Bazi erkekler de sert kadin seviyor ama. Kocaniz oyle seviyosa nolcak
vercen kırbacı o zamanonların cilve anlayışı da o demek ki.
bence bir erkek bir kadını gercekten seviyorsa cilveli zayıf bakımlı ve güzel gibi kriterler aramıyor ama sevmiyorsa herseyin gözüne batar önemli olan cilve falan degil adamın seni sevip sevmediğini
deneyecemama 2 yasında çok huysuz bi oglum varEvet oyle ama kızlar bence tedbırıde elden bırakmamak lazım
Gercı bunu erkekler için degil kendimiz için yapmalıyız elimizden geldğince guzel zayıf bakımlı hoş olmalıyız bence kadının doğasında var evlendim barklandım kocamda sevıyor dıye boş durmakta olmaz önumuzde koca bır omur var kım herzaman bakımlı guzel kadınsı herkes tarafından gıpte edılen kadın olmak istemezki
Doğan geregı zaten işveli cilvelisindir kocanın hoşuna gıtmışsindirki seninle evlenmiş koru ve yenı bıseyler kat bence begendıgın unlulerın fılmlerını ızleyebılırsın evde kendı kendıne dans et kendınle ılgılenmeyı sev parfumler hoş kokular hep kullan evet sevmıyosa hıcbırı işe yaramaz ama kendını daha mutlu daha seksi hissedersın
kocamın sevgisinden bile emin degilimseviyorum diyor bırakmam diyor ama sonuç yine ayrı yataklar yalnız geçen hafta sonlarıdeneyecemama 2 yasında çok huysuz bi oglum var
kocamın sevgisinden bile emin degilimseviyorum diyor bırakmam diyor ama sonuç yine ayrı yataklar yalnız geçen hafta sonları
Neden kocanızı kendini daha çok bağlamak ve vazgeçilmek olmak istiyorsunuz ki...
Evliliğinizde bir şeyler eksik ise bu tek tarafın çabalaması ile olmaz. Öyle süslenmek püslenmek ile olacak şeyler değil bunlar...
" ay sizin evliliğiniz çok monotonmuş" diyenler gerçekten saçmalıyor.
Ayrıca su savaşı yapmakla mı kurtuluyorlarmış monotonluktan ; yoğurt atayım eşime yemekte , ya da kaşıkla çay :) daha heyecanlı olur.
Hatta yastık savaşı yapalım, cilveli cilvelide bakmayı unutmayalım kafasına kafasına vurdukça. Birde işveli bir kahkaha. :)
Erkekler eve geldiklerinde pijama giyip kumanda almıyorsa , o da monotonluktan kurtulup cilveler yapıyorsa hak ediyordur o adam için sahtede olsa birşeyler yapmak.
Yok değilse giyilen bir geceliğe bile " o.. gibi " olmuşsun şeklinde tahlilsiz, affedilmez bir cümle kurabiliyorsa o adam hiç birşeyi HAK ET MEZ.
son 4 4,5 bucuk yıldır genelde ayrı yatıyoruz psikolojik galiba eşim uyuyamıyor hayatında bi kadında yok eminim garibim zaten geçim sıkıntısıyla uğrasıyor bide senden degil ama evlilikten söylenmelerinden bıktım dedi 6 7 ay önce Bende boşanalım o zaman dedim boşanmam vazgeçemem dediAllah bagıslasın canım oğlunu maşallah :)
Nıye ayrı yatıyorsunuzkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?