- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 33
- Konu Sahibi Gizemavcisi
Kitabı okumadım ama aynı yayınevinin çoğu kitabını okudum, takip ediyorum. Narsistle Ateşkes diye bir kitap var, bence alıp okusanız işinize yarar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lutfen kendinizize yuklenmeyin hele ki bir egitimcisiniz evlat bahanesiyle yipranmayin allahaskinaTek başınıza yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum çünkü hasta olan siz değilsiniz eşiniz, siz ancak onun bozdugu psikolojinizi düzeltmeye calışırsınız ki eşinizle aynı evde yasarken bu imkansıza yakın.
Çocuk için annesine kötü davranan, şiddet uygulayan baba ve buna sessiz kalan anne profili gerçek bir aile oluşturur mu sizce yapmayin lütfen..
lutfen bu arkadasin son cumlesini dikkate alin derimNe kadar süredir evlisiniz ?Hep mi böyleydi?Severek mi evlendiniz.Daha öncebu huyunu fark etmişmiydiniz?Tabiki savaşın ama siz çok değerlisiniz bunu unutmayın .Öyle zorki öyle insanlarla başa çıkmak.Bu iğrenç huyları nasıl öğrenmiş insanlar bilmiyorum.Hep kendileri güzel başkaları kötü.Kendinizi yıpratmadan savaşın ama şunuda düşününçocuğunuz böyle bir ortamda nasıl büyüyecek.Ayrıca savaştıktan sonra yorulacaksınız.O yüzden lütfen delil toplayın.
super oneride bulunmus degerli kardesim. tebrikler lutfen evladinizi bahane etmeden saglikli karar almaniz icin savasin derim ama onceliginiz sagliginiza 1 milim dahi zarar vermesine izin vermeme icin cabalayin. onceliginiz sagliginiz olmali. sonra. evlalidiniz olmali. cunku siz saglikli olursaniz evladiniza iyi bir ebebeyin olursunuz. ancak lutfen once kendinize deger verin sonra evladiniz sonrasinda esinizin bu durumuna saglikli olabildikce esin saglikli degilse. siz bukadar zorlukla basedebilmek icin bunlarla cabalamak zorundasiniz sayet esiniz duzelmiyorsa bosanin bu dunyanin sonu degil!!!!!boşandığınız zaman çocuğu babasız büyütmüş olmuyorsunuz, çocuk babasıyla gayet de iyi kaliteli vakit geçiriyor.çocuğun esas evde böyle bir ortamda büyümesi onun için çok yıpratıcı ve psikolojisini bozacak bir şey.ayrıca kim kimden çocuğunu alıyormuş?ortada yüz kızartıcı gibi ekstrem bir şey olmadıkça velayet anneye verilir, hele ki emziriyorum diyorsunuz babanın alma şansı yok.kendinize bu adamı layık görüyorsanız dayağımı ve psikolojik şiddetimi yer otururum diyorsanız dert edinmeyi bırakın.he kendinizi düşünmüyorsanız belki çocuğunuzu düşünürsünüz ve sağlıklı bir ortama geçersiniz.peki bu adam hep böyleyse çocuk neden? ilaç konusunda da doktor ilaçlık bir durum gördüyse kendi kafanıza kendinize tedavi uygulamayın, dediğini yapmayacaksınız doktora gitmeyin.emzirme döneminde olduğunuzu ve ona göre tedavi istediğinizi söylediniz mi?
Ben kafayı yedikten sonra ilaç içmek zorunda kaldıktan sonra mutsuz olduktan sonra çocuğuma emzirecegim süt kesildikten sonra ne yapayım bu kocayı.bırakın gitsin.çocuğunuz bu adamın yanında kalınca iyi mi olacak oda onu örnek alacak .Iyi bir baba mi olacak bu adam.Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi eşim narsistik bir kişilik. Beni depresyona soktu. Gittiğim psikiyatrist e birkaç olaydan bahsedince eşimin narsist bir kişilik olabileceğini söyledi. Eşim kendisinin mükemmel benimse arıza oldugumu düşünüyor. Her fırsatta aşağılama her fırsatta kötü ve suçlu hissettirecek şeyler söylüyor. Hayatımı kısıtlıyor. Kavga etsem daha kötü oluyor etmesem mümkün olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Cahil biri değilim herşeyin farkındayım. Insanlar nezdinde saygın biriyim. Hiç böyle şeyler yasamamistim. Coookkk kötüyüm. Boşanmayı düşünmek istemiyorum. Çocuğum var. Babasız büyütmek hem zor hem babasız büyüsün istemiyorum. Zaten kavga esnasında çocuğumu alacağım sana da gostermeeycegim falan diyor.
Anlayacağınız şerrinden de korkuyorum. Çok bunaldim. Ona öfke doluyum ama herşey yanına kar kalıyor. Sinirlerim bozuldu. Lütfen yardımcı olun. Dr anti depresan verdi ama prospektusu okuyunca kullanmaktan vazgeçtim. Kullansam biraz vurdumduymaz olmayı basarabilirdim belki. Ama emziriyorum. Bebegime bunu yapamam. Çok hassas bir yapım var. Kötü sözleri kaldiramiyorum. O ise sürekli kötü konuşuyor. Birkaç kez de tartakladı beni. Ne yapacağımı şaşırdım.
