• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ayrılıcam, ne zaman, nasıl, help me

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hizli baslayan iliskiler hizli biter genelde. Sizinkini bilemem ama adamin simdiden ailesiyle tanistirmasi normal degil bence. 4 ayda kim kimi ne kadar tanir da hellalik olur ki. Sen gosterilen asiri sevgiye kapilmissin ama evlenince oyle sevgi kelebegi olmuyorlar.

Hayır geçmişte 5 yıllık bir ilişkim oldu, ailemi ikna edemedim. Ayrıldım. Şimdi bu çocuk beni sevip, ciddi safiyane duygularla sevince ne bileyim mutlu oldum. Ayrılma konuşması iki kez yaptım, bak dedim bu böyle olmaz. Ama diyor senin peşini bırakmayacağım, sana karşı çok farklı hissediyorum, gerekirse kaçırırım filan. Bir türlü orta yolunu bulamıyorum, nasıl söyleyeceğim.

Siz gerçek misiniz ya?bu saflıkla bu yaşa gelmeniz mucize.. siz aşkı çok yanlış anlamışsınız.
ayol hiç mi tv izlemiyorsunuz, gazete okumuyorsunuz?"helalim, seviyorum peşini bırakmam, gerekirse kaçırırım..." bunlar sevgi değil takıntı! adam kafaya takmış, ya benimsin ya kara toprağın olayının girizgahı bu.. takıntılı erkek, ayrıca başta yazdıklarınız da çok anormal şeyler bence adam sayko kendi içinde.. ayrılırsan tüfekle vurulmayacagının garantisi var mı?

Öncelikle merhabalar.. Kızlar biri var, sizi çok seviyor, sizden iki yaş da küçük, rüyalarında bile sizi görüyor sık sık.. Öyle ki severken sizi incitmekten sakınıyor, öyle düşünün. Daha tanışmanızın ilk ayında ailesine götürüyor, ablası anne babasıyla tanıştırıyor. Sizinle konuşurken çocuk hayalleri kuruyor, yani bu adam sizi çok deli seviyor. Ama ailenize bu durumu açtığınızda aileniz kabul etmiyor, hem yaşı senden küçük diyor, hem de adam esnaf(5 kişi çalıştırıyor) sanayici olduğu için düzenli bir maaşı olmadığını, geleceğinin belirsiz olduğunu, kendiniz gibi devlet memuru birisi bulmanızı istiyor. Velhasıl aileniz bu adamı istemiyor. Sizse bu delice ilgiyi, arzulanmayı, şımartılmayı seviyorsunuz. Hoşunuza gidiyor ama daha önce aşık oldunuz, aşkı yaşadınız, hissettiğiniz şey aşk değil farkındasınız. Ama güven duyuyorsunuz. Ailenizin istekleriyse daha baskın.. Aileniz sonuçta canınız ciğeriniz. Çıkmaya başlayalı 4 ay oldu ama çocuk bir evlenme teklifi etmediği kaldı ki bana helalim diyor, bilmiyorum birkaç kez durumu anlattım ben hallederim, biz ailemle hallederiz diyor, ailesi güçlü biraz. Fakat ben çok istekli değilim, bunu ona kırmadan nasıl söylerim, siz olsanız ne yapardınız? Bugün söyleyecektim ablası aramış plan yapmışlar, kıramadım. Tüm akşam gezdik, yemek yedik vakit geçirdik. Annesi desen sanki geliniymiş gibi bakıyor. Ne yapsam bilmiyorum ne olur bir yol gösterin, help me
Helalım ne ya .Beb oraya takıldım

İşin garibi adamın helalim, gerekirse kaçırırım falan demesi de değil konu sahibinin bunu oldukça romantik bulması. Anladığım kadarıyla olay aslında adamın devlet memuru olmaması yani aileye kabul ettirememek.

Benim için bu kadar arabesklik ayrılma sebebi direkt.

Naptın konu sahibi?
Canım sen o kadar ilgilenmişsin en başından beri, yine sormuşsun. Konu sahibi keşke nezaketen de olsa, bir cevap verseydi. Konu açıp gitmek okuyanlara ilgilenenlere biraz saygısızlık oluyor bence..

Eklentiler

• 02D2A320-65EF-42F6-B1E3-C748D5D2AEA0.jpeg
    02D2A320-65EF-42F6-B1E3-C748D5D2AEA0.jpeg
    199,9 KB · Görüntüleme: 44
Hayır geçmişte 5 yıllık bir ilişkim oldu, ailemi ikna edemedim. Ayrıldım. Şimdi bu çocuk beni sevip, ciddi safiyane duygularla sevince ne bileyim mutlu oldum. Ayrılma konuşması iki kez yaptım, bak dedim bu böyle olmaz. Ama diyor senin peşini bırakmayacağım, sana karşı çok farklı hissediyorum, gerekirse kaçırırım filan. Bir türlü orta yolunu bulamıyorum, nasıl söyleyeceğim.
Siz ne iste çalışıyorsunuz. Memurmusunuz

