• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcağımı şaşırdım

Adamı evde tutan tek şey sokağa çıkma yasağıymış desene😄
Şakasi bir tarafa hazır olmayan, bekarligina doymayan evlenmesin ya... Ben de mesela bir akşam evdeysem iki akşam disaridayim. Bunu kendime hak gibi görüyorum, insanın eş dost muhabbetine , okey oynayıp geyik yapıp iş güç sonrası rahatlamaya ihtiyacı var. Ben gerçekten bunu anlıyorum,çünkü benzer hisleri yaşıyorum.
Ama madem hala bu kafadasin, madem bekarlik gunlerine doyamadın, niye evlendin?
Yine arasıra ayda bir iki cik arkadaslarinla okey oyna, balık tut falan . Ama evde bekleyenin varken böyle şeyler yapmaya hakkın yok😡

Şakasi bir tarafa hazır olmayan, bekarligina doymayan evlenmesin ya... Ben de mesela bir akşam evdeysem iki akşam disaridayim. Bunu kendime hak gibi görüyorum, insanın eş dost muhabbetine , okey oynayıp geyik yapıp iş güç sonrası rahatlamaya ihtiyacı var. Ben gerçekten bunu anlıyorum,çünkü benzer hisleri yaşıyorum.
Ama madem hala bu kafadasin, madem bekarlik gunlerine doyamadın, niye evlendin?
Yine arasıra ayda bir iki cik arkadaslarinla okey oyna, balık tut falan . Ama evde bekleyenin varken böyle şeyler yapmaya hakkın yok😡
Olgunlaşmamış erkek işte. Karısına, evine ayıracağı vakti kahvehanelerde geyik muhabbetine ayırıyor. Haftada bir iki olur da evde hamile karını bırakıp dışarıda sürtmenin bir alemi yok. Tabii şimdi bunu o adama nasıl anlatacaksın?
Konu sahibine D Dertsizbedevi ortak sevdiğiniz, ikinizin de dinleyebileceği birisine söyletin isterseniz.

Back