Ay işte bende cilve deyince öyle sandım aynı lafı bende yedim ne biliyim alımlı güzel sexi olunacak sandım evin içinde nie o.. Gibi gecelikle dolaşıon dedi ama o deilmiş cilve
Ay işte bende cilve deyince öyle sandım aynı lafı bende yedim ne biliyim alımlı güzel sexi olunacak sandım evin içinde nie o.. Gibi gecelikle dolaşıon dedi ama o deilmiş cilve
Aaayy:)Su dovusu ne olaki
Bi gozune bakip optukten snra gelir galiba gerisi ya.
sunu yapabilirsin. gunduz evde misafir varken yalniz yakaladigin bir anda tahrik edip aksami beklemesi gerektigini soyleyebilirsin. misafir gittigi anda o kiyafetler cikartilacagi icin guzel biseyler giymeyi unutmabu arada dua et bisey unutup geri gelmesinler
Ama erkek beyni nası çözemedim ki seçmek yetmiyo başka bi ilgi istiyo yanı güzel yemek yapmak evi temiz tutmak ve başım ağrıyo dememek yetmiyo mesela arkadaş örnek verdi ben kocamla oyun oynuyorum dedi nası dedim su dövüşü Vs. Siz çok monoton yaşamışınız dedi bunlar senin elinde dedi ama tam ne yapacağım hakkında bi bilgim yok
ivetVuhuuu geriside hadi insallah diyosun yani vuhhhhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?