Naptın konu sahibi?
Konuştuk, ben ikna ederim aileni zamanla ısınırsın bana, biraz daha zaman tanı.. Şöyle böylelerle geçti, ben de ben çok düşündüm kararım kesin dedim.. Gözleri doldu, sonra çıktım gittim. İlerleyen günlerde atarlı durum paylaştı, baktı olmuyor her gün ailesi arkadaşlarıyla mutlu mutlu storyler paylaştı WhatsAppta.. Sonra ben de WhatsApptan da sildim. Şimdi ne olur bilmiyorum, çok şükür bitti galiba

Kesinlikle. Bir süre sonra yazılanları görmezden geliyorlar.
Ya canım inan o kadar şey olup bitiyor ki, ne desem nasıl anlatsam. Ama sizlerin de yol göstericiliği çok oldu teşekkürler, görüştüm ve bitti gibi inşallah
böyle sevgiliyi iki günde sahiplenen ailelerin altından hep bir pislik çıkıyor. bence biraz soğuk yap önce sonra da olmuyor ben devam edemeyeceğim dersin. biter gider...

anlatmazsam ölürüm. bir arkadaşım vardı yıllar önce böyle bir hikayesi oldu. hiç olmaz bir çocuk deli divane aşık buna. kızı ailesiyle tanıştırdı. aile bunu tüm akrabalara gösterdi işte gelinimiz şudur budur. sonra oğlanın travestilerle takıldığını filan yakaladı bu kız. ve tüm aile biliyormuş aslında. akrabalara filan da yok öyle birşey demek için kızı harcamışlar. arkadaşım bu durumu atlatmak için terapi almak zorunda kaldı.
Ya bunun da benden önce çok aktif bi cinsel hayatı olmuş ünide.. Neyse o konulara çok girmek istemiyorum ama o noktada da biraz uyumsuz gibiydik zaten

Canım sen o kadar ilgilenmişsin en başından beri, yine sormuşsun. Konu sahibi keşke nezaketen de olsa, bir cevap verseydi. Konu açıp gitmek okuyanlara ilgilenenlere biraz saygısızlık oluyor bence..
ahaha evet haklısınız, ilgisizlik demeyelim sürekli okuyorum konu güncellendikçe ama bitirdik çok şükür diyelim. İlginiz için teşekkürler

İşin garibi adamın helalim, gerekirse kaçırırım falan demesi de değil konu sahibinin bunu oldukça romantik bulması. Anladığım kadarıyla olay aslında adamın devlet memuru olmaması yani aileye kabul ettirememek.

Benim için bu kadar arabesklik ayrılma sebebi direkt.
Babam serbest meslekteydi, yani ailemde aşk evliliği yok maalesef belki de bunu tatmadıkları için ve babamın çok uzun, yoğun haftanın 7 günü geç saatlere kadar çalışıp evine, ailesine ilgi gösterememesi düzenli bir çalışma hayatı olan, iş garantisi olan memur damat kriterini ortaya çıkarıyor. Ki bence de saçma.. Ama ailemin hayatımdaki yeri çok büyük, çok önemli.

Bu tip adamlar genelde bi ayrılık veya esaa sevgilisiyle bozuşma veya depresyon sürecinde böyle olur...Yarın öbürgün onu 180 derece dönmüş bambaşka ve buz gibi bir adam olarak görmeye hazır ol...

Biraz geçte olsa cevap verdi arkadaş otreracım. ☺️ Ama senin o ince dusuncelerini yerim. ☺️

Konuştuk, ben ikna ederim aileni zamanla ısınırsın bana, biraz daha zaman tanı.. Şöyle böylelerle geçti, ben de ben çok düşündüm kararım kesin dedim.. Gözleri doldu, sonra çıktım gittim. İlerleyen günlerde atarlı durum paylaştı, baktı olmuyor her gün ailesi arkadaşlarıyla mutlu mutlu storyler paylaştı WhatsAppta.. Sonra ben de WhatsApptan da sildim. Şimdi ne olur bilmiyorum, çok şükür bitti galiba
Mantıklı bir karar oldu. Tebrik ederim. :)

Bu tip adamlar genelde bi ayrılık veya esaa sevgilisiyle bozuşma veya depresyon sürecinde böyle olur...Yarın öbürgün onu 180 derece dönmüş bambaşka ve buz gibi bir adam olarak görmeye hazır ol...
Bana diyordu ki senin yanında çok rahatım, olduğum gibiyim, sen çok doğalsın tam istediğim gibisin blablabla.. Bilmiyorum aslında burda yazamayacağım şeyler de var, farklıydık velhasıl kelam. Teşekkür ederim

Çok rahatladı içim, sürekli beynimi kemirip duruyordu çünkü ve olaylar başta dağın tepesinden yuvarlanan bir kar topuyken aniden çığ olup büyümeye başlamıştı. Teşekkürler :)
Yok hiç düşünme inan. Tavır olsun hareketleri olsun mantıksız bir insanmış çünkü. Uzatıp sakız etseydin bu daha fena yapışırdı kurtulmak zorlaşırdı. Memurluk konusunda tamamen olmamakla kısmen hak veriyorum ailene bu arada. Hayat sevgi ile yürümüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back