- 15 Nisan 2022
- 17
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Dertsizbedevi
-
Malesef tanımıyorum isim olarak biliyorumGörüştüğü arkadaslarini taniyor biliyor musunuz nasil kisiler ?
Evet küçük bi yer olmasa inanın aklımdan gecen bunlar cıkıp yapıcam ama malesef küçük bi yerKüçük bir yerde mi yaşıyorsunuz? Yakınınızda AVM vs bir yer varsa siz de peşinden AVM'ye falan gidin. Evde oturup somurtunca bunlar ayrı bir havalanıyor. Sinemaya, parka yürüyüşe falan çıkın. Söylenmekle, küsmekle bir şey değişmiyor.
Evet o günlük kabul ediyor ama dediğim gibi bakıyorum diğer gün kahve planları yapıyor nabzımı ölçer givi gitsemmi gitmesemmi diye beni yokluyorHergun gitmesini bende istemezdim acikcasi. Kahvede ne varsa bi sure sonra bagimlilik yapiyor. Zorla, Beraber disari cikmayi teklif etseniz? Kahveye gitmektense kafede bir cay icmeye gidelim deseniz kabul etmez mi?
Zaten küçük bi yerde yasamasak eminim sorunu dediğiniz yöntemle çözmüştüm etrafta sadece onun kuzenlerini tanıyorum diye ona güveniyo benimde bi arkadas cevrem olsa eminim şimdiye ev kusu olurduHer akşam dışarı çıkmak bana normal gelmedi, hayat arkadaşına hiç vakit ayırmayacaksan evliliğin anlamı ne?
O geziyosa siz de gezin her akşam.
İlk önce bence eger ki onlarda evliyse grup olarak bir bulusun. Arkadasiniz azsa ya da yoksa arkadas edinirsiniz hem de boylelikle nasil kisiler oldugunu ogrenirsiniz iciniz rahat eder. Sonrasinda hem eşli olarak belki planlar yapilir siz de dahil olursunuz. Her zaman esli olmasa bile gozunuz arkada kalmaz. Baska bir zamanda hem sizin rahatladiginizi gorurse inadina değil diger bir uyarınız da gerçekten kirildiginizi yada esinizle birlikte olmak istediginizi daha iyi anlar azaltırMalesef tanımıyorum isim olarak biliyorum
Emin olun söyledim 1 2gün durdu şimdi yine başladı cıkmalara etmelere. Yasadıgımjz yer malesef küçük bi yer ve müstakil istee istemez korkuyorumKocaman kadinsiniz evde yanliz kalabilmeniz gerekir korkuyorum bahane olmamali. İki aksamda bir cikmasi cok fazla konusun birlikte vakit gecirmek istedignizi soyleyin yada bende her aksam cikicam ozaman diyin bu sekilde tabiki yurumez
Kıraathane tarzı yaslı dedelerin amcaların gittiği yerKahve dediğiniz nasıl bir yer? Cafe mi? Şu kıraathaneler mi?
Elbette zaten kac aydır işleri yavaslamıstı ve her gündüz bikaç saat takılmasına laf etmiyodum çünkü aksam birlikte oluyoduk bana vakit ayırıyodu bu konuda hic darlamıyodum onu ama sanki ben hayır gitme dedikçe daha cok .okunu cıkarır olduSiz dahil herkesin bazen nefes almaya arkadaşlarıyla olmaya hakkı vardır
Evlilik bir esaret olmamalı
Sizde birşeyler yapın hamilelik doğal bir süreçtir hastalık falan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?