor, yanlış mı yapmışım
Yani yüz yüze konustuğunuz zaman duygusallığın hakim olup farklı kararlar alma ihtimaliniz var. Mantığınız ağır bassın.

Yani yüz yüze konustuğunuz zaman duygusallığın hakim olup farklı kararlar alma ihtimaliniz var. Mantığınız ağır bassın.
Ya esasen bir mesajla bitirmeyi ben de çok etik ve mantıklı bulmuyorum ama bittiyse bitmiştir bir şey, neyin konuşmasını yapıcaz, neyi uzatıcaz artık.. Kısa tutmaya çalışacağım görüşmeyi yoksa işler sarpa sarıyor

Ya esasen bir mesajla bitirmeyi ben de çok etik ve mantıklı bulmuyorum ama bittiyse bitmiştir bir şey, neyin konuşmasını yapıcaz, neyi uzatıcaz artık.. Kısa tutmaya çalışacağım görüşmeyi yoksa işler sarpa sarıyor
Haklısınız etik değil. Ama sizin şartlarınız da ve karşınızda ki kişinin mizacına bakarsak buluşunca işler farklı yönlere kayabilir o manada söyledim. Ağlar üzülürsünüz , kıyamazsınız vs. Ama zaten kararlı iseniz bunların hiçbiri olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun bizi bilgilendirin lütfen. :)

Haklısınız etik değil. Ama sizin şartlarınız da ve karşınızda ki kişinin mizacına bakarsak buluşunca işler farklı yönlere kayabilir o manada söyledim. Ağlar üzülürsünüz , kıyamazsınız vs. Ama zaten kararlı iseniz bunların hiçbiri olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun bizi bilgilendirin lütfen. :)
Amin inşallah, kararlıyım. Allah büyük bakalım, ya bazıları var sanki ben onu kullanmışım gibi yorum yapmış, halbuki ben belli bir yaşa gelmiş insanım, birini ciddi anlamda tanıyıp uyuşursam evlilik niyetim elbette var. Bu çocukla da görüşmemizin ertesi günü aileme açtım ama sürekli kendisinin ısrarı, benim merakım, sonra zamanla paylaşımlarınızı artmasıyla çok hızlı ilerledik. Fakat halen ilk günkü sorunlar gün gibi açık. Bitecek, hayırlısı olur umarım, sağolun

Ay lütfen görüşme ya. Vazgeçmeyeceğim demiş bir de. istemiyorum demişsin, vazgeçmeyecek de ne yapacak. ya görüşünce sana zarar vermeye kalkarsa? takıntılı geldi bu adam bana. ayrıca uzun uzadıya açıklama borçlu değilsin. istemiyorum, sana karşı hislerim yok, bitti. o da anlasın bi zahmet.

Ay lütfen görüşme ya. Vazgeçmeyeceğim demiş bir de. istemiyorum demişsin, vazgeçmeyecek de ne yapacak. ya görüşünce sana zarar vermeye kalkarsa? takıntılı geldi bu adam bana. ayrıca uzun uzadıya açıklama borçlu değilsin. istemiyorum, sana karşı hislerim yok, bitti. o da anlasın bi zahmet.
Bana zarar vermeye çalışmaz ama bir süre peşimi bırakmaz, zamanla da bıkar sanırım. Gerçek hayattaki diğer işlerinde de kafasına koyduğunu o an yapan biri, çok disiplinli, o yüzden çok zorluyor yapısı böyle takıntılı maalesef, dua edin geçsin bitsin hemen. İyi kötü 4 ay geçirdik, o yüzden kabul ettim ama diyeceğim 10 dkmız var, sonra süre dolunca gidicem.

Bana zarar vermeye çalışmaz ama bir süre peşimi bırakmaz, zamanla da bıkar sanırım. Gerçek hayattaki diğer işlerinde de kafasına koyduğunu o an yapan biri, çok disiplinli, o yüzden çok zorluyor yapısı böyle takıntılı maalesef, dua edin geçsin bitsin hemen. İyi kötü 4 ay geçirdik, o yüzden kabul ettim ama diyeceğim 10 dkmız var, sonra süre dolunca gidicem.

E bak sen de demişsin takıntılı biri diye. ben de ondan korktuğumu söyledim.

Öncelikle merhabalar.. Kızlar biri var, sizi çok seviyor, sizden iki yaş da küçük, rüyalarında bile sizi görüyor sık sık.. Öyle ki severken sizi incitmekten sakınıyor, öyle düşünün. Daha tanışmanızın ilk ayında ailesine götürüyor, ablası anne babasıyla tanıştırıyor. Sizinle konuşurken çocuk hayalleri kuruyor, yani bu adam sizi çok deli seviyor. Ama ailenize bu durumu açtığınızda aileniz kabul etmiyor, hem yaşı senden küçük diyor, hem de adam esnaf(5 kişi çalıştırıyor) sanayici olduğu için düzenli bir maaşı olmadığını, geleceğinin belirsiz olduğunu, kendiniz gibi devlet memuru birisi bulmanızı istiyor. Velhasıl aileniz bu adamı istemiyor. Sizse bu delice ilgiyi, arzulanmayı, şımartılmayı seviyorsunuz. Hoşunuza gidiyor ama daha önce aşık oldunuz, aşkı yaşadınız, hissettiğiniz şey aşk değil farkındasınız. Ama güven duyuyorsunuz. Ailenizin istekleriyse daha baskın.. Aileniz sonuçta canınız ciğeriniz. Çıkmaya başlayalı 4 ay oldu ama çocuk bir evlenme teklifi etmediği kaldı ki bana helalim diyor, bilmiyorum birkaç kez durumu anlattım ben hallederim, biz ailemle hallederiz diyor, ailesi güçlü biraz. Fakat ben çok istekli değilim, bunu ona kırmadan nasıl söylerim, siz olsanız ne yapardınız? Bugün söyleyecektim ablası aramış plan yapmışlar, kıramadım. Tüm akşam gezdik, yemek yedik vakit geçirdik. Annesi desen sanki geliniymiş gibi bakıyor. Ne yapsam bilmiyorum ne olur bir yol gösterin, help me
Memur kız bulmuşlar tabi üstünüze düşerler. Böyle rüyada falan görmek bana çok abartı fake falan geliyor. Duygularınızla değil aklınızla karar verin

Diyor ki bak benim ablam da evleneceği zaman enişteme izin verme işleri, sonra ablam ısrarcı oldu kaçarım dedi, ailem kabul etti diyor. Kaçmak filan benim hiç tarzım değil. Seviyorum iyi biri ama olur ya bilirsiniz, içinizden gelmez, gönülsüzsünüzdür biraz. Sırf onu kırmayayım diye devam ettikçe işin içinden çıkamıyorum. Çok baskın, çok ikna edici. Tam bir şey söyleyeceğim hop bir plan yapıyor, bir sürpriz ayarlıyor, bir şey diyemiyorum.
Dikkat et manipüle ediliyor olabilirsin

Açıklama yapmaya uğraşmayın. Bu çocuk kolay birakacak gibi değil. Istemediginizi söyleyip iletisimi kesin. Kırmayayım diye uğraşırsanız sonunda siz zararlı çıkarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back