- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu açıdan düşünmedim haklısınız balkona çıkarmama zihniyetinde olan çalışmasına da izin vermez.Doktorlar sozlesmis gibi neden kk daki tüm konu kocalarına narsist diyor anlamadım
Siz çalışıyorsunuz her gün dışarı çıkıyorsunuz ama eşiniz balkona çıkmanıza karışıyor . Bu da ilginç mesela . Çalışmama karışıyor yazmamissiniz . Benim böyle bir hastalığı olsa eşimin balkona çıkması mı işte çalışması mi rahatsız eder diye düşününce işte çalışması bence.
İşine gelen şeyi işine geldiği gibi yapıyor . Hem şımarık hem ozguvensiz
Sanirim eşinizin annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için başkalarından sakındığı için eşiniz de annesinden böyle görüp size aynısını yapıyor olabilir.Yaptiklari normal bi davranış değil ama aklıma neden olarak bitek bu geldi.merhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ben kamuda çalışıyorum ve 26 yaşındayım. 6 aylık evliyim. birbirimizi severek evlendik. evlenmek için eşim fazlaca acele etti. aslında tam olarak iyi bir şekilde birbirimizi tanıyamadık. şimdi devamlı tartışıyoruz. 1 gün iyisek 3 gün kötüyüz. eşim çok fazla küsüyor ve trip atıyor. benimde devamlı aklıma boşanma isteği geliyor. en son psikiyatriye gittim ama eşim benle gelmedi. doktora anlattığım kadarıyla doktor eşin narşist özellikler gösteriyor dedi. herşeyimi kısıtlıyor, onsuz birşey yapmamı istemiyor. balkona bile çıkmamı istemiyor. en önemliside konuşurken devamlı sözcklerime dikkat etmeliyim çünkü içinden seçiyor ve kendi üzerine alınıyor. şuanda tatilde olduğumuz için ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim ve zar zor beni annemin yanına getirdi. kendide annesinin yanına gitti. en azından işe başlayana kadar görüşmek istemiyorum.
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni suçluyor. beli ağrıyor beni suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...
Oğlu bebek mi yemek yiyor yemiyor Ayrıca beli ağrıyınca sen neden suçlu oluon.Annene gitmişsin ne güzel kal orada geri de dönme.Annesi bebegine baksın.Yapamam diosan tedavi sart yeni evlisin 6 ayda bunlarsa düşün sonrasını.merhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ben kamuda çalışıyorum ve 26 yaşındayım. 6 aylık evliyim. birbirimizi severek evlendik. evlenmek için eşim fazlaca acele etti. aslında tam olarak iyi bir şekilde birbirimizi tanıyamadık. şimdi devamlı tartışıyoruz. 1 gün iyisek 3 gün kötüyüz. eşim çok fazla küsüyor ve trip atıyor. benimde devamlı aklıma boşanma isteği geliyor. en son psikiyatriye gittim ama eşim benle gelmedi. doktora anlattığım kadarıyla doktor eşin narşist özellikler gösteriyor dedi. herşeyimi kısıtlıyor, onsuz birşey yapmamı istemiyor. balkona bile çıkmamı istemiyor. en önemliside konuşurken devamlı sözcklerime dikkat etmeliyim çünkü içinden seçiyor ve kendi üzerine alınıyor. şuanda tatilde olduğumuz için ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim ve zar zor beni annemin yanına getirdi. kendide annesinin yanına gitti. en azından işe başlayana kadar görüşmek istemiyorum.
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni suçluyor. beli ağrıyor beni suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...
