nasil adim atmali

madem ısrarla aradı,sizde açsaydınız, eşim mesgul buyurun ısrarla aradıgınıza göre cok önemli birşey galiba deseydin, sonrada programımız var ama sizin eşimi sürekli ısrar etmeniz benim hiç hosuma gitmiyor, bizimde kendimize göre planlarımız var, her zmanda cagrılmazki diye tersleyip kapatsaydın

ay böyle bitanede bende var.ama çok şükür eşim kendiliğinden mesafeyi koydu.uzaklaştır eşini ama belli etmeden.ben arkadaşına laf söylemeden bi film izlerken yada abimin eniştemin başına gelenlerden bahsederim.oda ders çıkarır kendine.sadece bikere uyardım.dedim dengin değil.onun yuvası bozulacak karısıda senden kaynaklandığını düşünecek (hep böyledirya benim kocam yapmazdı ama...o olmasaydı vss) ozaman biz dönülmez akşamın ufkunda dolaşır dururuz dedim:)) el için ağlayanın gözünün yaşı kurumaz dedim.oda zamanla kendine uygun ark.olmadığını anladı şimdi ohhhhhh diyorum.içim rahatladı valla.akşam çıkmalar bitti (zaten çok çıkmazdı ama arasını açmasaydı çok çekerdim) bide eşi olmadan size geliyormu bilmiyorum ama asla izin verme.bensiz sen gidemezsin eşi olmadanda o gelemez de.he bide ben adamın bi işini bozdum ondan sebepte uzaklaşmış olabilirler:) eşmle bi avm ye gittik orda bi kızla muhabbetteydi baktım yüzüğü yok.anladım hemen dedimki eşine çok selamımı söyle görüşemiyoruz al bigün gelin bize dedim:))) mosmor oldu sonra bi baktım peşimizden gelmiş.kız nere gitti bilmem:))

bence limitlerini fazla asma, pisman olabilirsin sonra :S zorluk cekmeyin..

Yeni evlendiğimde benzer durumla ben de karşılaştım. Eşim biz nişanlıyken 2 tane samimi dostu vardı, hala da var bu insanlar, ikisi de evliydi,
bir tek eşim bekardı. Eşim tek başına oturuyordu ve eşime her akşam çay içmeye filan geliyorlardı, sinemaya filan gidiyorlardı vs vs, takılıyorlardı.
Bana o zaman da evli olan bu insanların bu kadar rahat takılamları tuhaf gelmişti ama tabi beni ilgilendirmez.
Yalnız evlendikten sonra bizim hayatımızı da kendi hayatlarına benzeteceklerdi ama ben izin vermedim.
Eşim genel olarak onlara uyan biri değildir tam olarak ama ben izin verseydim , çok başka olurdu ona eminim.
Yeni evlendiğimiz de neredeyse her akşam oturmaya çağırırdı arkadaşı.
Sonra eşimi sinemaya çağırırdı :) Biz yeni evlenmişiz, eşim onla sinemeya gidecekmiş :)
Bizim de burada kimsemiz yok ve eşimin sadece 1 gün tatili var, o gün de eşimi kahveye çağırırdı mesela. vs vs.
Benim oğlumda 8 aylık, koca gün bunalıyorum, eşim gelsin de ilgilensin diye, geçen gün de arıyor, eşimi sinemaya çağırıyor :)
Allahtan eşim çok uyan bir insan değil bu arkadaşlarına ama biraz kapıyı aralasam, oda uyup gidecek az çok.
Kendinizce çok haklısınız.
Yalnız eşiniz ailesiyle konuşurken olayları yansıtmanız kötü olmuş, sessiz de söylemiş olsanız yansımış bir şekilde.
Eşinin bazı tavırlarını da yanlış yorumluyorsun bence, mesela sensiz yemek yememesi güzel birşey, oturup yemeğini yese keyfine baksa daha mı güzel.
Benim eşim de ben yemezsem, oturup tek başına yemek yemez.
Çocuk benim psikolojimi çok yoruyor, sanırım siz de de böyle bir durum var, eşinize patlıyorsunuz.
Yanlış anlamayın, haklı yanlarınız elbette vardır arkadaşlarıyla ilgili ama çok yüklenmişsiniz.
Daha sakin konuşun, duygularınızı anlatın bence eşinize.

bence doğru yoldasın. yıllardır tam tersini yapanların halini görüyoruz burda. kesinlikle alttan alma. evli ve çocuklu bir erkeğin her hafta sonunu arkadaşlarına ayırma lüksü yoktur, olamaz. bekar hayatı sürmek istiyorsa bekar kalsaymış. siz o kaba arkadaşlardan önce yapın planı ve söyleyin. yada hiç evden çıkmak istemiyorsanız hasta numarası yapın, çocuğu bahane edin vs. bir süre sonra alışacaktır bu düzene. arada sırada da 1-2 saatliğine izin verirsiniz. sizden iyisi olmaz :) bu erkekler böyle, iki gün üstüste yapmasına izin veridiğin şey, yada ona yaptığın bir güzellik hemen en doğal hakları haline geliyor. sen çocuğu ona bırak çık bakalım iki gün arkadaşlarınla noluyor tepkisi. valla benim 7 yıllık evlilik ten anladığım bu arkadaş. her daim satranç oynuyorsun. doğru piyonu oynarsan ne ala.

