• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

narsist es

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Narsistliğin bir tedavisi olmadığını okumuştum. Ayrıca narsist insan hiçbir şekilde hasta olduğunu kabul etmez ve tedaviye gelmez. Genellikle narsist insanların, psikolojisini bozduğu insanlar psikiyatriste gidiyormuş. Ve psikiyatrist size narsist insanla nasıl yaşamanız gerektiğini anlatır, nasıl davranacağınızı gösterir, sizi o yönde eğitir.Bunları sizde araştırabilirsiniz. Yani seçim sizin,siz ona göre davranmayı öğreneceksiniz. Onun bir gün değişeceğini sakın beklemeyin.

Balkona bile cıkarmıyor ama calısıyorsunuz.
E calısırken bisey olmuyor balkonda mı oluyormıs?
Özetle para tatlı geliyor hem calıssın hem kölem olsn.
Anasına da diyeceksin ki memeden kesin artık😖

Merhaba.
Narsistik sapkınlık çok tehlikeli bir ruh hastalığı. Maalesef düzelme oranı neredeyse sıfır. Bir zamanlar ben de bu sayfada yazdım, sürekli boşanma isteğim vardı ama onun etkisinden çıkmam bir kaç yılımı aldı.
Önce narsistik sapkınlar hakkında okumanı tavsiye ederim. Özellikleri taşıyorsa maalesef ayrılık en doğru karar olur çünkü iyileşmezler...

nereden bulup evleniyo millet bu heriflerle bilmiyorum. hiç mi bi özelliğini göstermiyo evlenene kadar yoksa sz mi görmezden geliyorsunuz anlamıyorum ki.

merhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ben kamuda çalışıyorum ve 26 yaşındayım. 6 aylık evliyim. birbirimizi severek evlendik. evlenmek için eşim fazlaca acele etti. aslında tam olarak iyi bir şekilde birbirimizi tanıyamadık. şimdi devamlı tartışıyoruz. 1 gün iyisek 3 gün kötüyüz. eşim çok fazla küsüyor ve trip atıyor. benimde devamlı aklıma boşanma isteği geliyor. en son psikiyatriye gittim ama eşim benle gelmedi. doktora anlattığım kadarıyla doktor eşin narşist özellikler gösteriyor dedi. herşeyimi kısıtlıyor, onsuz birşey yapmamı istemiyor. balkona bile çıkmamı istemiyor. en önemliside konuşurken devamlı sözcklerime dikkat etmeliyim çünkü içinden seçiyor ve kendi üzerine alınıyor. şuanda tatilde olduğumuz için ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim ve zar zor beni annemin yanına getirdi. kendide annesinin yanına gitti. en azından işe başlayana kadar görüşmek istemiyorum.
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni suçluyor. beli ağrıyor beni suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...
Ömür çürütür böyleleri.Sayılı nefesımız var zaten.Çok saçma..

Benim boşadığım eşimde yolda birini görsem sen benden ılerı gıdıosun diodu yanında ben varım erkek hep ılerı olmak zorunda diodu.Kıyameti koparıodu.Ama benı 2000 kişilik işyerıne gonderıodu.Çünkü para kazanıodum.

benim de babamın narsisist bi yapısı var evlenene kadar ne çektiğimi bir ben bilirim. çok zor gerçekten narsisistse düzelmeleri de zordur. narsisist değilse kötü huylarını sevginizle anlayışınızla konuşarak düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum ama gerçek bir narsisisti düzeltmek pek mümkün değil.

Narsistin tedavisi yoktur öyle gelmiş öyle gider.

Kötü insanları psikoloji sınıflandırır, narsist de onlardan biri tür adı gibi. Mesela akrepe gel seni tedavi edelim şöyle minnoş bi tavşan ol kimseyi zehirleme denir mi. Denmez 🤓

Ayrıl kurtul.

konu sahibi,ne yaptınız merak ettim,boşandınız mı veya eşiniz düzelmeye yönelik adım attı mı hiç? o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back