merhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ben kamuda çalışıyorum ve 26 yaşındayım. 6 aylık evliyim. birbirimizi severek evlendik. evlenmek için eşim fazlaca acele etti. aslında tam olarak iyi bir şekilde birbirimizi tanıyamadık. şimdi devamlı tartışıyoruz. 1 gün iyisek 3 gün kötüyüz. eşim çok fazla küsüyor ve trip atıyor. benimde devamlı aklıma boşanma isteği geliyor. en son psikiyatriye gittim ama eşim benle gelmedi. doktora anlattığım kadarıyla doktor eşin narşist özellikler gösteriyor dedi. herşeyimi kısıtlıyor, onsuz birşey yapmamı istemiyor. balkona bile çıkmamı istemiyor. en önemliside konuşurken devamlı sözcklerime dikkat etmeliyim çünkü içinden seçiyor ve kendi üzerine alınıyor. şuanda tatilde olduğumuz için ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim ve zar zor beni annemin yanına getirdi. kendide annesinin yanına gitti. en azından işe başlayana kadar görüşmek istemiyorum.
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni suçluyor. beli ağrıyor beni suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni suçluyor. beli ağrıyor beni suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...