Aynı sorunu bende yaşamıştım.. (bu arada yazdıkça farkediyorum forumda ne kadar çok aynı sorunu yaşayan hemcinslerimle berabermişim )
Ne küs kalmak, ne ayrı kalmak ne dırdır yapmak ne de alttan almak yada başka bir şey.. İnan bende hepsini denemiştim ve hiçbiri kişiliksiz arkadaşları ile görüşmesine çözüm olmadı maalesef. Ha ne mi çözüm oldu ? O kişiliksiz arkadaslar, zaten kişiliksiz olduğu için zaman içerisinde fazlasıyla belli ettiler, bir de tabir-i caizse yediği kazıklar. Ama gösterdiğim her çaba, en azından hayatına benzeri kişiliksiz arkadaşları katmamasını ve diğerlerinin örnek olmasını sağladı. Hiiiç üzülme inan zamanla sana öyle bir hak vericek ki... Şimdi işlerine gelmez..

Bu arada zaten küsmüşsünüz bence kafi, yemek falan da yapmazsan arkadasları ile yemege falan çıkmasın mazallah dikkat et..

aaa aynı ben..bizde 1 haftadır küsüz.bende inat ettim cok yoruldum artık..nereye kadar gider bilmiyorum

arkadaşa katılıyorum erkekleri ele alabilmenin tek yolu bu alttan almıycaksın

Aile huzurumu kimse bozmaya calisamaz. Hele bekar bir ergen gibi yasayan bir arkadas, asla!

Sizin yerinizde olsam o kisiyle konusurdum. 15 kez aradigi gun keske telefonu acsaydiniz.

Ben olsam "Arkadaşının bana bakışlarından hoşlanmıyorum.Arana mesafe koy.Evimde istemiyorum bu pis adamı" derdim.Büyük ihtimalle "Ne oldu,sana birşey mi söyledi,neden böyle söyledin şimdi" derdi.Bende "Karısına saygısı olmayan,aldatan bir insan arkadaşına mı sadakat gösterecek.Bakışlarını yakalıyorum.Arkadaşının eşine sulanan ilk kişi olmaz" derdim.Kıskançlık 2 erkeğin arasını bozan tek şey hanımlar.Erkekleri birbirine vurdurmadan dozunda kullanmak lazım.Ben eşimin bir arkadaşından böyle kurtuldum

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söliyim diye bi söz var
Ve bu çok doğru
Annemin 10 yıla yakın bi zaman babamdan şiddet görmesinin kaynak sebebi de babamın arkadaşlarıdır
Babam maaşını aldığı gün başına üşüşüp maaaşını yerlerdi.
Babam hiç böyle bi insan değilmiş önceden
Ne zaman bu arkadaş çevresine katılmaya başladı ozaman değişti diyor annem..
Okadar iğrençlerdiki
Nolur bu arkadaşlarla görüşmesini engelleyin eşinizin
Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız
Bazı arkadaşların çok güzel önerileri var çok beğendim.
Bence eşine boş vakit tanıma planları önce sen yap.
Arkadaşlarını unutsun.
Madem laftan anlamıyor sende gizli stratejiler uygula

kesinlikle katılıyorum benimde başımda vardı böyle bi problem zar zor kurtuldum valla ama kesin tavır katı bir duruş sergilemek gerekiyo erkeği kesinlikle boş bırakmıycaksın emin olki şimdi hayır diyen insan öyle kötü bi teklife ilerde senle daha üyük problemler yaşadığında evet diyecek bu hep öyledir bişeylerden huzursuz olunca hep başka şeylere sığınırız eş dost arkadaş ve benzeri gibi..

