Cilveli olmak içten gelen bir şeydir canım. Herkese karşı da gelmez bence. Daha çok bağlamak için bir kere terk ettim. O yetti sanırım. Ufacık bir şey yüzündendi. Ayrıldım, beş sene de barışmadım. Terk edilmek insanda takıntı yapıyor herhalde. Kimi terk ettiysem hepsi de peşimde koştu... Çok sevgi, yoğun ilgi göstereceksin ama en ufak hatasında da ayarı vereceksin. birden o ilgi kaybolunca karşındaki insan boşluğa düşüyor ve sana daha çok tutunuyor.9 aylık evliyim dün yeni evli bi arkadaşımla sohbeti ederken kocasının bütün huysuzluklarının cilve yapmadığı zamanda ortaya çıktını söyledi ona ilgi göstermek ayrı cilve yapmak ayrı dedi sizler kocanızı kendinize daha çok bağlamak vazgeçilmez olmak için ne yaptınız??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nasıl cilveli olunur bana biri anlatsın
- Konu Sahibi ssaryms
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Iyi de bu sonradan oluşmaz ki.İstediğim.şey şu ne yapmalıyım ki kocam benimle daha çok vakit geçirmek istesin hem yatak hem normal olarak? En iyi arkadaşı ben olayım tabi oda benim en iyi arkadaşım olsun ama nası
Flört Döneminde ilişkinin dinamiği belli olur.
Nasıl başlarsa öyle gider.
Ay işte bende cilve deyince öyle sandım aynı lafı bende yedim ne biliyim alımlı güzel sexi olunacak sandım evin içinde nie o.. Gibi gecelikle dolaşıon dedi ama o deilmiş cilve
Aaaaaa eşiniz size böyle mi dedi.
Yuh
İşte neye kızdığını biliyorsun, onları yapmamaya gayret et bence.Arkadaşım dioki sabah ruj surup öpüyorum heryeri ruj oluyo çok hoşlanıyor dio ben yapsam heryerimi kirlettin Die kızar yani
Rujlu öpmeyiver sen de.
Ben de 36 yıllık hayat tecrübeme göre yemek, temizlik, oyun erkeklerin beyninde olmazsa olmaz değil.
Erkekler de biz kadınlar gibi sadece huzur istiyor.
Bence en kolay iş bu zaten.
Tatlı dil ve Güleryüz.
Hem zahmetsiz hem yorucu değil hem de bedava.
Laale, güzel yüreğinden öperim seni. Bayılıyorum yorumlarına
Arkadaşım dioki sabah ruj surup öpüyorum heryeri ruj oluyo çok hoşlanıyor dio ben yapsam heryerimi kirlettin Die kızar yani
Arkadaşınızı baz almayın siz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin kocanızın karakteri alışkanlıkları ve zevkleriyle onun eşininki bir olamaz.. Onun kocası sever sizinki sevmez.. İşve cilve içten gelir. Sonradan öğrenilmez. Bizim bir komşumuz vardı. Hayatımda o kadın kadar cilveli "kim o?" diyenini duymadım. Adamı yoldan çıkaracak cinstendi valla.Beni karşısına alıp saatlerce çalıştırsa onun kadar diyemezdim herhalde Laale'nin yorumuna katılıyorum sonuna kadar. Aynılarını yazıp tekrara düşmeyeyim Allah eşinizle muhabbetinizi arttırsın
Çok teşekkürler.Laale, güzel yüreğinden öperim seni. Bayılıyorum yorumlarına
Arkadaşınızı baz almayın siz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin kocanızın karakteri alışkanlıkları ve zevkleriyle onun eşininki bir olamaz.. Onun kocası sever sizinki sevmez.. İşve cilve içten gelir. Sonradan öğrenilmez. Bizim bir komşumuz vardı. Hayatımda o kadın kadar cilveli "kim o?" diyenini duymadım. Adamı yoldan çıkaracak cinstendi valla.Beni karşısına alıp saatlerce çalıştırsa onun kadar diyemezdim herhalde Laale'nin yorumuna katılıyorum sonuna kadar. Aynılarını yazıp tekrara düşmeyeyim Allah eşinizle muhabbetinizi arttırsın
Ben de hem seni hem de imzanı öpüyorum çok çok..
Yok bi talep yok yani soğuksun falan demez ama kendimi ölçüp tartınca Anaaa bi baktım saat 12 ye kadar anne rolunde 12-1 arası karısı rolundeyim.yani bi çekicilik bulamadım kendimde mesela şunuda fark ettim kocamla hiç konuşmuyorum ben anca o konuşur bi sıkıntısını anlatır bende öyle dinlerim dedim kendi kendime nie hiç adama ne bilim siyaset anlat ne biliyim herşeyden bahset yok bende konuşma özürlüyüm galiba bide
Cilve konusu daha evvel de acildi, eminim orada da bolca taktik verilip alinmistir.
