• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl cilveli olunur bana biri anlatsın

Konuyu baştan sona okudum.Kadın olmak ne zor.Hep paspas yüreğimiz birilerinin yoluna...Daha iyi eş olmak daha iyi bir anne olmak... daha iyi bir ev hanımı olmak için çabalayıp duruyoruz.Hep kendimizde eksikler arıyor , elimizdeki mutlulukları yaşayamadan onu kaybetme korkusunu yaşıyoruz.Bırakın işveyi cilveyi hatunlar.Eşinizle,sevdiğinizle mutluysanız her anın tadını çıkarın.Doyasıya sarılın öpün.Doya doya bakın yüzüne.Samimiyetsiz samimiyetler peşinde koşmaktansa canınız ne istiyorsa içten bir şekilde onu yapın.Kim bilir ne kadar zamanımız var sevdiklerimizle geçirebileceğimiz.Keşke erkekler de bukadar çabalasa bizler için ama yaradılış işte.Kadın olmak dünyanın en zor şeyi zaten daha da zorlaştırmayın bence:KK51:

sunu yapabilirsin. gunduz evde misafir varken yalniz yakaladigin bir anda tahrik edip aksami beklemesi gerektigini soyleyebilirsin. misafir gittigi anda o kiyafetler cikartilacagi icin guzel biseyler giymeyi unutma ;) bu arada dua et bisey unutup geri gelmesinler :D

Geçen bir konuda hanımefendinin biri bana tarif etmişti övünerek nasıl cilve yaptığını.
Kalabalık ortamda bile yapılabiliyormuş cilve.
Eşinin gözünün içine derin derin bakarmış, sırtını sıvazlarmış, eline dokunup sevgi dolu gülümsermiş...

Ben o hanımefendinin yalancısıyım, belki işe yarıyordur deneyin.

Ben sahsen evli bile olsam sanirim hic cilveli milveli olamam. Bilmiyorum ama hic sevmiyorum oyle baygin bakismalari felan bana gore degil. Evli cocuklu olup mutfakka camasirla ugrasip isimin gucumun haricinde bir de cilve mi yapicam? Cilve yetmez amuda da kalksin kadinlar :KK53:

Ay işte bende cilve deyince öyle sandım aynı lafı bende yedim ne biliyim alımlı güzel sexi olunacak sandım evin içinde nie o.. Gibi gecelikle dolaşıon dedi ama o deilmiş cilve
:KK70::KK70: sizin "cilve yetmezliğinizi" bilemiyorum ama eşinizde "patavat eksikliği" var. bu arada bende öyle kedi gibi cilve yapamam yani yapsam üstümde yapmacık durur. ama bugüne kadar şikayet eden olmadı:KK14: kendiniz olun en güzeli.

sunu yapabilirsin. gunduz evde misafir varken yalniz yakaladigin bir anda tahrik edip aksami beklemesi gerektigini soyleyebilirsin. misafir gittigi anda o kiyafetler cikartilacagi icin guzel biseyler giymeyi unutma :KK66: bu arada dua et bisey unutup geri gelmesinler :KK70:

Vuhuuu geriside hadi insallah diyosun yani vuhhhhuuu

Ama erkek beyni nası çözemedim ki seçmek yetmiyo başka bi ilgi istiyo yanı güzel yemek yapmak evi temiz tutmak ve başım ağrıyo dememek yetmiyo mesela arkadaş örnek verdi ben kocamla oyun oynuyorum dedi nası dedim su dövüşü Vs. Siz çok monoton yaşamışınız dedi bunlar senin elinde dedi ama tam ne yapacağım hakkında bi bilgim yok

Su dovusu neymis ki,su savasi gibi bisey mi:110:

Cilve yaparsın çok cilvelisin bu ne böyle derler. Yapmazsın çok odunsun derler. Erkekleri anlamak güç bayanlar :)

Ay çok zor ya burgunun kocasıyla mutlu gecen hemen başkalarından kendını üstün goruyor vay efendım ben cılvelıyım şöyleyım böyleyim

Kımsenın bır günü bır Gününü tutmuyor dün suda oynayan arkadasın yarın gelip kavga ettık yada yüzüme bakmıyor dıyebılır eşinlede alakalı bır durum hem Herkesın hoşlandığı Şeyler farklı Artı dün hoşlandığımız seyı bugün ıstemıyor olabılırız bıle

Sen Canını Sıkma içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle yap Canın ne istiyorsa hatta bazen eşini sen teşvik et hazırlan süslen puslen Can'ın ıstemıyosa hıc bışey yapma eğer o ıstıyosun zaten onu cilve sanır :)

Ay işte bende cilve deyince öyle sandım aynı lafı bende yedim ne biliyim alımlı güzel sexi olunacak sandım evin içinde nie o.. Gibi gecelikle dolaşıon dedi ama o deilmiş cilve
:-) ben evli değilim ama erkek arkadaşım bana hep çok cilvelisin falan der ondan kizamiyomus falan:KK70: arkadaşın yazdığı gibi öyle doğmuşum galiba:)) biraz çocuksu olmak ilgili olmak gibi birşey herhalde su an tanımını yapamadım ama yatak kısmını bilemicem:))) guleryuz tatlı dil oldu mu başka birseye gerek yok tabi bir de dogallik

eşini seven kadın zaten doğası gereği en cilveli kadındır:KK68:

Her evliliğin dinamiği ayrı. Herkes ayrı bir şekilde yol tutturup öyle gider.
Sevgiyi hissettirmek en onemli kaide her iki taraf içinde. Bazı kadınların buradaki hatası anne gibi göstermesi sevgisini.

Cilve genelde nazlı nazlı konuşmak bakmaktır. İşve ise cinsel çekicilik için yapılanlara deniyor.

Kadınlar zaten bu şekilde yaratılmıştır aslında. Farkında değiller. En " ben kalasım" diyen kadın bile işve cilve sahibidir .

Her evlilikte bunu yaşama zamanı farklıdır hepsi bu.

Back
X