Narsistlik

Bizde boşanmak yok diyor , sürekli pasaklısın evin kirli çocuklara bakmıyorsun yedirmiyorsunanca pra harcıyprsun diyor memnun değilsen dedol git diyoruö sen bekle az kaldı diyor sürwkli aynı laflar
Bi adım atın gerisi gelir. Öldürecek olan aynı evde de bir şey yapar. Nasıl güvende olacaksınız

Bence Esra erola çıkın ciddiyim bu ölümle tehdit edenler Türkiye öğrenince herkes öğrendi diye öyle bir korkuyor ki soyları kurusun su kadınların Canlarına göz dikenlerin amin

İçimde korkularım var ailesi ve kendisi belalı bir aile , kendisi beni ve abilerimi öldürmekle tehtit ediyor ve 2 çocuğum var çaresizim
Tehditleri kayıt altına alıp şikayet etmelisin . Veya planlı yapmalısın bunu hiç anlamayacağı şekilde ses kaydını aç veya telefonu yerleştir bir yere kameradan çeksin hangi cümlelerine böyle karşılık veriyorsa tek tek söyle istediğin cevabı al sonra bırak zaten

Benden boşanmaya her kavga anında birini getirecem sen görürsün çocuklar büyüsün o zaman sen gör diyor bende elinden geleni ardına koyma diyorum
E sizden boşanmayı kendi de istiyor o halde? Buyursun gitsin başkasıyla evlensin diyin siz de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…