Ama nasil cilveli olunacagini anlatirken o cilvenin ise yarayacagi bir adami da esantiyon olarak vermeli.
Cunku bir erkek suh bakisli, kasi gozu oynayan kadina ölüp biterken digeri onu ahlaksiz ve tehlikeli bulabilir.
Biri sessiz sakin bir kizcagiza hanimefendi derken oteki 'ne kadar sıkıcı' der, kacacak delik arar.
Ayni sey biz kadinlar icin de gecerli.
Birimizin serseri dedigine digerimiz asik oluyor, birimizin efendi damat adayini digeri sunepe buluyor.
O yuzden herkes kendi gibi olsun, oldugu gibi davransin ki dengi kimse onu bulsun.
Siz denginizi bulmussunuz ki yuva kurmussunuz, bundan sonrasi sevgi, saygi en onemlisi de huzur.
Erkekleri ornek almak lazim, hangi koca 'karim beni daha cok sevsin' diye taktik ogrenmeye calisir ki...
Kadinlarin beklentisi daha fazlayken erkekler bu denli rahatsa vardir bir bildikleri.
Ama nasil cilveli olunacagini anlatirken o cilvenin ise yarayacagi bir adami da esantiyon olarak vermeli.
Cunku bir erkek suh bakisli, kasi gozu oynayan kadina ölüp biterken digeri onu ahlaksiz ve tehlikeli bulabilir.
Biri sessiz sakin bir kizcagiza hanimefendi derken oteki 'ne kadar sıkıcı' der, kacacak delik arar.
Ayni sey biz kadinlar icin de gecerli.
Birimizin serseri dedigine digerimiz asik oluyor, birimizin efendi damat adayini digeri sunepe buluyor.
O yuzden herkes kendi gibi olsun, oldugu gibi davransin ki dengi kimse onu bulsun.
Siz denginizi bulmussunuz ki yuva kurmussunuz, bundan sonrasi sevgi, saygi en onemlisi de huzur.
Erkekleri ornek almak lazim, hangi koca 'karim beni daha cok sevsin' diye taktik ogrenmeye calisir ki...
Kadinlarin beklentisi daha fazlayken erkekler bu denli rahatsa vardir bir bildikleri.
bu yaziyi okudum bide gozum avatarina iliistitürk filmi izle kadınlar nasıl cilve yapıyor
mesela birinde kız şakalar yaptı sesini incelterek güldü fln adam en sonunda vurdu kızı
şaka maka bende bilmiyom cilve ne yaptığım en büyük cilve makyaj yaptıktan sonra kapıdan görünmek
korkdumm vallaaaa
esin hangi konulari daha çok severYok bi talep yok yani soğuksun falan demez ama kendimi ölçüp tartınca Anaaa bi baktım saat 12 ye kadar anne rolunde 12-1 arası karısı rolundeyim.yani bi çekicilik bulamadım kendimde mesela şunuda fark ettim kocamla hiç konuşmuyorum ben anca o konuşur bi sıkıntısını anlatır bende öyle dinlerim dedim kendi kendime nie hiç adama ne bilim siyaset anlat ne biliyim herşeyden bahset yok bende konuşma özürlüyüm galiba bide
futbol, siyaset , play station oyunlari diziler ,arabalar vs , o neyle ilgileniyorsa sende ona yonel
o konuya 5 dk ni arayip haberlerini takip etsen herseyini bilirsin zamanla
ben esimin bakdigi diziye bakmam mesela ama fragmanini izlerim (kutlar mesela )
siyaset desen parti falan tutmuyorum ama butun partiler hakkinda konsuurum :))) yani fikrim vardir, hatta onunki hakkin tezat konusup kizdiriyorum
arabalar hakkindada çogu seyi bilirim bi lastik degismesini bilmiyorum,markasi, arizasi, yeni modeli eskisi fiyatlari vs illaki diyecek biseyim vadir
hiçbisey bulamazsan uç çocugun gun gun içinde yaptiklarini anlatirim :))))))))))))
Bu gün sabahtan aksama kadar temizlik yaptım , eşyaların yerlerini değiştirdim vs vs bi sürü şey. Kan ter içinde kaldım duş almaya vaktim kalmadı açıkçası hafif bi makyaj çıkan kaşlarımı da kendim aldım. Evin temizliği bi yana koltuğu değiştirdiğimi bile fark etmedi ama benim kaşlarımı aldigimi farketti.
Kişisel bakımına dikkat et güzel giyin güzel kokular sürün gün içinde. Günün sonu da sana kalmış orasını ben bilmem
Kişisel bakımına dikkat et güzel giyin güzel kokular sürün gün içinde. Günün sonu da sana kalmış orasını ben bilmem