- 17 Ekim 2024
- 40
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi zehrahmet33
-
Evet var, zaten bu evde kendim harcıyorum çocuklarımı giydiriyorum yediriyorum kendime ailt faturalarımı ödüyorum ve üzerine hesap soruyor parana ne yapıyorsun diyeekonomik özgürlüğün var mi
Yummuyorum aslında bağırıyorum çağırıyorum kırıp döküyorum düzeliyor 2 gün sonra tekrar aynıNeden göz yumuyorsunuz
Çocuklara nasıl peki onlara yazık değil miYummuyorum aslında bağırıyorum çağırıyorum kırıp döküyorum düzeliyor 2 gün sonra tekrar aynı
Şu kısım korkuttu. Ailenden çekincesi var mı? Ailen arkanda mı?. Boşanmayı çok düşünüyorum heo ölümle tehtit ediyor
Çokta ilgilenmez açıkçası ben bağırıyorum öyle gelip bakıyor , bir çocuğumuz daha olsun diye diretiyor , ben istemiyorum dedikçe günaha giriyorsun ben istiyorum diyor böyle oşmaz çocuk doğurmaSan annenin ecine gidersin diyor bende seve seve diyoruöÇocuklara nasıl peki onlara yazık değil mi
Ah be canım iş işten geçmiş söylememin hiç faydası yok ama belalı tiplerle neden karışıyorsunuz. Neden çocuk yapıyorsunuzİçimde korkularım var ailesi ve kendisi belalı bir aile , kendisi beni ve abilerimi öldürmekle tehtit ediyor ve 2 çocuğum var çaresizim
Evet çok şükür arkamdalar biz bağlı bir aileyiz beni koparmak istiyor onlarsanŞu kısım korkuttu. Ailenden çekincesi var mı? Ailen arkanda mı?
Hiç böyle değildi herşey evlendikten sonra gün yüzüne çıktıAh be canım iş işten geçmiş söylememin hiç faydası yok ama belalı tiplerle neden karışıyorsunuz. Neden çocuk yapıyorsunuz
Bu evlilik devam ederse çocuklara da kötülüğü dokunacak. Çocuklar da sizden nefret edecek. Çocuklar hissediyor her şeyi. Neden boşanmıyorsunuzÇokta ilgilenmez açıkçası ben bağırıyorum öyle gelip bakıyor , bir çocuğumuz daha olsun diye diretiyor , ben istemiyorum dedikçe günaha giriyorsun ben istiyorum diyor böyle oşmaz çocuk doğurmaSan annenin ecine gidersin diyor bende seve seve diyoruö
Peki aile evine gitmeyi denedin mi hiç? Pislik çıkarıyor mu gittiğinde belki bol keseden sallıyordur tehditleriEvet çok şükür arkamdalar biz bağlı bir aileyiz beni koparmak istiyor onlarsan
Tehtitlerinden korkuyorum benim yüzümden ailemden birine bişey olursa diye korkuyorum , Belki bende nu bahanenin arkasına sığınıyorum cesaretlenmem lazımBu evlilik devam ederse çocuklara da kötülüğü dokunacak. Çocuklar da sizden nefret edecek. Çocuklar hissediyor her şeyi. Neden boşanmıyorsunuz
Evet kapıyı çarpıp gidiyorum bişey olduğu yok ama tedirgin oluyorum her seferindePeki aile evine gitmeyi denedin mi hiç? Pislik çıkarıyor mu gittiğinde belki bol keseden sallıyordur tehditleri
Bence de öyle. Destek alın kanıt toplayın. Hem sevgisiz hem şikayet ediyo niye boşanmak istemiyorTehtitlerinden korkuyorum benim yüzümden ailemden birine bişey olursa diye korkuyorum , Belki bende nu bahanenin arkasına sığınıyorum cesaretlenmem lazım
Eğer ki kapınıza dayanırsa polis çağırın uzaklaştırma alın. Belki de bunları hiç yapmayacak bilemeyiz.Evet kapıyı çarpıp gidiyorum bişey olduğu yok ama tedirgin oluyorum her seferinde
Bizde boşanmak yok diyor , sürekli pasaklısın evin kirli çocuklara bakmıyorsun yedirmiyorsunanca pra harcıyprsun diyor memnun değilsen dedol git diyoruö sen bekle az kaldı diyor sürwkli aynı laflarBence de öyle. Destek alın kanıt toplayın. Hem sevgisiz hem şikayet ediyo niye boşanmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?