tekrardan merhaba arkadaslar,
cevaplariniz icin tsk ederim
katildigim cumle
"arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim"
bunu esime soyledim.
ben onun gibi degilim onun ozel hayatina karismam
bana bulasmasin yeterki diyor

dun aksam siddetli tartisma sonucu bende ipler koptu
cunku adam hala susma eylemindeydi
evi birakip gidecek kadar sinirlendim cunku tahammul sinirlarimi zorladi
tepkisiz kalisiyla
baktiki ben zivanadan cikiyorum iyice
suclu olmadigini, kavga etmek istemedigini niyetimin aslinda bahaneyle
evliligimizi bozmak oldugunu vurguladi
ustte cikma politikasimi derler buna bilmiyorum ama baskada bir sey soylemiyordu
bu kadar tartismamizda ayrilmayi aklinin ucuna bile getirmedigini
benim nasil bu kadar kolay soyledigime kizdigini tekrarladi

herseyin hal olmasini istiyorsan o arkadaslarinla gorusmeyeceksin
tamam dedi
geldi sarildi optu "sen ne kadar disa vuruyorsan ben o kadar ice atiyordum" dedi
bayagi bir hasret giderdik
tabii bu barisma merasimi bayagi bir kavgadan sonra oldu
icim hala kirik sahsen

aslinda olay soyle gelisti
bir gun esimle evlilik konusunda konusurken
"mukkemel gorunen evliliklerde sorunlar cok oluyor mesela x arkadas turkiyedeyken
akli basinda davraniyordu buraya geldi tozuttu
sen o zaman hamileydin hayat kadinlarina gitmeyi teklif etti iki arkadas daha vardi yanimizda
bende kizdim artik gidiyormu gitmiyormu bilemem ama bana teklif edemeyecegini anladi"
aklimdan cikmiyor iste o gunden beri
ben 6 aylik hamileydim o zamanlar
'ki bu dedigi arkadas evlenip bu ulkeye geldiginin birinci ayinda
hayat kadinlarina gitmis!
esimle diyalogumuz cok iyidir sohbetimiz fazlasiyla vardir
simdi bu kavgalar sayesinde sohbetlerimiz kisitlanacak
cunku dun soyle bir sey daha dedi
"herseyi karisina anlatan erkek fazla yoktur ben anlattim basima neler geldi bir dahada anlatmam"
bunada sinir oldum
ama icimde bir his var yine gorusecekler :26:
bicak gibi kestirmek olmaz arayi soguturum falan dedigi icin oyle dusunuyorum

bu arada evet israrla aradigi zaman
cevap verecegim ve soyleyecegim
heleki yalniz yakalarsam o adami daha iyi olacak
yuzune bakarak soyleyecegim
esimin gururu kirilmasin diye cevap vermemistim
gordugum zaman soylecegim kesinlikle

bu erkeklerin hepsi mi aynı yabenim de nişanlım böyle evlenince ne olacak kimbilir. sevgiliyken hiç sorunumuz yoktu nişanlandık şu parmağa su yüzük bi girdi beni ilgisiz bırakmaya basladı düşüncesiz arkadaslarının düzüncesiz teklifleri, körolası maçları, bir de zaten uzağız görüşemiyoruz bunun derdi beni çok üzüyor. ilgisizliğinden şikayet ettiğimde de hobilerime karışman saygıyı azaltır diyo saygılı olmam gerekirmiş. tamamen engel olmuyorum ki sadece onlara gösterdiğin hassasiyetin birazını bana göstersin yeterli çok mu abartıyorum acaba. önceden koşa koşa eve gelirdi özlediğini söylerdi uzak şehirlerde oldugumuzdan anca nette görüşebiliyorduk ama o bile yetiyodu. şimdi hala uzagız ama değişti eskisi gibi özlemiyo eve koşarak gelmiyo. işin kötüsü gönlümü de almıyo hep üste çıkma peşinde yanında olsam ilgilenirmişmiş yanında olmadan ilgilenmek marifettir asıl haksız mıyım kızlar bişi söyleyin

Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. çok tatlı bi çiftsiniz =) eşin sana çok düşkün, biraz sabır ve zamanla işler yoluna girecektir. eşinin tek kusuru insanlara hayır diyememesi, buna da sen yardım edeceksin.. aslında eşin seni takmıyor önemsemiyor değil mesele, dostuyla iyi kötü paylaşimları var ve onu incitmek istemiyor.. sen de çok üstüne gitme yazık adama =) benim nişanlımın durumu tam tersi, hiç arkadaşı yok, tek dostu benim.. hep ben zorlarım haftada bir çıksın arkadaşlarıyla halı saha maçı yapsın diye zorlaaa gider, hemen seni özledim der =) bu da iyi değil, arada yalnız kalmak istiyorum, hele evlendiğimizde 24 saat dipdibe olacaz gibi görünüyor bu durum da beni endişeleniyor, abartmamak koşuluyla arada erkek erkeğe dişari çıkmasını isterim.. neyse eşine zaman ver, kavgayla değil de yapıcı bi dille rahatsızlıklarını dile getir, birden kesmesin ilişkisini, yavaş yavaş bi rutine oturtsun ayda bi kez falan görüşsün ona da yok deme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…