Sizlerden ricam rencide edecek şekilde konuşmayın yorumlarinizda. Gerçekten dibe vurmak üzereyim. Destek arıyorum. Boşanmayı düşünmeden önce herşeyi denemeye hazırım. Cocuguma borçluyum bunu. O yüzden kestirip atmadan boşanma harici önerilerinizi bekliyorum.
Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.
Bende hep şerrinden korka vazgeçtim çok eski yıllarda ama şimdiki aklım olsa o zaman için bosanirdim diyorum o eziyeti çekmekten seArkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi eşim narsistik bir kişilik. Beni depresyona soktu. Gittiğim psikiyatrist e birkaç olaydan bahsedince eşimin narsist bir kişilik olabileceğini söyledi. Eşim kendisinin mükemmel benimse arıza oldugumu düşünüyor. Her fırsatta aşağılama her fırsatta kötü ve suçlu hissettirecek şeyler söylüyor. Hayatımı kısıtlıyor. Kavga etsem daha kötü oluyor etmesem mümkün olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Cahil biri değilim herşeyin farkındayım. Insanlar nezdinde saygın biriyim. Hiç böyle şeyler yasamamistim. Coookkk kötüyüm. Boşanmayı düşünmek istemiyorum. Çocuğum var. Babasız büyütmek hem zor hem babasız büyüsün istemiyorum. Zaten kavga esnasında çocuğumu alacağım sana da gostermeeycegim falan diyor.
Anlayacağınız şerrinden de korkuyorum. Çok bunaldim. Ona öfke doluyum ama herşey yanına kar kalıyor. Sinirlerim bozuldu. Lütfen yardımcı olun. Dr anti depresan verdi ama prospektusu okuyunca kullanmaktan vazgeçtim. Kullansam biraz vurdumduymaz olmayı basarabilirdim belki. Ama emziriyorum. Bebegime bunu yapamam. Çok hassas bir yapım var. Kötü sözleri kaldiramiyorum. O ise sürekli kötü konuşuyor. Birkaç kez de tartakladı beni. Ne yapacağımı şaşırdım.
Sizlerden ricam rencide edecek şekilde konuşmayın yorumlarinizda. Gerçekten dibe vurmak üzereyim. Destek arıyorum. Boşanmayı düşünmeden önce herşeyi denemeye hazırım. Cocuguma borçluyum bunu. O yüzden kestirip atmadan boşanma harici önerilerinizi bekliyorum.
Siz de onu ezseniz. Mesela ne yapsa ne biçim yapmışsın . Bu iş böyle mi yapılır. Bir şey bildiğin Yok falan diye. Sizi iyice ezecek bu adam yıllar içindeTesekkir ederim. Inceleyecegim sayfayı. Eşim asla hatasının olduğunu düşünmüyor. Asla. Psikologa asla gitmez. Bariz hatalarinda dahi özür dilemeyen biri. Düşünün. Bir kere bile özür dilediği olmamıştır. Maalesef.
Böyle depresyona girip mutsuz bir anne olup çocuğuna verimsiz biri olduktan sonra,Allah aşkına çocuğum için boşanmıyorum demeyinnnnn...bahane hep bahane
Ruh hastası ve şiddet uygulayan kocaya yapışmak için çocuğu bahane eden mantıksız, bencil bir anneye diyecek sözüm yok.Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi eşim narsistik bir kişilik. Beni depresyona soktu. Gittiğim psikiyatrist e birkaç olaydan bahsedince eşimin narsist bir kişilik olabileceğini söyledi. Eşim kendisinin mükemmel benimse arıza oldugumu düşünüyor. Her fırsatta aşağılama her fırsatta kötü ve suçlu hissettirecek şeyler söylüyor. Hayatımı kısıtlıyor. Kavga etsem daha kötü oluyor etmesem mümkün olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Cahil biri değilim herşeyin farkındayım. Insanlar nezdinde saygın biriyim. Hiç böyle şeyler yasamamistim. Coookkk kötüyüm. Boşanmayı düşünmek istemiyorum. Çocuğum var. Babasız büyütmek hem zor hem babasız büyüsün istemiyorum. Zaten kavga esnasında çocuğumu alacağım sana da gostermeeycegim falan diyor.
Sizin gibi enerji emen insanlarin yazmasini engellemek adina mesajimda yorum yaparken incitici olmayın diye belirtmeme rağmen bunu yazacak kadar öfkeden ve nefretten besleniyorsaniz Allah sizin de yardımcınız olsun. Benim de size yapacak yorumum yok. Muhatap olmuyorum sizinle. Lütfen polemik yaratmayı ve o guzel yorumlarinizdan beni mahrum birakinRuh hastası ve şiddet uygulayan kocaya yapışmak için çocuğu bahane eden mantıksız, bencil bir anneye diyecek sözüm yok.
Allah çocuğun yardımcısı olsun.
İncinmek mi? Enerji emen mi?Sizin gibi enerji emen insanlarin yazmasini engellemek adina mesajimda yorum yaparken incitici olmayın diye belirtmeme rağmen bunu yazacak kadar öfkeden ve nefretten besleniyorsaniz Allah sizin de yardımcınız olsun. Benim de size yapacak yorumum yok. Muhatap olmuyorum sizinle. Lütfen polemik yaratmayı ve o guzel yorumlarinizdan beni mahrum birakin