kuzum eski sevgilin tam bir manipülatör! gözünü kulağını aç iyi dinle beni şimdi, kısıtlayan sürekli telefon karıştıran arkadaş çevrene erkek sinek bile sokmayan bir insan hastadır. has-ta. sağlıklı düşünemiyorum yazmışsın çok haklısın ama geçecek. bu yaşlarda manipüle edilmek çok kolay oluyor. sevgilin kaç yaşındaydı bu arada? 25ten fazla değildir diye düşünüyorum. kendisine özgüveni olmayan biri ve bildiğin kara üzüm. zamanla seni de karartacak, ki yapmışta bunu. o yüzden kendini suçlu hissediyorsun. oysa senin yanlış yaptığın bir şey yok sen kendini biliyorsun ona karşı yanlışın olmadı. manipülatör insanlar böyledir karşı tarafı suçlu hissettirmeye bayılırlar. ama sen buna dur diyeceksin. geri gelse bile affetme. gözlerindeki perde 1 aya kalmaz kalkar zaten hiç merak etme. doğruyu yanlışı daha iyi göreceksin. tek yapman gereken sana ulaşmasına asla izin verme. ne yaptığını da bilmesin. 2 senenin 2 senesini de mahvetmiş, daha ne yapacaksın bu toksik ilişkiyi Allah aşkına? daha iyilerini hak etmiyor musun sence?