- 20 Mayıs 2024
- 18
- -3
-
- Konu Sahibi daylight0xx
Ailemle ilişkim hakkında detay vermedim. Hiç de öyle kızlardan olmadımAnnesi babası iki laf etse dünyayı ayağa kaldıran kızların böyle kısıtlanınca girdiği tripleri asla anlamıyorum. Kurtulmuşsun işte. Ağla açılırsın sonrada yoluna bak.
Daha da kötü. 28 yaşındaki aklı başındaki hiç kimse (yaşınızı söylemediniz. 2. Sınıfım diyorsunuz en iyi ihtimal 20 yaşındasınız. 24 25 iseniz bütün yazdıklarımı geri alıyorum28 yaşında sağlık sektöründe memurdu
Çok haklısınız arayıp duruyor engelledim bugünGeçmiş olsun birdaha kimseye bu kadar kör gözle bağlanmayın.Bildigin istediği gibi at kosturmus.Allahdan başkasına bu kadar çok güvenilmez bı kere.Universite okuyorsunuz düşünün sizi kıskanıp sizi degistirmis bunuda çok seviyorum kıskanıyorum adı altında guzellemis.Herseyinize karışmış kızlarla yazismalarinizi okuyacak kadar saçmalamış üstelik saygısızca aldatma potansiyelin var sana güvenmiyorum mesajı ile sizi iyice bağlamış.Sonrada sizi kuşa döndürüp sizde size ait birşey kalmayınca sıkılmış çekmiş gitmiş.Ders olsun duvardan duvara vurarak ağlayarak yas tutarak .Yada nasil olduda bana bunları yapmasına izin verdim aklımı başıma topladım ders aldım diyerek .Bu iki yoldan birini seçerek atlatacak siniz.
Hayır bugün aradı engelledim hâlâ arıyor arama düşüyorAğzımı yorup fikir bile beyan etmem çünkü bir mesaj atsa koşa koşa gideceğin 1500 km öteden belli. Allah carsina pazar versin ne diyeyim. Tek diyecegim o eskidenmiş cocugun seni sevdigi falan yok şuan.. uyudun diye ayrilmalar falan işin bahanesi
22 yaşındayım sürekli baskıliyordu ailene söyle artık diye. Evlenme konusunu açıyordu ben de okulum bitmeden olmaz diyodum. Ama tabi dediğiniz gibi de olabilirDaha da kötü. 28 yaşındaki aklı başındaki hiç kimse (yaşınızı söylemediniz. 2. Sınıfım diyorsunuz en iyi ihtimal 20 yaşındasınız. 24 25 iseniz bütün yazdıklarımı geri alıyorum) hele ki ciddi düşünüyorsa okuyan bi üniversite öğrencisiyle takılmaz ne kadar ben yaşıma göre olgunumda deseniz o iş öyle olmuyor. Ortak bişeyiniz yok. Olmayınca da saçmalıyor seni yalnızlaştırıyor kendine bağlıyor. Bnde kamudayım üniversiteden kızlarla görüşen arkadaşlarımın hep derdi nasılsa okuyorlar ciddiyet istemez bi kaç zaman takılırız. evlenmeye karar verince çalışan memur birini bulur yolumuza bakarız kafasındaydı. Sizinkide onlardan olma ihtimali yüksek.
22 yaşındayım sürekli baskıliyordu ailene söyle artık diye. Evlenme konusunu açıyordu ben de okulum bitmeden olmaz diyodum. Ama tabi dediğiniz gibi de olabilir
Hayır tabiikiOkunu bitirmeden sakın ama sakın evlenme kimseyle.
Hayır tabiiki