annesi çok fazla karışıyor. örneğin görüntülü konuşuyoruz benim oğlumun bişeye canı sıkkın ben yarın otobüse atlayıp gelicem diyor. ve bu beni rahatsız edi,yor. annemin yanında kalmamı istemiyorlar evli bir kadın kocasının yanında olmalı diyor. annesi zaten 10 yıl sonra ilk çocuğu olmuş ve ne olursa benim oğlum diyor başka birşey demiyor. annesinin bu tavırlarından da çok sıkıldım.Gençsiniz, kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, karşıdakinin hatalarını görebildiğinize göre körkütük aşık modunda da değilsiniz(ki bu çok iyi bir şey) ama yorumların birinde 6 aylık evliliğin zaten 3 ayı pandemi süreci ile geçti yazısını gördüm hani devamlı evde olduğunuzdan birbirinize sarmış da olabilirsiniz hareketleri batmaya başlamış olabilir. Her evliliğin ilk zamanı bence biraz güç savaşı oluyor evde dengeleri belirlemek için devamlı olarak bir savaş hali oluyor sonrasında taşlar yerine oturuyor ona göre devam ediliyor ya da noktalanıyor. Sizinki de bence böyle bir durum ve sindirmesene izin vermeyin sizi. Sürekli size alınmak için trip atmak için fırsat kollarsa çok yorulursunuz bunun farkında varıp kabullenmeli ve sizi seviyorsa hatasını düzeltmeli. Ve aile olduğunuzu kavrayıp annesini sizin aile içinize karıştırmamalı. Umarım her şey gönlünüzce olur K kamile66
Benim de canımı sıkan şeyler var benim annem de bu akşam otobüse atlayıp geliyor kızımın canını sıkanın canını çıkarırım dedi de.bi evlat kendisinde sanki. Sen ağaç kavuğundan bitmesinannesi çok fazla karışıyor. örneğin görüntülü konuşuyoruz benim oğlumun bişeye canı sıkkın ben yarın otobüse atlayıp gelicem diyor. ve bu beni rahatsız edi,yor. annemin yanında kalmamı istemiyorlar evli bir kadın kocasının yanında olmalı diyor. annesi zaten 10 yıl sonra ilk çocuğu olmuş ve ne olursa benim oğlum diyor başka birşey demiyor. annesinin bu tavırlarından da çok sıkıldım.
Boşan.
.
.
.
Valla kızmayın arkadaşlar ama olması gereken bu.
yazdığınız şeyler o kadar doğru ki ama en azından 1 yıldaha verip sonradan pişman olmak istemiyorum keşke verseydim demek i,stemiyorum çabalamak istiyorum. ama sonuç malesef ki boşanma olacak gibi.Narsist adamda uzmanım nerdeyse...
Annesinin tavırlarına hiç şaşırmadım...Ve evet aürekli küsüp trip atması da sürekli annesi tarafından üstüne düşüldüğü için normal bir ilişkiyi , normal bir muhabbeti kaldıramaz çünkü sen onu sürekli annesi gibi ne yaparsa yapsın pohpohlamıyorsun doğal olarak ..
O her hareketi yapar, istediği gibi davranır, haksızlık da eder hata da yapar, sonuçta hepsinde bir sebebi vardır o da sensindir ama sen hata yapamazsın, 1 kelimen dahi olay çıkmasına yeter...Hata Yaparsan naz veya kadınsal bi trip falan yaparsan iletişimsizlikle cezalandırılırsın...Bunların hiçbirine asla hakkın olamaz.. Sen iyileşelim düzelelim diye çaba harcadıkça o daha da kötüleşecek bunu bil...
1 yılını daha vereceksin ama boşunaymış diyeceksin...Sadece bunu demekle kalsan iyi ama çok yıpranacaksın ruhen asla yüzün gülmeyecek...Bu aralar iyiyiz dediğin ardarda günler olmayacak...Hep bi sorun hep bi karmaşa hep bi çatışma ama ortada ciddi bi sebep olmadan....Oğlumun canı sıkkın sanki diyip koşup gelen bi kv varken, sorununuz olsa bile kendi içinizde halletmenize bile saygı gösterilmiyorken de zaten sağlıklı bir evlilik imkansız...
Bence hiç vakit kaybetme bile
Belki cok karamsar bir tablo çizdim gibi görünebilir hala umudun var ama yaşayıp gör istersen...
Erkeklik yapıyo işte bir yudum aklıyla. Dostlar alışverişte görsün.Doktorlar sozlesmis gibi neden kk daki tüm konu kocalarına narsist diyor anlamadım
Siz çalışıyorsunuz her gün dışarı çıkıyorsunuz ama eşiniz balkona çıkmanıza karışıyor . Bu da ilginç mesela . Çalışmama karışıyor yazmamissiniz . Benim böyle bir hastalığı olsa eşimin balkona çıkması mı işte çalışması mi rahatsız eder diye düşününce işte çalışması bence. Zannedersem eve giren ikinci maaş bu rahatsızlığı ekarte ediyor işteyken.
İşine gelen şeyi işine geldiği gibi yapıyor . Hem şımarık hem ozguvensiz
yazdığınız şeyler o kadar doğru ki ama en azından 1 yıldaha verip sonradan pişman olmak istemiyorum keşke verseydim demek i,stemiyorum çabalamak istiyorum. ama sonuç malesef ki boşanma olacak gibi.